Minus

Ha! Jag har ju glömt meddela att det är - 7 hg på vågen, och då har jag ju Inte kunnat träna på 5 dagar MEN ätit superbra istället. Ofta när jag är sjuk får jag ett tycka-synd-om-mig-själv-tänk men den gubben gick inte den här gången!
Nu i första kursen ska vi bl.a. göra ett personligt förbättringsarbete och jag har valt att äta frukt/grönsaker 5 ggr/dag! Ser fram emot frossa i grönsaker som jag inte använder så ofta.


Tyst

Jag är såååå glad för att jag gick på föreläsningarna idag, jag lärde mig massor om studieteknik som jag kommer att tillämpa! Men efter att ha pratat en del så värker nu också halsen, det blir tyst-läge from nu. Har en känsla av att M skulle skratta åt det sista....


Tofflardag

Hasar runt här hemma och ska försöka läsa i infohäftena om kursen som började igår och mer på allvar idag. Men jag får se "Efter tio" med Malou idag iaf och får väl nöja mig med det.


Inse fakta

Vaken nu ja....klockan 02...jaha...i med ny Alvedon och tvingas inse med tår i ögat att om inget mirakulöst händer så blir det till att vara hemma. Hade tänkt i största mån tvinga mig till skolan och bita ihop men det går verkligen inte i det här tillståndet...


Surar

På väg hem innan skoldagen är slut med feber och huvudvärk....det suger!!!


Nosplåster

Halsont och förkylning har nu drabbat mig! Vaknade inatt med feber och täppt näsa så upp och svälja Alvedon och sätta på nosplåster på näsan, det är så skönt med nosplåster. Nu hade jag visst köpt en sort som luktade menthol. Det blir till att fylla på Alvedon hela dagen då jag nu sitter på tåget på väg till Linköping och avboka nollan-bowlingen ikväll:(


Sovmorgon

Jag ville så gärna sova länge idag men vaknade av halsont, kanske pga mycket prat och skratt igår med tjejerna på bröllopsmässan. Vi "råkade" hitta ett köpcentrum innan vi åkte hem också, vilken otur!
Idag blir det en repa till Linköping för att gratulera bästa Anders som fyllde 30 i veckan!


Bil

Äntligen är bilen kirrad! Men inte den vi åkte upp för att titta på, väl där så var den inte städad(kaffemugg m mjölk lr något spillt på sätet) buckla här, repor där och under motorhuven var det trasiga lock och plastskydd. Försäljaren menade att de inte hunnit städa den och att det är lätt hänt att något plastlock går sönder, ok men inte 5 saker!! Stackars lilla bil som inte alls var omhändertagen! Försäljarens attityd och att bilen inte startade! för provkörning avgjorde saken.
Men då vi var i Sthlm så kollade vi blocket igen och en likadan bil utlagd igår, såg mkt fin ut och priset så lite för bra ut också. Ringde men de skulle stänga...just där vänder historien när de erbjuder sig att stanna och vänta fast vi är på andra sidan Sthlm och rusningstrafik. 2 timmar senare är bilen köpt och klar!!


120

Veckan har gått SÅ fort! Det värsta är att skolan bara checkats av på dagarna för att sedan försöka ordna bilfrågan på em. Igår var vi på studiebesök hos arbetsterapeuter och jag blir bara mer övertygad om att jag har hamnat på rätt utbildning! Nästa vecka börjar första kursen som enligt de som gått den är flummig, känns bra haha!
Idag åkte jag tåg från Flen! Kommer funka bra då jag kan åka med M på morgonen, idag var en bra morgon då jag plockade fram frukost åt M tillochmed, annars går vi i varsin bubbla och ofta är jag sur.
Imorgon ska jag på bröllopmässa med blivande brudarna Fia och Maddis och tärn-Ida minsann! Himlarns Lycka!


Ingen bil

Bilfirman där vi skulle provköra hade inte vinterdäck på något av åken och varför då undrar jag?Tänker de inte sälja dom innan april? Suck! Torsdag blir det istället vilket gör att jag missar ännu en nollan-aktivitet på kvällen:( jag kan inte låta bli att undra varför Camryn inte kunde kastat in handduken tidigare, ungefär vilken vecka som helst efter augusti-2012.


