Tur i oturen!

Jag gick upp halv fem för att kunna gå igenom mina anteckningar inför basgruppsträffen idag, så det fanns massa tid imorse MEN när jag sätter mig i bilen på väg till tåget slår det mig att första tåget till Norrköping går ju 06:52 och inte 06:58(efter första  går tågen X:58 hela dagen). Då jag redan missar tåget en gång denna veckan så steg irritationen över min klantighet med 100%. Kollat försäkerhetsskull trafikinfo i SJ-appen och TADAAA: Tåget är idag försenat 10 minuter! Hurra! Jag hann! 

Eventuellt blir det husförsäljning idag på riktigt med att skriva papper å allt😊

Hemfärd

Nu sitter vi på tåget från Göteborg på
väg hem till Kattne, hoppa på bussen till Vingåker och hämta upp lilla Leoman❤️. Vi FaceTime-ade med honom igår och han tittade lite skeptiskt men när jag sjöng hans Leoman-ramsa blev han jätteglad. 

Vi har haft det toppen med sol, värme, trevligt sällskap, Lisebergs-besök🎡🎢 massa shopping💸 och en asbra konsert 🎶med Metallica(om någon missat att de spelade i helgen) 
Under tiden hemma så har mäklaren haft visning idag, Johanna var så snäll och åkte till backat och kollade av läget, tusen tack😘💐. Det var 14 sällskap och så imorgon ringer mäklaren runt till alla och stämmer av. Av totalt 16 sällskap har bara 1 sagt ifrån nu direkt så hoppas hoppas nu att det blir försäljning snart och fort. 

Visning

Imorgon kommer 2 sällskap på visning kl 10 och snälla grannarna Janne & Pia erbjöd mig och Leo att hänga hos dem så vi slipper dra iväg någonstans. De har två små hundar som Leo gillar mycket och varje morgon skäller Leo ikapp med dem, haha. De triggar varandra. 

Visning ja, på söndag kommer ytterligare minst 6 sällskap så håll tummarna för att någon vill bo här. 

Pjuh

Fotograferingen klar✅ och fotografen tyckte vi hade ordnat allt jättebra, själv blir jag distraherad för jag ser att en lampskärm sitter lite snett...försent..sådana saker. Fotografen gillade även vårt Japan-inspirerade tänk gällande trädgården....😶❓😶❓ .........
....Hahahahahahaha!!!!!😂😂😂😂😂 härligt att förmedla en tanke då man absolut inte haft någon alls mer än att hålla gräset klippt och slyn på lagom avstånd! Men det ska bli spännande att se bilderna, jag går runt nu och trivs för att det är så fint i boet😊. 

Steg 1

Imorgon kommer fotografen och tar bilder på fina Granbacka. Så senare i veckan kommer annonsen ut och allt blir mer på riktigt. Så känner ni någon som behöver ett hus så dra er inte för att tipsa😊 visningen är den 23:e augusti.