Bra dag!

Idag har det varit en bra dag på många sätt. Jag har jobbat med min förra chef Jonas Hammar, han är kock på länsstyrelsen (har även den superbraiga cateringfirman Solmyra smakfullt tips tips)och behöver hjälp ibland. Det var jättekul, men lite ringrostig är jag allt! 
Leo-liten fick vara hos sin farmor ett par timmar innan M kom hem. 
Väl hemma fick jag se resultatet av veckans Tradera-försäljning= drygt 2300 kr in!! Yeay baby!! Kul att sälja kläder som är för stora och mina mc-kläder som inte använts på 2 år. Alltså den där lilla blöjrumpan vad du är go!!!!! <3

Segt

Om liten människa i vanliga fall vaknar 8-8:30 (ja jag vet att det är lyxigt)så är det liiite segt att gå upp 06.  
Men efter en dryg timmas lek så är det sovdags.Ditt & datt

Pigge är jag på morgnarna och går upp 7, liten är ingen sjusovare utan snarare en halvniosovare. 
Katterna står och tassar på kattluckan då de inte får komma in i huset endast i pannrummet om nätterna efter förra veckans topptre att bära in: 1. Stor sork(standard) 2. Harpalt 3. Ekorre
Idag är det förresten Magnus-dagen så något fir måste jag hitta på till herrarna. Snor

En lång trevlig kväll med skratt, diskussioner och funderingar blev det. Väl hemma vid 00:30 så hade en dunderförkylning brutit ut hos Leoman! Riktigt besvärligt med hosta, snor och ledsenhet, men nu på morgonen har han varit piggelin trots att förkylet är illa. Bra att vi inte har några planer idag utan kan slappa och hänga hemma.  
Igår såg det ut såhär när Leo hittade spegeln själv. 
Dagen

Leoman sover en stund innan vi åker och träffar lekkompisar i Valla, vi lekte med Ella häromdagen. Ella och Leo är minstingarna i BVC-gruppen och de har följt varandra i utvecklingen hela tiden. När vi kom dit så tjöt Ella högt när hon såg Leo och han blev också väldigt glad. Kul att se!! 
Sen blir det soptippen och Maxi.
Ikväll blir det häng hos Ida med Fia också:) Grabbsen får hitta på något hemma och rå sig själva! 


Håller med Bella!

Alltså jag har någon sorts hatkärlek till blondinbellas blogg, kan iiiinte låta bli att läsa den trots att jag blir irriterad, säkert avundsjuk och fundersam men idag håller jag med henne. 
Hon hade gjort en lista över de 4 ondaste sakerna enligt henne: magsår, cystor på äggstockar som brister, föda barn, dra ut visdomständer(efteråt). I den ordningen. Jag har inte haft magsår men föda barn gjorde inte så ont(FÖR MIG) ja men din bebis var ju inte så stor tänker någon kanske, nej kanske det men jag vet hur in i h-e ont det gör när cystor spricker. Det ondaste jag varit med om utan tvekan i alla kategorier och min första ambulansfärd blev till följd av det.  

Hej!

I restaurangkök gäller 5 sekunders regeln dvs att tappar man något på golvet så räknas det inte om man tar upp det inom 5 sekunder. Jag undrar vilken regel som gäller för bebis som kryper runt och hittar en korvbit från lunchstroganoffen som skruvat sig in under barnstolen....hehehe... För övrigt så rev Selda Leo otäckt nära ögat idag, jag passade hela tiden men så välte kiddot över katta å kat(t)astrofen var ett faktum. Blodvite uppstod men allt gick bra. 
Häng med morbröder och mamma....

Bakning

Leoman är lite hängig idag så nyss satt vi och myste vid tv:n....liiiite förrädiskt då det är Leila bakar på tv och jag blir ju  sjukt fikasugen!! Tur att vi inte har ngt fika hemma...men lite tips till Leos 1-års dag är ju inte fel. 5

Idag är ingen vanlig dag för idag är det våran 5-års dag, Hurra hurra hurra! 
 
Vi träffades ordentligt på lördagen i Ängsbacka efter att ha hälsat på varandra på onsdagen i tältet lite snabbt då Johanna och jag var ute (såklart)och de två hade gått i samma klass på högstadiet så vi snick-snackade en liten stund. 
Jag vet att många blev förvånade på lördagen då och undrade vad som skulle ske och då inte bara på ett positivt sätt. 

Såklart har mycket hänt under dessa år och jag vet att M är min klippa och min stora kärlek! Vi har kommit ännu närmre varandra sedan älskade lilla Leo föddes! 
Vår lilla prins-unge! Någon gång varje dag känner jag att nu är livet väldigt bra! 


Morgon

Jag vaknade vid sju och kunde inte somna om, knyttet tillhör inte den morgonpigga skaran utan vaknar strax efter åtta och vi går upp halv nio oftast. Yepp, jag njuter, ni behöver inte säga något. Jag vet att många med småttingar kan få gå upp tidigare. 
Ljudet av att höra hur han vaknar, stökar runt och plockar med nallarna är mysigt. 

Igår hejade vi fram morfar som KK-joggade sig, han är alltid i dålig form (säger han alltid) men en mil klarar ju ALLA att springa på vilja är hans inställning( nu velar jag mellan att skriva/inte skriva att då får jag väl ta och springa den där milen nästa år då!!!)

Idag har jag läkartid så knyttet får leka med kusin Viktor och hans föräldrar en stund, det blir skoj för de små! Bloggtorka i värmen!

Vad har hänt? Utflykt till Hjälmaredocka och kalkbrottsutsikten, Stockholm med allsång, husmålning, bad, Lunda-häng, Bråten-häng, hemma-häng, Hjortkvarnsglass, Sagostigen, kids-vakt och massa grillning såklart! 

Idag har jag sytt en dyna till vagnen då jag inte hittade någon snygg och den jag kanske kunde tänka mig kostade 599kr!!! Helt galet ju! 
Jag blev iaf nöjd med resultatet men man ska inte syna den såååå noga i sömmarna, hehe! 
Leo blev så glad att han gjorde brysselsteget direkt!(citat Elin)