Känningar

Både jag och M vaknade med halsont vilket inte finns tid till nu. VARFÖR fick jag det inte när jag var hemma??!! I eftermiddag är det projekt hitta ny bil som gäller!


Nollan

Det är jag det!


Svettx3

Svett nr 1: skidåkning, sol och skratt med Johanna!
Svett nr 2: skidåkning i månljus på sjön efter kalas.
Svett nr 3: Super-Camryn går sönder vid ca 20-tiden på väg från Bråten. Olämpligt då jag ska börja skolan och vara där 07:15 imorgon bitti.
Snälla svärmor lånar dock ut sitt åk till oss och problemet löst för tillfället.
Godnatt!


Träning

Kaffar mig och laddar för att snart träffa Fia,Maddis & Ida på WC för ett body-combat pass. Det kommer sparka igång kroppen ordentligt! Ikväll ska jag vakta rävarna och det brukar ju bli allt annat än lungt när de spelar upp varandra. Jag sätter mina slantar på att det blir några parti "steka ägg" & kanske Mariocart.


Humör

Jag känner inte igen mig själv eller snarare känner jag inte igen mitt humör. När jag åt medicin så var ju hela poängen att inte få djupa dalar i humör och mående. Nu har jag varit utan medicin sen länge och även utan hormonspiral halvår och nu blir jag vansinnigt arg på vansinnigt kort tid. Det är lite obehagligt för jag tänker saker som karlj-ln om M, jag sa det tom högt inför folk varför? För vi hade missförstått varandra BÅDA TVÅ.
Ikväll ska jag laga middag till honom som förlåt för ett utbrott imorse. Vi blir sams fort så det är skönt men jag är som sagt rädd för mig själv och det värsta är ju att utan mediciner/hormoner så är väl det här mig själv!


Årets lag...

Är utan tvekan 1-2-3-lagen!


Nedräkning

1 vecka kvar till skolstart! Nu känns det mer på riktigt som när jag vaknade och konstaterade att det här var sista måndagen med sovmorgon, ja ja sen är det ju hela veckan kvar men iallafall. Nu ska jag avverka några avsnitt av Grey's på löpbandet och senare mathandling när M släpps utanför grindarna i eftermiddag!


Kvällsmys

När vi kom hem var det 15 grader i huset...brrr..så igång med pannan och eld i öppna spisen med mys och filtar. J:s 30-års fest blev mycket lyckad och rolig! Eldkorgar, varma äppledrinkar, supergod mat, trubadur och underställ! En fest jag kommer att minnas!


iPhone

Nu har jag fått ut min nya IPhone på försäkringen. Men något blev fel för apparna ville inte hoppa tillbaka från den säkerhetskopiering jag gjorde i tisdags. Konstigt...men börjat laddat hem "mina appar" så finns all min info i dem iaf.


Grattis

Anders 30 år igår & Ida 30 år idag!!!!! Ah, ni fick en bild på hela brudföljet men de är ju så fina!!

Paket

Idag är det stora firardagen och det ska bli så kul!! Vad som däremot inte är lika kul är att en leverans med paket till 2 kalasbarn ligger på Ackes tobak i Valla och har haft stängt varje dag denna vecka sedan paketet kom i tisdags. Jag blev så arg igår att jag gick till samlinspunkten i Valla=Tempo och frågade om någon visste något, haha som på den gamla goda tiden. Finns det en affär finns det info på något sätt. Det visade sig att ägarbyte hade genomförts och att många var missnöjda. Tack till damen som infade mig iaf:D 
Pratat med DB Schenker och de visste att det är mkt problem där nu och att de letar nytt ställe...gah, det hjälper ju inte mig nu. Jaja, vi får väl se om de behagar ha öppet idag lr om det blir tomma paket.
 
Nu kaffe och melodikryss så får vi se om jag blir lite lugnare.
 

Snö!!!

