Sur & Tvär

Jo men igår och idag är jag inte så himla kul och det stavas mens😡fattar inte hur arg jag kan bli för typ INGENTING. Det arga/ledsna håller i sig i 2 dagar. 
Har i samband med detta tillstånd fått chokladcravings ngt djävulskt så nu ska jag äta en kladdkakemuffins och dricka kaffe när knyttet sover. 



Bästa!!!

Alltså vad jag älskar denna lilla människa!! Hur är det möjligt?💛💙💜💚❤️




Vintertid

Hmmm...vi är lite i otakt efter tidsomställningen😕 Liten vaknar strax innan 7 och är piggelin, vi har provat att gå upp och äta frulle men sen blir han trött, gnällig och hela dagen blir fel. Idag fick han en vällingflaska och somnade om. Vi behöver vara glada idag då Leo ska vara hos moster Carro när jag ska till frissan. 
Idag har mormor namnsdag och imorgon skulle hon fyllt 90 år så ett ljus ska vi tända på graven också. 

Kämpa på!

Efter under-80-läget i fredags så är det svårt att hitta ny kraft på något sätt. Som att luften gick ur och jag vill vila bara, men det kanske beror på att det målet funnits så länge. 
Vilat har jag inte gjort, då M är på kurs och börjar 8:30 så hinner jag ta en morgonpromme. Idag blev det promme med Lisa och My, på kvällen simmade jag. Men simningen kändes slitig och för första gången på länge blev det bara 30 min. 

Bilder

Oftast är det jag som knäpper bilder på Leo så därför blev jag glad när jag hittade denna bild som M tagit. 



Seg

Idag är jag och liten sega efter gårdagen och Busfabriken. Jag måste säga att det är en vansinnigt bra uppfinning💡
Kidsen är stora och rasar ju själva, jag och M byttes av att rasa med dom och leka med Leo. Vad jag inte begriper är hur Leo kunde sova middag i ljudet❓❓❓ På slutet fattade Leo galoppen i minilandet och började klättra. 

Alla 4 stora pojkar(M inräknad) fick slushies och Leo fick en apa och blev så glader! 



Fastrar

Jag fastrar mig i helgen. Brorsons-rävarna är här och sover över och senare idag ska vi till Busfabriken😃 det är deras födelsedagspresenter för 2014....det är nu jag undviker att nämna att två av dem fyllde i januari och mars. Jaja men lika glad för det är jag men gladast är nog räven...lill-räven alltså, han älskar storkusinerna och ska alltid show-offa sig då med nya grejer tex gå med gåvagnen själv bara sådär! 
Halloween GASTade liten människa och klädde ut sig till spöke👻🎃 



Där satt den!


 Ikväll smäller jag min 30-års champagne som sparats till detta! 

Spännande...

Alltså jag vill så gärna vara under 80 kg imorgon att jag näääästan skippade att äta lite efter volleybollspelet ikväll. En träning som knappt räknas då vi bara var 5 stycken och lite svårt att komma igång då....bildbevis utlovas om jag fixade det👍

Klarvaken

06:10 ser jag på klockan och tänker att Leo sover fortfarande utan morgonvälling😃👍 vänder mig om nöjd för att somna om och blir klarvaken då M är kvar hemma!!! 
Han är hemma en extra dag(den dagen han alltid åker till jobbet för att sedan bli sjuk igen). Men jag vaknade iaf😃

Tänkte palla lite äpplen hos en granne som inte är vår trevligaste så att säga. Jag har pallat på kvällarna...såg ni?...arna...inte...en. Ha! Jag har pallat många gånger nu😈 
Men det känns som att utmana ödet ifall  människan ser mig mitt på på dagen. Nu ligger trädet inte på tomten utan på deras mark nääära gårdsbyggnaderna.
Jag mår dåligt av att se så fina äpplen förfaras! 



Vänja mig

Jo men M är hemma från jobbet, men han är inte så sjuk att han är okontaktbar i en liten hög. Jag har därför kunnat simma igår mitt på dagen och nyss blev det morgonpromme innan frulle, ja nu sover de andra fortfarande. Snart ska jag åka och lämna blod😃👍 för första gången på 2 år(!) Jag har ju haft cellförändringar och då får man såklart inte lämna blod, men nu är det dags! 



Klädsel

Slösurfar och kollar efter kläder till Leo och bröllopet. Vad tror ni om denna? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂



Bästa sidan!

Leo kan det där med att visa sina bästa sidor...lilla rumpnissen! 




På begäran

Hur jag gör för att tappa vikt? Jag har räknat kalorier och käkat 1800 om dagen vilket har lett till att mina matportioner minskat med ungefär hälften. Appen Lifesum är kanon att räkna kalorier då man väljer vilken typ av diet/kost man kör.
Träningen ligger på kanske 2 promme och 2 träningar i veckan (simma/volleyboll/stavgång). 
Jag känner själv att den stora förändringen är att hålla sig till rätt antal kalorier och medvetenheten om hur mkt kcal det är i fika, godis mm stoppar mig en hel del. Att det går i lagom takt och känns beständigt är det bästa av allt. Jag känner mig stark och att som idag gå med lilleman i bärryggsäck 1,5 timme OCH plocka svamp för jag har benmuskler igen är en härlig känsla. 

