Spontant

Något jag uppskattar med Magnus är att vi båda är öppna för varandras idéer vad det än handlar om. Lyssnar på varandra och inte automatiskt avfärdar den andra. 
Igår var vi först på goaste lilla Axels 1-års kalas i Nyköping och när vi skulle hem vid 13:30-tiden och satte oss i bilen kom idén att åka ut och titta på flygplan som landade/lyfte på Skavsta. Först en tur genom Max-driven. Allt tog kanske en dryg timme extra och gav mer energi än att åka hem direkt. 


Nattliga funderingar

Utifrån bebisens rörelsemönster tänker jag att följande aktiviteter kan passa hen i framtiden: stavhopp, kampsport, discodans alt lindyhopp, 3-steg, slalom och gymnastik. 
Sämre aktiviteter: schack

Surar

Bäckensmärtan är fruktansvärd idag. Svårigheter att gå och i princip alla rörelser. Gå ner i källaren idag dvs trappen kan jag fetglömma. Hämtade iallafall ut en bok på biblioteket efter att jag besökt vårdcentralen med lill-snurran så nu blir det att ligga och läsa en stund och hoppas att alvedonen hjälper! So long! 

Förberedelser

Jo men igår natt fick jag en påminnelse om hur det kan vara med en liten bebis igen. Vi har barn som sover otroligt bra på nätterna (anti-jinx) men natten till söndag precis när jag somnat vid 23 så vaknade L och var hysterisk. Han fick sova i vår säng, jag somnade inte om utan kände illamående komma= gå upp och äta något. Vid 24 somnade jag om och då började E skrika hysteriskt, hon kom också till vår säng men M dög inte alls så det slutade med att jag satt i soffan med henne och sov *mindnote: köp ny soffa snarast. Jag fick putta in soffbordet som stöd för mig och behöver jag säga att jag var helt paj igår. Tröttheten var FRUKTANSVÄRD!!
M jobbade hela dagen också så bara att gilla läget. Barnen var iaf pigga och glada hela dagen.