Jul...

på backen. Här bjussar jag på lite bilder från julaftonsdagen, aftonen i B blev det inga bilder tyvär:(
John kom danföre doppardagen och det blev trevligt med glögg och snick-snack. Nissar framför granen och en titta-vad-fint-bild. Haha!
Tomten hade fått vårt flyttkort, Selda vaktar Antons paket och Melwin försvann bokstavligt talat ner i paketsäcken.
Magnus är Lucas favorit utan tvekan, det är en tillfällighet att Carro står vid varje julbord jag fotar;) Mamma och pappa tog en lur efter maten med varsin sisse.

Magsjuk...

Behöver jag säga mer? Avbokning av vetrinärbesök för kissarna i morgon och vaknade för en timma sedan och mindes att jag skulle varit i Thereses frisörstol och fått barret färgat, fy 17 vad jag skäms!
Återkommer om jag överlever!

Jobbe...

Idag for jag till farmen igen efter ledigheten, julen var mkt trevlig och fick många bra saker. Jag for dit iaf i Johns bil(läs min förra fina super-astra) och jag blev så deppig för anledningen till att jag sålde den var att jag inte fick ersättning från försäkringskassan och behövde kronor. Stor ledsamhet... MEN jag får låna den nu iaf litegrann.
Vad fyndade jag och M på rean då? Ja, det var ju inte direkt rea på stegar men vi var tvugna att ha en då skorstenshuven åkte av i blåsten. 

Julbord i verkstad!

Här kommer lite bildbevis på julbordet jag och Christer fixade igår som var det hemliga. Alla blev mycket glada och det var väldigt kul. Anton ska även ha cred för när jag kom in i köket och skulle börja fixa så säger han: Liza, jag kan hjälpa till och laga maten för jag har ändå inget att göra. Thanks!
Eftermiddagen blev lite stress på stan men kvällen tillbringades hos Anders & Julia med glögg, bastu, knäckkok och ostdränkta kex;)
Nu kan jag inte sova alls så pannan är tänd och skinkgriljeringen kan jag ju lika gärna ta mig an.

Skinka i ugn...

Nu kokar jag min första julskinka ever, jag har griljerat förut bara. Nu blir den ugnsbakad iaf för att vi ska få dopp i grytan här på julafton. Jag säger inte att det är det godaste men det utan tvekan det jag längtar mest efter av julmaten.
Annars är det hemligheter på G på bygget.Snickare-Christer och jag har planer(vi ska inte rymma till någon tropisk ö) haha! Uppföljning blir det i morgon, men nu måste jag packa.......

Skiverieftermiddag...

Dagen började med avslutning i Naturkunskapskursen med VG i betyg, yeahh! Sedan tappade jag ut 0,5l B-negativ blod = ett par vantar i gåva eftersom vi tappat bort en kartong med mössor, vantar och pryls i flytten:(
Sedan drog jag och Primeran till mitt gamla jobb på Wreta-skiveriet där bagar-Elin slöt upp. Vi åt skinkmackor, dessertbord, julmust och kaffe...delicious, handlade 2 fina julkulor, eller ja Elin handlade eftersom mitt kort inte fungerade idag heller Hurra!
Jag fick en julklapp av Elin(jag fick skämmas då inte jag hade ngt till henne), det var iaf denna skylt som hon gjort. Texten hittade vi på knallrosa halsband i somras som vi har snott rakt av och skickat till varandra när det känts pissigt! Elin är den bästa pysslaren jag vet!

Granen står så grön..

..och grann i stugan tralalalalalalalalalalalalalalalala!! Så här såg det ut när Sonic tänkte ta sig an jultvätten.
Annars har det kommit snö ju kära vänner, ett skit att det inte var fruset under bara så det ligger kvar istället för att slaska. Men just och fint är det iaf, julstämning på en gång. M och jag handlade all julmat igår sånär som på stark senap och hovmästarsås som var slut. På julafton är vi faktiskt här på Granbacka på dagen med mina föräldrar å syskon, och på kvällen blir det in the Brouth!
Var inne på ÖoB idag och då funkade inte mitt kort, visst är det kul när det händer?! Not!

Fjärde advent!

Snö är det minsann ute nu, fint ljust. Jag gör lite julbestyr i soffan framför nyhetsmorgon. Igår var vi hos Henke & Annica och drack glögg mkt trevligt minsann och innan dess så var jag på julkonsert i Sköldinge kyrka och deras kyrkokör efter tips från Johanna(hennes mamma sjöng). Vi satt där i kyrkan och Emil var superduktig, när det var 5 sånger kvar sa Emil:
-Nu vill jag åka hem, vi har varit här jättelänge nu!
Men sedan räknade han ner låtarna.
Som tack för att vi har anlitat Svensk Fastighetsförm. så får vi en julgran av dem och den ska hämtas hem idag och några julklappar ska handlas samt all julmat. MEN det viktigaste ska vi inte glömma nämligen att fira storebror ANDERS som fyller år idag! HURRA HURRA HURRA HURRA!!!

Men du behåller din plats i kön...

...vi uppskattar din kötid till ca 200 år!
Seriös research för att införskaffa en Iphone 4S, jag har ingen bindningstid kvar hos the magic number så nu kollas det runt minsann. Johanna har tjatat ihjäl sig om att jag ska skaffa en så hon firar nu med champagne så glad är hon.
Magnus och Anders grejjar med saker här och tjattrar, jag får skavsår i mina öron!
Dagen har varit väldigt fysisk på bygget, bära inredning, och då menar jag inte snygga volangkuddar och möbler i chabby-chic stil utan mer stora balkar av järn eller stål eller ngt och hundraelva olika tillbehör till dem. Vardagsmotion:D

Tänd dina vita ljus...

Sankta Lucia.....
Jag älskar Lucia, får rysningar i hela kroppen. En kär vän till mig frågade försiktigt om jag inte skulle blogga lite igen(du vet vem du är) och nu vill jag faktiskt det.
Vi har ju flyttat och bott in oss ordentligt i vårt hus nu, kommer lite bilder snart så länge får ni se min fina skylt med den enligt mig bästa julsången:)