Önskning

Jag önskar mig en slickepott i 30-års present!


Trötthet

Efter 3 timmars dansmeditation jag helt slut mest i skallen, tänk att få somna och sova i 100 år....


Ärenden

Efter att kikat på På spåret och kammat hem många poäng, den här säsongen är ju assvår! så lämpade jag av Magnus i skidspåret för att göra lite ärenden...jag hade tur med att bolaget öppnade ny kassa så bara 9 pers framför mig! Nu kommer Elin & Nicke, måste dra!!


Shopping

Det blev lite saker igår i Norrpan, löpband, roddmaskin, IPad, garage-meckargrejjer fördelat på 2 bon. M:s roddmaskin har stått på önskelistan länge och hoppas ska råda bot på hans skuldror.
Nu snart mot stan för mathandling och ett mission!


Julslut

Annandagjul och jag känner mig julslut. Trött, hemma, hasar runt i pyjamas och tofflor. Plockat undan härochdär samt kört några tvättmaskiner. Julklapparna är lagda tillrätta och det blev bla tvålpump, whisky-glas, tavlor, trisslotter och iPhoneskal. Magnus jobbar på nya skidspår efter snön igår, vi åkte till julottan i Floda i snörusket men när kören och solisten inledde med O Helga Natt så ställer sig varenda hårstrå från topp till tå och totalt värt att gå upp tidigt och ge sig ut!
Nu ringde <3 och impulsåk mitt Norrpan å mellandagsrea!! Bäst att byta outfit! God fortsättning till dig min vän!


Skidor

1,5 timmes skidåkning blev 25000 steg minsann, jo jag tackar ja!! Lägg till att det blev en del skratt för både mig och Hanna så motionen är det check på. Det gick så bra att vi nog tar en tur i morgon med!


Småstök

Jag gillar de lördagsfm då jag kan pyssla lite i köket och lyssna på melodikrysset bara. Idag blev det juleskum-mjölkchokladsgodisar och en saffranskladdkaka som får åka till Bråten i em då vi ska ta en tur på längdskidorna. Snön som kommer ner och lägger sig i spåret ogillas dock.


Ostlåda

Vi fick en ostlåda (från Arla)av mamma och pappa i julklapp. De brukar ge det till sina anställda lr de som hjälpt till under året. Men så fick vi en iår också fast jag inte jobbat där mer än i januari. Lycka!!


Husbygge

Testerna gick bra igår det var väldigt intressant att se hur kroppen och musklerna jobbar. Lite julhandling blev det också och jag hittade min rävring som jag sett i Norrpan, inte fanns i Nypan men på TunaPark hittade jag den. Jag blev så glad jag som gett upp hoppet.
Idag ska jag vara någon form av assistent till mamma och 3xbrorsöner vid pepparkakshusbygge. Förra året gick det köpta huset sönder i sin kartong innan ihopsättet då minstaräven gått runt med en tom petflaska och bankat lite härådär (av glädje)på inredningen i farmen-köket när farmorn slog en drill för att vara helt redo vid sockersmältning å allt. MEN det pratar vi inte om idag för det blir så dålig stämning;)


Upp å hoppa!

Ja jag ska nog få hoppa lite skulle jag tro, om en stund är det dags för sista vägnings-mätningen för utmaningen och den sista veckan har gått %^#}~!@;€. Men jag ska även göra testerna som förhoppningsvis väljer ut mig att få PT gratis ett halvår, kanske blir hopp där....


Bådar gott...


Katt-Ren?

Titta sötaste katt-renbilden jag fick av Annica igår!


Slut

Eftersom jag igår hade oroväckande magont så blev det ingen träning, det har dock kompenserats idag med ett ordentligt pass i gymet. Jag är toktrött i varje liten fiber och vilar ett slag med ljudbok i lurarna för strax blir det uppryckning och utryckning till Anders födelsedagskalas!!! Grattis grattis!!!


Kattsäkrat

Trodde jag hade kattsäkrat pakethögen iår när jag la dem i skåpet men icke då när jag såg fröken Selda stå bland klapparna...sen fick jag förklaringen! Hon har smugit in paket minsann....

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2226009/images/2012/pic_50d02a4d9606ee0bc3f30940.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2226009/images/2012/pic_50d02a4d9606ee0bc3f30940.jpg" class="image">


Julskur

Idag smällde det! Jag tog tag i golvskurningen i hallen, och minnen från när jag hjälpte till på Wreta väcktes till liv. Där tog det ca 8 timmar för 3 pers att knäskura matsalsgolvet. Det gjordes 1 gång om året förutom att det dammsögs och moppskurades 2ggr i veckan.
Minnen väcktes så mycket att jag var tvungen att prata med Mary en timme i telefon först,haha!Knykt gran...

