Separationsångest

Lilleman har fått eget rum idag,  han bor kvar och vi flyttade ur sovrummet. Det gick smidigare rent praktiskt sett än vad vi trodde men jag har varit riktigt ledsen flera gånger. 
Han är ju så liten-känslan kommer bara över mig. Ja det blir väl inte lättare ju längre man väntar och jag är rätt säker på att han blir störd av oss. 
Tårta

Magnustårta del 2. Smaken var det inget fel på och mitt nya ordspråk lyder: det som inte kan räddas med Maltesers är inte värt att rädda! 


Magnustårtan

Alltså Magnus favorit-tårta är en chokladtårta som jag gjorde till hans 30-årsdag och nu varje gång han fyller. Den  består av 3 olika smeter och 2 av dem har 2-3 moment inte så smidish inte. Den ser alltid ut som skit när man lägger ihop den men när den får stå i kylen över natten och frostingen läggs på efter så blir den alltid finfin. Denna gång är jag inte lika övertygad då allt har krånglat😩 to be continued...

Födelsedagsvecka och sjukdom

På tre dagar i februari så fyller 5 personer år och det är inga halvbekanta utan mina bröder-måndags min man och svärfar-tisdags och min kusin Linda igår. Hitintills har jag firat mina bröder. 
Leo är sjuk men imorgon kväll ska vi ha kalas här iaf så hoppas att han piggat på sig. 

Igår var jag på sk fältstudie, en halvdag med en arbetsterapeut någonstans. Vi har ju såklart en uppgift att redovisa efteråt på ett visst tema, men jag kan bara säga att det var så himla kul! Full av energi behövs idag då jag ska dyka ner i respirationssystemet! 


Viktigt

Idag tänker jag på vad som är viktigt, ngt jag brukar göra ofta. Jag har det väldigt bra med familj nära som är friska och levande. 
En granne gick bort i morse, alldeles för tidigt och med barn i skolåldern. Så fruktansvärt. Alla våra tankar går till dem idag! 😢❤️🌹

Nya tag....

Dagen började med en förbannat dålig föreläsare! Efter det basgrupp, jag kände mig inte så förberedd som jag ville då gårdagen var minst sagt svajig. Däremot har jag vänt på steken och istället för att tänka att jag skulle ha info och "redovisa" så tänkte jag mer: Vad behöver JAG kunna?! Det är lite så det funkar på Linköpings Universitet. Jag ska avgöra vad jag behöver och vill ha i min utbildning. Vi ska inte bli stöpta i samma form. (Såklart finns det massa kriterier vi SKA ha också) 
Vi utvärderade vårt lärande och handledaren sa att det märktes skillnad på mig idag, lugnare och säkrare! Gött att det ger utdelning! Behövs nu.Orkar inte

Om man kör på en tenta 3 gånger så måste man antingen missuppfattat något eller vara dum i huvudet! Jag är nog det senare. Ska jag fortsätta överhuvudtaget? Utan CSN blir det iaf en större utmaning. 
Det som är extra irriterande är att alla poäng ligger i tentan,ett system de gjort om nu....nu får man poäng efter avslutat moment löpande. Och jag har alla moment godkända!!!!!! Fuck fuck fuck! 
Härligt att läsa när det går dåligt för någon eller hur?! 


Upp som en sol

och ner som en pannkaka. Pigg i morse trots att klockan var 05. Morgonen var bra men sedan gick det bara utför lika snabbt som att köra i svart backe! 
Min individuella intervju-övning blev inställd pga sjuk lärare och basgruppen gick dåligt tyckte jag. 
 Halva gruppen tyckte det var ett bra tillfälle och halva gruppen tyckte dåligt. Jag blev så frustrerad så arbetet tog tvärstopp och jag åkte hem tidigare och bara kände mig tom😶
Ont och trött i kroppen! 

Smilla

Nu är Smilla-katten hemma här hos oss!  Hon är så gosig och fin, jag är så glad att vi gav det en chans! Hon låter Leo klappa henne men när hon inte vill går hon såklart iväg, precis som de andra katterna. MIN FINA SMILLA! 

Fördelar/nackdelar

När klockan ringde 05 så övervägde jag att somna om en timme och ta bilen till Norrpan idag. 1 timmes sömn känns mycket ibland, men jag pallrade mig in i duschen istället. 
Fördelen med att åka tåg är ju att det är säkrare att slippa vistas på vägarna, jag pluggar i 30-min pass och får en hel timmes plugg i restiden. Idag ska jag träffa några av de jag gick med VT13, de går termin 5 nu!!! Helt galet, och jag hoppas det går fort för mig med. 
 Idag väntar föreläsning om handens anatomi, 8:15 sitter vi i raka rader! 
Gårdagskvällens pyssel, klart för leverans!

Lördag

Började dagen med tur till Nyköping och volleybollmatch. Leo tippades (inte bokstavligt talat) av hos familjen Flodin/Johansson där han och lilla Elsa röjde järnet när jag spelade. Det gick så bra! Stort tack en än gång! 
Hem, grilla lunchkorv med Henke & Annica, alla blev till slut klädda i rätt kläder😛pik pik! 
Sen Maxi...handla, handla, handla💰=☕️🍼🍖🍗🍝🍳🍞🍏🍊🍌🍅🍠🍐🍉hem kolla Mello, blek första deltävling som vanligt! 
Men alltså!!!!! Man KAN INTE vara klädd som utmanande dockor och sjunga: we do it dolly-style!!!!! Peddo-varning och bara 🙈🙉🙊

Dränerad

Färdigskriven och känslan är bra men det var den ju sist med och det gick åt fanders. Bara vänta 10 dagar!

Något annat som är skoj dock är att jag fått ett extrajobb genom Kriminalvården-Frivården som kontrollant och åka runt och checka av folk som har fotboja. Nykterhetstester ska göras regelbundet. 
Det var svärfar som föreslog mig nu när de rekryterade och nästa vecka redan blir det premiär! 2 gånger var tredje vecka kör man i teamen. Känns bra och inte minst för utbildningen jag går! 

Urladdning

Imorgon kommer all kraft från hela veckan centreras till 3 timmar tenta. Sen kommer jag bryta ihop i soffan hos M. Jag känner inte igen mig själv för jag kan omöjligt peppa mig på något sätt alls inför imorgon. Det kändes ju bra sist och gick åt h-e så varför vara positiv åt eländet?! 
Ni får se lillkotten äta sin numera absoluta favoriträtt: pasta med hemgjord tomatsås! 

Jag skojar inte när jag säger att han åt 2 portioner innan M och jag var halvvägs😂

Gå upp!

Förkyld liten kotte som vaknar och är ledsen, kattslagsmål i källaren och varmt i sovrummet. Lika bra att gå upp. 

Monstervecka

Den här veckan är en tuff en, skolarbete plus tentan igen på fredag. VEM som lagt en tenta på en fredag eftermiddag kl 14-17 skulle jag vilja prata med😩 men jag har en bra struktur för veckan. 
Idag skulle vi firat bästa Elin som fyllde 30 bast häromdagen men lilleman är sjuk så han och M hängde hemma och jag åkte till Lundat för att knäcka extra på mammas firma med bokföring. 
Jag har lite extrajobb på gång och ett som ska bli spännande om allt går i lås. Jag återkommer om det!