När jag blev inskriven hos barnmorskan när jag väntade Leo vägde jag 92kg(!!!) Vägning på förlossningen 105kg(!!!) 
Gravidkilona försvann på 1 månad utan ansträngning men utgångsläget var ju kasst. Vägningen idag var ju 80,1kg. Jag tänker inte stressa och försöka gå ner massor till bröllopet utan det går som det går med den här taktiken! 

På vippen!!

Retligt att när man vill vara under 80 kg väga 80,1 men vad gör det när jag känner mig happy iaf för att nästa vecka blir det ju så! 😄😄😄

Njepp

Otakt redan på morgonen bådar inte gott men antagligen bara jag som blir stressad. 
Tandläkarbesök i Vingåker kl 10 för mig och 75 cm-människan får hänga med morfarn en stund, efter det blir det nog fika ihop innan vi drar hem igen. 
Jag läste ett gammalt blogg-inlägg om att jag nästan kunde ha mina blå chinos och skulle visa det, jag har nu haft dem ett bra tag och glömt visa. Idag är det dock spännande vägning....har jag nått mitt nästa delmål tro......

Check!

Ringar✅ och vi behöver inte äta nudlar i 1 år pga av dem heller, hahaha! Skönt att denna post är klar! 

Bröllop!

Jomensåattdårå! Det var inget romantiskt frieri inte utan ett beslut som
togs i bilen att näe vad fasen, vi gifter oss! Den 6/12 klockan 12 i Floda kyrka är det dags. Efteråt blir det vi, våra föräldrar och syskon med familjer på backat för mat mm, men till kyrkan är alla välkomna och jag vet att det kommer en del släkt och vänner dit. 
Kyrkan bokad✅ansökan om hindersprövning✅Cateringfirman Solmyra Smakfullt✅ Tårtor-Elin✅Kläder✅Smink-Ida✅ Blommor-Johanna✅ Sång i kyrkan-Hanna✅
Att flera av mina vänner kan och vill vara involverade är så roligt!! Ring-frågan ska vi ordna imorgon efter mkt funderande och diskuterande. Vi ska även boka hotell som vi drar till på kvällen. Lilleman tror jag är inbokad i Bråten för logi, mat och mkt bus! Blommor och hår ska spikas också. 


Själv....

Själv hemma...tränat, skulle duscha men den eldningsansvarige har inte skött sig så i protest eldar jag överallt. 



Runt runt

Leo och jag representerade familjen på 2 kalas, kussen Melwin i Vingåker och sedan Juni i stan. Efter det drog vi till Valla där M hjälpte Lisa & John. Hela Eklöfs-klanen var där och det blev godgod tacos till middag. Hemma tidigt och när vi lagt Leo och kollade på klockan (som oftast är typ 23:30 när vi kommer hem sådär) och den visar 20:00 började vi gapskratta och fundra på jaha vad gör vi nu då?!? 

Lill-rumpan som sticker fram överallt nuförtiden, oftast får han hållas. 

Uppåt och neråt!

Ullared har gått kanon även om vi undrade hur vi skulle få med allt när vi skulle packa in i bilen! Kan vara så att lill-prinsen fått några extra presenter😍

Tråkigt meddelande fick vi dock när vi satt och fikade. Min äldsta morbror avled i en hjärtinfarkt i morse. Mkt sorgligt och det blir till att ta fram begravningskläder igen😢🌹
Snälla, fina Knutte som inte skulle gjort en fluga förnär. Det känns bra att jag precis nyligen träffat honom då jag och Leo var ute på promme vid Lundat. Då var han glad men berättade att han hade problem med hjärtat och inte orkade någonting men att behandling var på gång. Men jag har en känsla av att han nu har det bra och har träffat mormor igen😊❤️

Glömt?!?!

I fredags skulle vi fotografera oss(mest lilleman). 3:e gången gillt efter att ha ombokat pga väder, annat jobb mm. Guess what? Fotografen hade glömt skriva upp oss i kalendern!!!!! Vi står klara, klädda, tajmade med Leos mat+sovning, vädret är på topp och så kom hon inte. Hon fotar på fritiden som hobby och har ett annat jobb som hon var på när jag hörde av mig och frågade på utsatt tid var hon höll hus så hon kunde ju inte komma heller:(:(:( 
Nu har jag stört mig hela helgen när hon lagt ut helgens foton på fb med kommentarer som boka höstfotografering nu! Eh, ja vi försöker! 

Helgen

Lördag=volleyboll-comeback och matchvinst. Turné mellan familjemedlemmar och lämnade bröllopsinbjudan, yeah! Avslutade med middag hos mina föräldrar. 

Söndag=sörmlandsledens-promme med Elin, Nicke & Elsa, ladda inför Ullaredsresa imorgon. Klockan ringer 03:30. 






Väckarklocka

Inte igår jag stallde (ja det heter stallde) väckarklockan, men idag händer något stort! Jag och Ida gör comeback på volleybollplanen! Game-day!               ⚽️⚾️🎾🎱🏀🏈🏆
Match med KVK:s B-lag mot Nyköping minsann! 10:00 i Dufveholmshallen och nu börjar nervositeten infinna sig! Killarna sover så bäst att jag smyger upp😃