Funderingar väntandes

Jo men nu sitter jag och väntar på M som ska möta upp mig då vi ska till barnmorskan. Jag sippar en kaffe från Pressbyrån, sååå gott kaffe där...eller så är jag bara inkörd på deras kaffe från skolan. 

Nu med tredje bebisen så har vi sänkt kraven för vad man måste ha. Skötbordet kommer inte upp igen, nu har vi skötbädden i sovrummet och slänger upp den när vi ska byta på E i kombo med en liten låda med blöjor, våtservetter påsar och salva.
Skötväskan vi haft, dvs en vanlig väska har gått sönder så vi köpte en ryggsäck på Ikea för med 3 barn tror jag att jag behöver händerna fria🤣. 
Frysen kommer absolut inte fyllas med fikabröd för eventuella gratulanter, vad är det för grej egentligen? Att det ska bakas och förberedas för gäster, gästerna har ju inte tryckt ut en bebis dom kan väl för sjutton ta med fikabröd(så gjorde vi redan med E). Sen av någon anledning tycker jag inte att bakning är så kul längre...är det något åldersrelaterat eller bara småbarnsrelaterat tro?🤔
Däremot matlådor ska vi fixa men jag tror inte det blir storkok utan frysa in en portion som blir kvar efter middagen. 

Emmi har fortfarande spjälsängen och när en släkting sålde denna fina vaggan slog vi till. Det blev så himla bra även om katterna anser att det är totalt onödigt att köpa ett catcrib och fylla med kuddar så man inte kan sova i det😾😾


I nöd och lust

I ärlighetens namn så har jag och M relationsmässigt haft nöd senaste året. Läkning tar tid men vi har bevisligen haft lust iaf en gång under året. 
Vi har lärt oss mycket om varandra. 
Många gånger har jag tänkt att den här oplanerade men MYCKET VÄLKOMNA graviditeten är ödets sätt att säga: Lägg av och skärp er!!! ☝🏻☝🏻☝🏻


Kalas

I går hade vi 2-års kalas för lill-snurran! Hon är så stor tjej nu. Härmar allt som Leo gör och som vi säger. En mycket bestämd dam men som alltid charmar och är glad. 

Jag tycker det är bra att hon är bestämd och envis för det är egenskaper som krävs för att vara tjej idag. Ta sin plats! 

Topp!!

Var tredje månad har vi sk grannyra här i Bråten som innebär att vi tillsammans med mina svärisar och 2 andra grannhus har middag. Karlarna lagar 3-rätters och kvinnorna kommer till dukat bord och blir servade. Fantastiskt koncept....tills igår kväll när stormen drog in och det blev strömlöst precis när middagen skulle dra igång😨 men skojja inte att de här karlarna håller huvudet kallt i kris och styr upp allt. Vi fick kantarelltoast, helstekt vildsvinsfile och potatisgratäng lagat på gasolkök. Aldrig har väl det smakat så gott ackompanjerat till massor av levande ljus! Det blir 🍞🍞🍞🍞🍞fem toasts av fem möjliga!!!! 

Massa ord

SOM jag har haft mycket jag velat skriva om hela sommaren men inte kommit mig för. Jag har tänkt att DET HÄR ska jag skriva om och sedan har det runnit ut i sanden....på den stranden jag och barnen varit på just den dagen och svalkat oss i värmen. Och om sommarvärmen kan jag bara säga en sak: jag klagar inte på värmen, jag bara hatade den. 

Precis de senaste dagarna har jag fått symtom på utmattning eller det har jag haft under flera månaders tid men nu har det tyvärr blivit akut. Jag har mer kunskap och vet bättre än att avfärda det som gravid-hormoner och hur vet jag det? Jo för när vi flyttade för idag exakt 3 år sedan började en jobbig period med jobb,plugg, fsk och renovering som slutade med utmattningssyndrom i januari 2016. Jag blev gravid med lilla E och efter hennes födelse fick jag förlossningsdepression och jag minns inte så mycket från den tiden vilket känns sorgligt och smärtsamt. 
Jag vet också vad som lett till att jag drabbats av det igen, många olika faktorer och jag vill också säga att jag har professionell hjälp och sitter inte ensam med det här. 

Men jag ser jättemycket fram emot när lilla trean ska komma och jag längtar så så mycket, längtan blir ännu mer påtaglig då barnen fått en ny liten tjej-kusin😍💖Veckorna går väldigt fort den här gången och fysiskt mår jag bättre än de andra graviditeterna, hoppas jag inte jinxar nu och att allt spårar ur🤣
Min första hiss-selfie, en bra dag för ett par veckor sedan.