Skev

Känner mig helt skev idag, ögat bara rinner efter fransfärgningen igår, kanske kom in något litet skräp, magont för fel i matrytmen och så är jag inte överens med mitt hår efter klippningen igår....åhhhh.


Morgonträning

Fullmåne inatt betyder dålig sömn för min del, bara vända och vrida hela tiden! Nu ska jag ta en morgonpromme ute faktiskt på snöiga och förhoppningsvis inte så hal väg. Senare till Ida och färga bryn och fransar och senare ändå klippa håret och gratulera min kusin i Vingåker och sist sova i Lunda och se till så Anton inte spelar tv-spel hela natten då mamma och pappa är i Mora(pappa åker Vasaloppet idag)


Buss del 2

Bussen kom och jag gav det en chans, det var tyst, lugnt i bussen och jättebra chaufför så nu är jag strax framme och har bara 2 min förberedelse kvar på mitt föredrag då jag gjort allt på bussen! Happy friday everyone!


Buss?

Ersättningsbuss pga inställt tåg nu, men ingen buss har kommit ännu. Jag ger det en liten stund till annars går jag till bilen! Har seminarium idag och jag vill gärna göra en sista koll av anteckningar vilket jag inte kan göra på bussen utan att kräkas.


Förlängning

Jag kommer att se ut som en apa när studietiden är klar! Väskan väger nu typ 10 kg! Jag måste köpa en ryggsäck och har fastnat för en Kånken!


Prokrastinera

Betyder att skjuta upp saker eller att tycka att just nu när jag skulle plugga blev det plötsligt vääääldigt viktigt att bädda sängen, starta en tvätt, skotta hela trädgården så rådjuren får mat och liknande aktiviteter....


Haag-känslan

Känner mig precis som Martina Haag gjorde efter första passet!


Motivation

Hämtade ett lass böcker till skoljobb och kom ihåg denna, spring-boken passar bra nu!


Löpstart

Idag är det första dagen för joggingträning och det ska bli så kul! Så här ser det ut och Ewerlöfs motto är att det i början ska kännas som attan inte känner sig klar/slut för då väcks suget att vilja springa snart igen.


Ägg

Väntar på att äggen ska koka klart så jag får äta efter 40 min på löpbandet(pw)skitslasket ute gör att vägen är oprommig:(
På måndag börjar mitt träningsprogram för löpning och jag ska köra som Malin Ewerlöf förespråkar och inte som jag gjort annars dvs ut och jogga en bestämd runda tills jag är klar, känna mig dålig och inte fortsätta. Jag vill så gärna springa igen. Senare idag träffa fina Sofia för en tur på stan och bröllopsspån!!


Fel

Imorse visade vågen 69,5 haha! Det känns INTE som jag tappat knappt 20 kg minsann utan konstaterar att vågen hade en dålig dag, eller så har den bara flexat ut för helgen för att åka på någon fancy weekendresa för vågar...undra var de åker...Vedevåg?


Hejja

Mos blev det av Engelholm ikväll, 3-0 i set till KVK! De spelade som gudar idag!


<3

Jag är inte fan av alla hjärtans dag, lr dagen är det väl inget fel på i sig men exploateringen av den kommersiellt! Ja ja en present på Hud&hår till mig själv men som på sätt och vis M får del av, utan tanke på att det var just <3-dagen idag. Sen skola och ikväll förhoppningsvis se toppmötet i volleyboll KVK-Engelholm!


Pust

En kopp kaffe framför Malou innan jag far mot skolan ett par timmar. Skön känsla efter 1,5 timmes skidåkning med svärfar!


Leda och svett

Kvällsskidåkning med <3, försökte tänka att det är bra för vikten och kroppen men förlederna värkte så förjordat! Påt igen imorgonbitti med svärfar!


Med andra mått mätt

Vågen stod still i fredags vilket är ok men minus är ju roligare. Då är det bra att ha måttbandet och 9 cm har jag minskat sedan sist vilket var innan nyår. Den här veckan är godis-fika-sockerfri och även fast det är fettisdagen imorgon så sparar jag min semla och UNNAR mig INTE imorgon. Annars är det superväder för skidåkning så det blir det nog nästan varje dag nu! Yeay!


Gnatt

Efter att ha frågat M 3 gånger om man får gå och lägga sig pga kraftig trötthet pga tja inget speciellt så kryper jag till kojs nu. M har lovat nackmassage MEN han var visst tvungen att elda lite först....


Blessyr

Min arm efter volleybollen i torsdags, Elias slår hårt som en ja jag vet inte vad, MEN jag tog 3 st helt perfa! Haha! Men det medför vissa men....


Rubrik

Idag blir det att köra lite folk och sedan vill jag se KVK spela men först ska jag sätta mig och leta lite info om lärande till imorgon. Egentligen ska jag inte göra något på helgen men jag är ju så sugen, ett sug som kommer lägga sig efter ett tag, lite nyhetens behag skulle jag tro.
Storhandling ikväll.... Tråkinlägg...check!


Blodbad

Jo men klockan 05:00 vaknade jag av att jag kände snor rinna ut min näsa, snörvlade till men fick en känsla att så inte var fallet...mycket riktigt. Näsblod som forsade, jag som haft näsblod kanske 5 ggr i mitt liv får ju panik och med tanke på att jag kollar Grey's-boxen tror jag ju att jag har hjärnblödning lr liknande! M tog det med ro då han är en mycket van näs-blodare. Tvätta sängkläder idag då....


Tackar

Föreläsningen idag tog upp bland många viktiga saker upp hur viktigt vänners stöd/förståelse är för att en patient ska bli frisk! Jag fick då tårar i ögonen för jag känner verkligen att alla NI vänner som har stöttat mig när jag mådde dåligt är värda mer än allt guld i världen!! Tack alla fina!! Jag mår bra nu och det går bra nu på alla plan!!


Tipsar

Här kommer ett låttips:Trouble is a friend med Lenka...både musiken å texten är sååå bra! Den har spelats i Grey's Anatomy och det finns så många bra låtar i den serien!


Kattbus

Vår Selda-katt har fått för mycket kattmynta i nosen och nästan ätit upp klösbrädan!


Storlek mindre

Jeansleggings köpte jag idag, i en storlek mindre än vad jag köpte för en månad sedan, då svarta nu blåa. Jag kunde inte ha den strl då men nu kan jag! Moahahaha!


Det går bra nu...

Bra besked i brevlådan igår!!


Minus 2

Jaha avstämning då det visst redan är 1 februari! Sedan häromdagen blev det ytterligare -6hg och totalt sedan 3/1 är alltså 3,2 kg. Känns vääääldigt bra! Snart biblioteket, skolan, finsittning ikväll med alla nollanklasser på Hälsouniversitetet!