Själv

Magnus är kidnappad på sin svensexa och åker Ålandsfärja. Jag är så glad för hans skull. 
Leo och jag skulle möta upp gänget i stan för att lämna plånbok och ta hand om hojåkarkläderna så när M åkt iväg på mororcykeln så hoppade vi in i bilen för att upptäcka att INGENTING hände när jag vred om nyckeln. Snopet! Batteriet är slut tydligen så bara att montera barnstolen i Opeln och hasta iväg. 

Vi lunchade med Julia och Viktor som också var på stan. 

Nu ikväll har Leo blivit dålig med hög feber, svettig och frossa så jag tror att jag knyter mig ifall natten blir hård. 

Det är konstigt att M inte är hemma och att jag inte kan ringa honom när jag vill, men jag är säker på att han har det toppen! 

Hemma

Första dagen hemma idag utan att åka iväg för något ärende. Promenad på förmiddagen, tittade på kossorna vi har i närheten. Väl hemma igen så tog Leoman itu med sandlådan och jag körde styrketräning på gräsmattan, något mycket välbehövligt och Leo tyckte det var kul och drog lite i gummibandet också emellanåt. 

Något som slog mig på gräsmattan är att det är fint här på Granbacka men att jag inte ser det just nu. Har jag lämnat backat redan mentalt? Så orättvist och dumt då det är en otroligt fin plats att bo på. 
Snäll pojke

Idag var det dags för blodgivning och då jag inte hade lust att krångla med att fixa barnvakt för 10 minuter så fick Leo följa med. Han satt snällt i mitt knä, tittade på och hissade britsen upp och ner i ett kör. När jag var tappad och plåstrad hoppade Leo ner och gick raka vägen till hyllan med gåvor och tog ett par herrkalsonger. Tydligen inte bara jag som tycker att det behöver uppdateras hos pappan i familjen🙊🙈🙉 
Lite fika på det och sedan for vi hem. 

Alltså, lämna blod och man får fika, gåva och resersättning om man bor utanför stan.  https://geblod.nu


Hemma

Idag har vi varit hemma hela dagen! Kors i taket men tro inte att vi har varit utan underhållning inte! Hanna och Melvin besökte backat, egentligen skulle jag vilja säga att Hanna ramlade in så förlossningen startade då hon är i ungefär hundraelfte månaden men icke. (Mitt stalltips är dock tisdag)

På eftermiddagen ringer min kära storebror och frågar om han får "svänga in(!)" på en kopp kaffe då han har vägarna förbi. 
Såklart får han det....storebror han kan svänga han🎶ingen svänger så bra som han🎶 (med ett osvängbart nyinköpt släp à 9 meter på vår lilla väg) Tur att Magnus byggt en väg som åket fick plats att parka på!Sova fort

Måste somna fort men det blir svårt efter kvällens ofrivilligt långa träningsrunda där hela lilla familjen Eklöf skulle turas om att springa, gå med Leoman i vagnen i elljusspåret, missförstånd och inga telefoner gjorde att vi gick åt olika håll flera gånger och inte alls möttes där vi båda trodde vi bestämt.😂 
Lilla Leoman är i ett utvecklingssteg aka trots men jag gillar inte det ordet. Natt-trubbeled kraftig ledsamhet som gör att jag nu har en madrass laddad i hans rum att bara gå över till. Mammighet av en otroligt hög grad och han gråter så han hulkar bara jag går och hämtar ngt i ett annat rum. 
Pappan är inte vatten värd, stackars båda mina älsklingar! 
Vredesutbrott och slänga saker har han också kommit på att han kan göra och jag är glad att jag har fått mer tålamod de sista åren. 
Lunchsovningen är lugn. 

G

Aldrig har bokstaven G sett så bra ut som efter ett tentaresultat! Fjärde gången gillt och det ska bli spännande att se vad de skrivit för kommentarer. 


Springa

Första löp-passet på 3 veckor! Det finns inte ord för hur jobbigt det var både fysiskt och mentalt! M ropade: bra tid älskling! när jag kom hem men själv grinade jag bara för att det var så jobbigt! Nu känns det bättre. 

Fest

Nu har vi firat bästa Ida som har tagit sjuksköterske-examen! Så bra gjort, mat, lekar, dans och glada människor! Mannen och barnet åkte hem innan mig och jag hade lyxen att bli hämtad av sweeg Lisa😊👏🏻👍🏻 kul att dansa loss med vänner, det var inte igår direkt. 

Snart blir det annat kalas! Lilla My fyller 1 helt år idag och Lisa fyller imorgon så bara att fylla upp bilen med paket och rejsa till Valla🎁🎁🎁🚗💨

Monsterdag

Strax hoppa in i bilen och åka mot Norrpan och tenta, efter det 3 timmars basgrupp och sedan till Lunda och fira mamma som fyller år och fira sen mors dag. Ja det var tydligen Mors dag igår, något som gick mig helt förbi i år också.