Spring spring

Igår sprang jag 4 km sammanhängande😄 så glad över det! Mindre glad över att mitt vänstra knä gör väldans ont idag😓😢 
Tentan blev skriven..litegrann iaf😁 snart Valborgs-fir i Vallat! 

Omtenta yes box

Pluggar inför anatomi-tentan på torsdag och känner att det kommer inte att gå vägen och det är lika bra för då hinner jag lära mig ordentligt till nästa gång och framtiden. 
Det är för många latinska ord som inte fastnat och som inte kommer hinna fastna heller till torsdag. 

Tacksam

Imorse skulle jag hämta en tröja i Leos rum innan skolan vid 7:30 ca. 
Han ställer sig upp, nyvaken och tussig i håret och är skitglad bakom nappen och med gose-kaninen i handen.😍
Då är jag tacksam för att jag har det så bra! 

Mitt lilla💓 och en skymt av mittstora💖

Vända på kepsen

När M har semester i sommar så ska jag hålla ställningarna åt honom på Volvo och sommarjobba i 4 veckor där! Spännande ska det bli men industri-arbetare trodde jag aldrig att jag skulle bli. Ett mål för att tappa de sista 5 kilona tänkte jag skulle vara att kunna ha M:s strl på arbetsbyxor Men det får nog ändras till en strl mindre då hans redan passade perfekt! 

Första veckan i juli blir intensiv. Sommarjobb, vanliga kontrollörsjobbet, svärföräldrar som reser bort och vi tänkte bo där då, mina föräldrar flyttar till nya gården de har köpt! 

Klart

05:20 klockan ringer, gå upp skriva ut papper till seminariet som inte gick igårkväll då datorn blev överhettad. 
08:30 i skolan och har fått mess från seminarie-kompis att hennes tåg är inställt👎🏻 vi kan alltså inte jobba klart. 
9:30 vi beslutar att hoppa seminariet.
11:00 min handledare försöker övertala mig att delta själv.
11:05 jag bryter ihop.
11:10 handledaren beslutar att jag får deltaga som lyssnare då jag alltid är ordentligt förberedd och aldrig "glider med" 
Dagen fortsätter i ett segt tempo och jag har känt mig helt mosig och apatisk. 
16:50 sitter på tåget och funderar på om jag tog tåget från Flen eller Katrineholm idag😶
Snaaaart hemma och går gosa med den här lilla ta-ner-mig-till-verkligheten-killen😍
Byte

Det lärstödjande momentet har ändrat namn till ångeststödjande moment. Jag jobbar och jobbar men det är låååångt ifrån klart. Ska vi helt enkelt gå upp med ett ofärdigt arbete och bara ta smällen, svälja stoltheten och ta in alla andras info för att få ut något av det som ju är tanken? 

Check!

Måndag och tisdag denna veckan är så jobbiga! Seminarium idag och den blev jag godkänd på, yeay!✅ 
Imorgon är det ett frivilligt seminarium som fungerar lärstödjande inför tentan nästa vecka. Vi blev indelade geografisk och min grupp är 3 personer...ursäkta jag menar 2 personer då en tjej hoppade av i torsdags(!)= ingenting av hennes del i arbetet är gjort = mycket jobb kvar + att hennes argument var så dåliga och genomskinliga, bättre att säga: jag har inte gjort min del, är stressad och vill inte vara med längre. De andra grupperna är mellan 5-7 st i varje så lite orättvist kan jag tycka, mer sårbart med 3. Upp

Klockan har ringt....bara det en söndag👎🏻 men lite jobb först och sedan kommer Elin, Nicke och Elsa. Vi ska bjuda på lunch och vi har nästan inget hemma...hehehe. Jaja det löser sig. 

Igår var jag, mamma och Leo på Marieberg och Ikea. Handlade mest tråksaker på Ikea såsom lakan och kuddar. Angående kuddarna, som var huvudkuddar till sängen så köpte jag två olika varianter. En som jag trodde M skulle gilla och en som jag gillade....vad tror ni händer hemma? M kastar sig över MIN kudde ropandes den här vill jag ha😶😂 kuddkriget will continue😈
Leoman fick lite småsaker till sitt rum och en sandlåda....tada!! Bilen fick en tvätt och en tankning så alla blev nöjda. 