Lycka! Det kommer ner snö! Hoppas det blir mer så jag kan åka skidor igen. Läste att några kompisa varit i Yxbacken och åkt utför, varför tänker man inte på det som ligger så nära?
Min Iphone är i Iphone-himlen och jag väntar på en ny, lånetelefonen är en liten samsung som jag inte begriper mig på, jag har svårt att messa och visste inte igår hur jag skukke svara. Haha! Vad händer förresten med alla Iphones med spruckna displayer som inte lagas??
Ikväll ska jag spela volleyboll, fick en riktig kick av GP:t. Annars är det en del fix med födelsedagspresenter inför helgens 3 födelsedagsbarn. MEN bästa Johan fyller 30 just idag!!! Hurra Hurra Hurra!!!!!

Norrpan 2

Vad hände med inlägget? Ska lämna IPhonen på Telia-butiken men om jag inte får en ny här så kontaktas jag via Magnus de närmsta dagarna! Ses!


Norrpan


Jaha

Sitter med katt och kaffe. Jag måste göra något men kommer inte igång, samtidigt som jag vet att när skolan börjar kommer jag inte förstå hur jag kunde längta till fullproppade dagar.
Annars kan jag berätta att jag inte har något nyårslöfte utan mer ett livslöfte att må bra, lugn med mat och träning som funkar för mig. Att på min 30-årsdag vara en snyggis är ett mål men jag har flera små olika mål som handlar om olika saker och inte bara vilken vikt som ska försvinna från kroppen. Januari = morgonpromme 40 min alla dagar, är jätteskönt nu men utmaningen blir när skolan börjar.
Nehej lite musik så kommer jag igång!!


Plättlätt

Då drog jag nyss in 10 poäng i På Spårets sista resa till Nyköping. Residensstad med ömmande landningsbana ungefär! Tack för applåderna!!! För övrigt en poängrik omgång för Granbacka:D
Själv applåderar jag KVK som tog Grand Prix guldet idag! Det var kul att jobba i hallen och jag har hittat mitt volleyboll-frikort! Haha! Ses vänner!


GP

Igår ringde min lur och så glad jag blev när det var min vän Åsa som jag spelat volleyboll med i KVK. Grand Prix går ju av stapeln i helgen och de undrade om jag kunde hjälpa till med något, det ska bli kul att se topp-volleyboll! Bollrullare lr poängbläddrare blir det och jag ska vara med på 3 matcher, belöningen blir att jag får se finalerna gratis på söndag em när jag är klar med mitt på förmiddagen.
En skön känsla av att vara behövd infann sig också. Jag vet att jag är det men vissa dagar är det inte lika kul att vara arbetslös och utan bil för tillfället.


30x1

Första 30-åringen 2013 korades idag! Ja, lunchfirades iaf! Bästa bästa Johanna <3 <3 <3
Nästa helg ska hon firas ordentligt!


Halka

När jag gick för att möta M vid vägen(vår väg lämpar sig inte för promenader mellan december-mars och det vet jag mkt väl) så gick det såhär!
Benen gick bara fortare och fortare i backen tills det tog stopp.


Rävklapp

En finfin rävmugg fick jag i julklapp av Annica på nyår.... Vi såg den innan jul på TunaP men tyckte det var onödigt köp innan jul, men så glad jag blev när jag fick den!!!


Lycka

Jag är så glad och trött nu. Celllförändringen hade minskat så läkaren kunde ta bort den faktiskt! Det är såååå skönt! Det blir fortfarande kontroller var 3:e månad men det tänker jag inte grubbla på!!!


Räkna får

Kanske en bra idé trots allt...jag tror nog att morgondagens cellprovtagning/koll spökar i huvudet dock. Är läget samma lr sämre?


Röj

Jag är lite bakis idag och trött, vi hasar runt och kikar ibland ut på altanen som gick sönder igår, det ni! Bra gjort för ett kalas på 6 pers:) jaja, byta några plankor i sommar. Vi är precis klara med ett röj i Johns-grejjer-och-gym-rummet. Komprimerat ihop Johns saker så nu har vi bra med plats för vårt mini-gym.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2226009/images/2013/pic_50e2ddb59606ee726ec1fe27.jpg" class="image">