Curling

Jag fick nyss akut-ringa bästis-Johanna då jag fick en tanke om att vara snäll mot M och börja städa härhemma. Vi gjorde en deal i somras, jag skötte veckostädningen halvåret fram till nyår och sedan ska M sköta det i ett halvår. MEEEEEN nu fick jag min vara-snäll-tanke vilket egentligen bara är en curla-mannen-tanke. Hur många gånger var han snäll och städade åt mig i höstas? Hahahaha....exakt! 
Fina lilla hänget jag fick av Annica😍

Godmorgon

Frukostkaffet kvar nu vid bordet sedan klä på mig och knata till bussen. Det funkar bra att åka buss till tåget. De morgnar jag åkt bil så har jag mött bussen nere i korsningen och en känsla av onödighet har drabbat mig. 
Jag kör lite även stegutmaning/vardagsmotion så jag jagar hela tiden steg, haha! Parkerar längst bort(inte på Maxi) tar trapporna, ställer matlådan i kylen i skolan längst bort. 
Ha en fin dag ni alla! Halka

Inte lätt när det är halt inte, häromdagen på promenaden så fick jag syn på en granne som halkat omkull, grannen vistas bara här under vintersäsongen. Jag fick ett gott skratt och var tvungen att fota. Helg

Skönt med helg! Jag har bestämt att på jag ska ha helg när det är det. Inget skolarbete som slarvats med under veckan.punkt.
Lördagen började med volleybollmatch som vi tyvärr förlorade, själv gjorde jag en dundertabbe. Jag är ju nybliven passare men bara när jag är fram vilket betyder att jag tar serve-mottagning när jag är bak, när jag då nyss kommit fram slog det slint och vi tar emot serven och EXAKT då får jag känslan som i Kalle Anka på julafton när Musse frågar : Vem är det som kör egentligen!😁😱och kommer på att jag står tokfel och inte kommer hinna ta bollen som är min. Jaja, den poängen gjorde inte matchen men iaf.
Mamma passade Leo under tiden som passad på att undersöka alla utrymmen, få ett vansinnesutbrott, äta lunch och somna😂
På em ramlade Henke & Annica in på en snabb kopp kaffe då de hade vägarna förbi. 
På kvällen kom mamma, moster Helena och kusin Hanna. Vi käkade mat och spelade schlager-spel. Vansinnigt roligt! Det är ju några veckor kvar innan schlagern drar igång så vi måste underhålla oss under tiden😂😍
Magnus och Leo flydde fältet och drog till Valla. 
Fina blommor fick jag igår av gästerna! 

Idag har vi avverkat en promme och ska senare åker vi på Elitlagets hemmamatch där jag ska vara bollrullare. Jag har lyckats lura med hela familjen😉


Morgon

Klockan ringde 04:45😖men det gick bra att gå upp. Idag åker jag buss till tåget och i em hämtar M upp mig i K-holm innan vi ska på kalas ikväll för finaste Lucas💙som blir 11år!(OMG, sagt med Vänner-Janice-röst) 
När jag kom ut så fick jag sådan ro i kroppen, gå i ett mörkt kallt vinterlandskap själv i skogen! Jag blev nästan besviken när gatlyktorna kom. 

Har ni läst om kvinnan i Norrköping som hittades hängande på en grind död? Hängt länge igår översnöad och vittnen förstod inte att det var en människa. Hemskt tragiskt!(NT,Aftonbladet) EXAKT där brukar jag och en annan AT-kompis  parkera  men varken hon eller jag åkte bil igår. 

I Vingåker idag ska vi även upp på kyrkogården och tända ett ljus på mormors grav. 1 år sedan hon dog💖

Underkänd

Nej det var som jag misstänkte, klarade inte tentan. Jaja, skriva igen om 2 veckor. Jag vet inte exakt vad jag missade på ännu men jag hade fler godkända moment än underkända iaf. 

Mattesnille?✖️➕➖➗

Alltså matte har aldrig varit min starka sida men kan någon förstå denna ekvation?
 Pendlarkort Flen-Norrköping 10 st resor kostar 1700:- som student, det blir 170:-/resan. Köper jag biljett "som vanligt" tur OCH returresa kostar det totalt 175:- dvs nästan halva priset!!!Varför köpa pendlarkort?? 