Ork och inte

Orken kom efter förra inlägget och några timmars anatomi pressades in i hövvet, men sedan kom den fruktansvärda tröttheten. Lade mig på sängen och läste en kriminalare, däckade och sov över 2,5 timme totalt bortkopplad från världen! Så det bar nog vila som behövdes. 
Nyss har jag sprungit i regnet och när jag nästan var klar mötte jag en man på grusvägen som också sprang, det var bara det att han såg sådär oförskämt pigg, fräsch och lätt i löpsteget ni vet, Hahaha! Men vi hälsade glatt varav jag använde mina sista krafter till det leendet, haha! Dusch och godnatt på er! Fel sida

Jag har vaknat på fel sida tror jag, jag tänkte ta sovmorgon till 7:30 men Leo tänkte ta gå-upp-tidigt-morgon 06:15....hade inte varit något problem om det inte var så att M är förkyld, jag tyckte synd om honom och gick upp men är helt slut nu. Inte ens kaffe hjälper....
Nu har de åkt till Bråten och jag får INGENTING gjort av skolarbetet😓 trots att jag sitter med allt material framför näsan. Huvudvärk...kan inte ta mig samman. Ska jag försök sova en timme nu? Blir det bättre, känns inte som att det kan blir sämre iallafall med koncentrationen. 

Besked

Igår morse kom ett efterlängtat besked från CSN✅💰glädjen över det uteblev dock när ett betydligt hemskare besked kom samtidigt. En väns familj har drabbats av den f-g cancer-sjukdomen på ett sätt som man inte vill ska vara möjligt! All styrka till dom👊😢❤️och det måste gå bra bara! 
Ta hand om varandra allihopa😘 själv har jag insett att vill jag se min man idag så får jag antingen titta på bilder eller ta mig/oss till honom. Tror jag väljer det senare när Leoman vaknar. Slut

Sista dagen på praktiken är gjord. Det har varit så mycket intressant och jag har lärt mig så mycket om hur kroppen kan bli påverkad av sjukdomar! Jag gillade att vara på ett stort sjukhus. 
Igår checkade jag in hos goda vännerna Ann & Anders och sov kvar då jag började 07 imorse. 
Mycket trevligt med lite vardagshäng, en em-glass i solen(kan rekommendera B&J-smaken cinnamon bun) sova kvar och frukost-sälle på morgonen. 😎🍦💤☕️🍞

Opåskigt

Den opåskigaste påskaftonen i mitt liv tror jag. Det började bra med äggfrulle och lax, sedan ägg-jakt för Leo. 
Därefter har det varit en helt vanlig dag. M kör ved för hela slanten, jag och Leo tog en lång-promme och till middag blev det makaroner och stroganoff. Inte ens något godis har vi hemma. Imorgon blir det fir i Bråten iaf. 

Prinsungen

Den senaste veckan tycker jag det har hänt mycket med Leoman, han har lärt sig att klättra upp på stolar(och vidare upp på borden😱) han har länge sagt eller mer låtit uuuu när han pekat på saker men nu säger han Dää?
Andra ord han säger är mamma, pappa, lampa, katten(atten), kaffe(han härmade mig på maxi när jag sa att vi skulle hämta det 😂👍) och nya ordet traktor(tattor)🚜 sen härmar han brumljud, jamande, skällande, råmande och bräkande🐶🐱🐮🐑
Viljan, envisheten och humöret har även det fått ordentlig fart, oh boy vad han blir arg!!! Härligt med utveckling. 
Klättra upp och hämta tändstickor känns sådär, pappas kille🔥

Slut

Jag är helt slut efter praktiken och jag frågade M om det var ok att jag gick och lade mig när Leo var nattad. Leo ligger i sin säng och har inte somnat(!) jag kommer somna inom 15 minuter. Leo tycker att påskgodis är fint minsann😍🍭🍬 #fruktärintegodis