Komma igen

Det känns fortfarande surt efter igår men har nu iaf kontaktat viadidakt och ska dit på måndag för att bestämma vad jag ska bli när jag blir stor.
Nu har jag surfat runt lite på nätet och varit med i en tävling om en snygg resväska(inte för jag ska åka någonstans MEN när jag ska så är jag redo) Vad tycker ni om den här limericken?
En kvinna från katrineholm så glad å fräck,
packade sitt bagage i en plastsäck, då hon en tjusig väska hon vann
och med sin kärlek hon sprang
lagom att hinna till incheck!
Om jag inte vinner med den, va?! Haha! Det är skönt att jag kan känna mig glad iallafall och jag har skrattat flera gånger!
Annars är det favvo-torsdag med friskis + volleyboll ikväll. Nu ska jag pyssla här hemma ett tag!

Försäkringskassan del 2

Min nya handläggare(som jag fick idag för den andra jobbar visst inte som det längre vilket gjort att jag GLÖMTS bort i 2 månader) har beslutat att jag inte är berättigad sjukpenning! Vårdcentralen ska komplettera uppgifterna och rehab-koordinatorn där blev jättearg på FK. Jag har hela tiden ringt och frågat hur det gått i ärendet men ingen har kunnat ge svar kan jag meddela till er som undrar om jag varit passiv själv dessa månader.
Jag svarade FK-tanten att hoppas inte förra handläggaren är sjukskriven bara för hon får nog ingen sjukpenning, då skrattade hon! Jävligt roligt va?!
Ikväll bryter jag ihop med chips och tänker inte ens tänka på ett jag inte ska! Hör av mig när jag är på bättre humör.... ;(

Förkylning

Nu har jag högat hemma i går och idag. M har kastat snorbaciller på mig:-( Kaffe tänker jag dricka iallafall strax så får vi se om jag tar en promenad iallafall. Igår mådde jag jättedåligt tills jag vaknade på eftermiddagen och på kvällen cyklade vi till Willys och handlade lugnt och fint. Då kände jag mig inte så dålig, idag vaknade jag 11! Det är mkt ovanligt, inte ens när jag har varit vaken på nätterna vaknar jag så sent.
Nu väntar jag på att Försäkringskassan ska ringa, jag har inte fått någon sjukpenning och då menar jag inte för denna månad utan jag har inte fått någon utbetalning sedan jag blev sjukskriven 26/11-2010!!!!!

Kalas i kväll!

dsc00359 (MMS)

Kalas i kväll!


Long time no see..

Ett tag var det sedan, min rumpa har återhämtat sig iaf och jag med. Jag är inte längre sjukskriven på 100%.. yippee. Jag mår bättre och bättre för varje dag! Nu sitter jag och väntar på min sweegerska och smårävarna då vi ska äta våfflor så här en dag i efterskott. Veckan har varit bra med promenader och lite friskisträning. Jag hade dock ett ätarsammanbrott i torsdags med glass och brownie och åt så jag mådde illa:-( Jag har ätit så många gånger men inte på lääänge och framför allt har jag smugit med det. Det är mkt pinsamt berätta för M men jag gjorde det och nu skriver jag det till och med här... Brutal ärlighet var det!

Slutade semestern med prakt-vurpa när vi k...

dsc00347 (MMS)

Slutade semestern med prakt-vurpa när vi körde i lössnö i ett skogsparti. Jag har idag fått sitta på en kudde hela vägen hem. Blåmärket är stort som en 100 kr-sedel. Aj aj aj...


Idre!

Här kommer en snabb uppdatering!

Datorknas i Idre, men vi har det superbra ...

Datorknas i Idre, men vi har det superbra idag har det blivit mycket träning på både längden och tvären. Jag har redan lyckats pajja en skidbindning som gick att laga iofs,men bättre att det går sönder än jag;) jag mår otroligt bra just nu med solsken bra sällskap och härlig skidåkning!


Checkpoint

Jag vägde mig i tisdags och då visade vågen... håll i er: 80 kg, magen var svullen och ond. På natten till onsdag skrev jag upp hur jag mår fysiskt när jag ätit bra/dåligt och att se de långa listorna var ganska bra. Så från det till att väga mig idag och vågen visade 77.9 var skönt. Igår tränade jag och efter danspasset var jag extra svettig, jag vet inte varför men efter varje danspass ser jag ut som att jag har sprungit maraton medans de andra ser ut som de tagit en promenad i solen! Jag har träningsvärk idag iallafall och ikväll så ska jag gå igen på jympa för det är specicailpass som jag tror passar mig.....tadam! Melodifestivaltema!!! Älskart!

Dag 1

Igår gick det bra att vara utan socker, suget ligger lite på lut hela tiden och de första 2 veckorna ska vara värst. Men ett annant stort lugn har lagt sig och jag är säker på att det har med erkännandet att göra. Nu går jag på problemet och hoppas viktnedgång kommer att komma som en positiv biverkning, jag tänker inte alls lika mycket på det faktiskt. Nu ska jag dricka en kopp hasselnötskaffe, köpte bönor på nya kaffe & tebutiken som öppnade idag. Ida och jag gick en sväng på stan och vi tyckte båda att det kändes som fredag idag. Ikväll blir det danspass och volleyboll och jag läängtar!

Förändring

Efter ett blogg-uppehåll kommer idag ett erkännande, citerar doktor Phil: Du kan inte förändra det du inte erkänner!
Jag är så j-a trött på det och nu är det dags att erkänna och förändra, minns ni att jag nämnt att jag är tröstätare men det har utvecklats till ett sockerberoende, japp det är sant och nej jag vill inte ha uppmärksamhet. Nyligen träffade jag någon som har varit det och det fick mig att våga sätta ord på det. Idag är det semledagen och jag har tänkt baka semlor. Ikväll ska jag äta den och njuta för sedan är det noll tolerans.
När man äter i smyg för att man skäms och äter för att annars får jag abstinens då är det något som är vansinnigt fel. Att tro att försöka gå ner i vikt ska fungera när det inte är det som är problemet, nu ska jag bli av med sockerberoendet!! Jag är en socker-alkis!