Nu har vi huggit gran i Lunda-skogen! Vi hugget vartannat år hos mina och Magnus föräldrar. Dagens väder var inte hugga-gran-vänligt med snö och blåst och mkt snö på granarna. Vi fick tag i ett exemplar och jag citerar prostinnan i Prostens barnbarn: -vackrare gran har man ju sett.
Jag försöker se det som att den stackars granen behövde en glittermakeup utan dess like då jag skrattade ihjäl mig när vi stjälpte upp den!


På riktigt


Konsekvensen...

...av att spara julmatshandling till nästa lördag lr söndag är inget Magnus tänker på....hmm...nej det är säkert ingen annan som handlar mat då...haha! Vi tar det idag istället....


Why?!?

Jag älskar Lucia och gick upp imorse för att se tv:s sändning. Sedan funderar jag på varför alla förskolor(dagis)jag hör talas om ska lussa utomhus egentligen! Vad är den smarta?,pedagogiska?, praktiska?, anledningen? Kommentera gärna och berätta.
Jag är mycket glad över att mina brorsöner gått på det verkar som enda stället där de är inomhus. 3 tomtar var de i år förresten.


Antagen

Jag kom in på Arbetsterapeutprogrammet i Norrköping och är sååååå himla glad!!! Himlarns Lycka!


Julklappar

Idag blev det spontan-åka-till-stan-tur med bästa Annica! Hon skulle till frissan och undrade om jag vill haka på. Nu blir hon så fin så fin och sedan ska vi försöka köpa lite julklappar!
P.s träningsvärk deluxe idag D.s


Korr

Rumpan i förra inlägget skulle vara gympan!!!!


Vinst

Kvällens innebandylag: Martin,Julia och Liza vs 3 syskon Eklöf! Efter en mkt jämn match då Eklöfs hade ett par måls ledning gjorde vi ett slutryck och vann med 14-13!!! Det märktes att 3 killar kom in i hallen ungefär som rumpan i skolan...leka med grejjer och börja skjuta sina hårdaste skott och sånt! Men kul var det!


Tid över

Precis när jag klev in på gymmet i förmiddags så kom jag på att jag glömt magnetnyckeln man måste ha när receptionen är stängd. Åh!!!!! Sim tur var så kom 2 tanter ut efter 5 min så jag kunde smita in. Efter träning dusch och nu sushi hinner jag hämta andan innan jag ska till frissan i Vingåker! Ikväll blir det innebandy, jag, Julia respektive och deras lillasyster.


Förresten

Magen är bra och jag har fått en partner in pain...Blondinbella!


Himlarns Lycka!

Bara jag gjorde ett skruttinlägg om strulappen så börjar den fungera igen! Tur för er som får se mitt julpysselresultat från familjen Hollström igår.


Appstrul

Bloggappen fungerar inte i min lur:(

Marshissar

Har jag legat under en sten eller något, det vimlar av bilder och inlägg överallt om varma chokladkoppar toppade med minimarshmallows? Aldrig sett förut men ser ut som att jag har en fallenhet för att dricka?äta?det...


Vald

Jag har blivit utvald och har chansen att få 6 mån kostnadsfri PT, men först får alla 20 utvalda genomgå massa tester och sedan väljs 5 av oss ut! Wohoo!


På banan

Efter helgens drama så är även vi på banan med utegran, adventsstjärnor och småplock!


Helgslut

Helgen började bra i fredagskväll med pizzabakning med gamla Wreta-ex i Björkvik och lördagen följde med fåtöljhämtning och Annicas 30-årskalas!! Hon fick så här i slutet på 2012 inviga kommande årets 30-årskalas. Grattis grattis!
Väl hemma på natten övergick bra-lördag till dålig-söndag, min värsta natt någonsin med smärtor i magen så jag inte kunde röra mig ens snyfta och det slutade med ambulans till Eskilstuna. Jag vågar påstå att jag aldrig haft så ont i hela mitt liv. Båda M och jag blev rejält rädda men bra omhändertagna. Hemma igen efter att svärfar fick leka taxi vid 05-06 och efter 8 timmars sömn så mår jag mkt bättre och har hanterbart ont.