Sova räv 🐺

Ligger stilla stilla i sängen då knyttet är halvvaken. Idag är sista dagen för mammaledighet. På måndag börjar skolan igen och det är nervöst, spännande och lite skrämmande på samma gång. Helgen kommer att gå fort med volleybollmatch i morgon(jag ska spela passare igen för första gången på många år) och söndagen ska M till Bråten-farmen och skruva/laga/fixa saker. Så kommer våra helger se ut nu, jag har match en dag och M är i B. 
Maten var populär igår, vegetariskt👍 rotsaksbiffar! 


Oscar & Clothilde

Kolla in allt glas! Jag blir kär😍 älskar glas! 
Dessa är från Formex-mässan och butiken Oscar & Clothilde. Den butiken startades av Jim Grundström och Alexander Lundfeldt som öppnade och drev Wreta Gestgifveri när jag började där. De har butik i Stockholm men har nyligen öppnat en outlet i Ingelsta så löp å köp fina saker!!! 
Hjärnspöken

Nej nu är jag säker på att jag inte klarade tentan...fick jag ihop den röda tråden...ingen aning. Känns inte bra längre...😩

Julen dansar ut

Nu packar vi ner julen i förrådet...ja eller jag packar ner men Leo hävdar bestämt att julen varar ända till påska🎄➡️🐣och packar upp igen. Granen tog jag tag i när han sov...pjuh! 
Att leka en halv dag i Bråten tar på krafterna också! Stopp⛔️

Tentan gick överlag bra, men det känns som att det aldrig går att säga något. Nu väntar jag i 10 dagar! 
Väl hemma efter ett ärende i stan gällande ett litet bra extraknäck så hann jag bara pussa på herrarna innan jag stupade i säng och sov 2,5 timme. Totalstopp, men jag måste åka till volleybollträningen som lyckligtvis blev flyttad till 19 istället för 20. Match i helgen whop whop! 

Dags att fixa tentan!

De här personerna ger mig energi och får mig att stå med fötterna på jorden. Hur tentan än går idag så väntar dem härhemma😍Plugg

Alltså nu är nervositeten stor. Tenta imorgon, jag tycker själv att jag är bra förberedd MEEEEN man vet ju inte vad som kommer på den. Det är ju inga frågor utan scenarion där jag ska sätta in alla teorier och fakta i sammanhanget, vilken ålder, kön mm kommer det handla om tro?! Det ska bli skönt när den är skriven vare sig jag blir godkänd eller ej. 
Min nya fina kalender, litar inte på mobilkalendern då allt försvann en gång

Jag har ju glömt att skriva att vi i lördags äääääääntligen fick snosa på nya lilla Edwin😍 den lille busen "skulle kommit" på fredag men bestämde att han var färdig redan innan jul! Sötnöt-kotte och GRATTIS Johanna och Erik!! 

Fiskedag

Fiske🎣grillning🔥i Bråten☀️Besök med bilder

Idag fick vi besök av Hanna, Matte och lilla gudungen Melvin. Leo blev jätteglad och det blev mkt lek och några slagsmål om vem som skulle ha traktorn. Killarna är så stora! 
Hanna hade med bröllopsbilder! Nästa lördag är vi med i tidningen! Gott Nytt År!

Vi firade i Bie hos Jonas & Bella🎆 mkt trevligt och vi kom hem 03:30!!! Vet inte när vi var vakna så länge senast!💤💤


Eftersom jag blev magsjuk förra året till efter varmrätten så ville jag fira ordentligt och tog paljett-blåsan....som inte bör kombineras med en ettåring som är på golv och ska lyftas...troschocksvarning😛😂😱

Dagen

Mycket har blivit uträttat idag! Plugg, promme, träning, pulkapremiär, tvätt, garderobssortering. 
Leo gillade pulkaåkningen och brummade hela turen och härjade när vi stod still. Men eller hur? Sitter man i en pulka så vill man ju knappast stå still! 

Julklappen från min man, en berlock till mitt halsband. Preciiis vad jag önskat mig!! Eller jag önskade mig en berlock men vilken fick han välja själv. Han vet vad jag gillar❤️