Sagostigen

Idag besöktes Sagostigen av mig, mina svägerskor Julia och Lisa, alla fyra barnen samt deras farmor/mormor Eklöf. Ett extra tack till farmor/mormor Ingrid som styrde upp resan, stod för fiolerna och skämde bort de små grynen med presenter💖
Vi hade en toppendag, alla små sagohus var jättebra för kidsen medan många av aktiviteterna framme vid caféet lämpade sig bäst för lite större barn, men kul hade vi.
Min son hade roligt på vägen dit då han fick tag i en bläckpenna i bilen och tatuerade både sina armar och ben kraftigt samt det han nådde på sin kusin Mys arm😅😓

Leo gillar sagan om Rödluvan eller Padlovan som han säger.
Bockarna Bruses bro var en av höjdpunkterna!
Leo sa att det inte fanns någon motor i maskinen men den var kanske på pappas jobb😂Vi fick bekräftat från säkra källor att det fanns sådana motorer där-tack Henke!😃

Min skatt!

Min fina lilla kille och jag är hemma på sommarlov nu. Än så länge är vi sams, haha! Behöver vi fördriva tid så går vi ner till stranden och gräver, leker och badar. Galet lyxigt med egen strand, bra jobbat farfarn, Anders och Magnus!

Idag lämnar vi hemmet för utflykt med Elin och Elsa, det blir lunch på Lida Gård i Flen och sedan troligen något strandhäng efteråt.


Glad midsommar!

Majstången lövades igår och nu på morgonen klädde vi den med blommor som vi plockat. På eftermiddagen blir det fika, dans och lekar här i Bråten och ikväll åker vi till Vannala och mina föräldrar där vi även sover över. Det är ett lugnt tempo idag. 

Vi lövade även vårt hus igår. Sakta men säkert börjar vi få ordning(läs bort) rabatterna runt huset och fyller på led grus. Nästa vecka hoppas vi kunna så gräsmatta äntligen!