Ännu en dag som förflutit i lättja....

Nu är golvet fixat efter fuktskadan, väggen är riven, heltäckningsmatta och lister utrivet ur Leos blivande rum och vi hann med lite omorganisering också. Mormorn och morfarn tog Leo på utflykt närmare bestämt till Lännäs och veterantraktorplöjning. Alla var nöjda! 
Väggen innan den revs....
(Här tänkte jag lägga in en bild på brädhögen och skriva: väggen efter den revs, men det var för mörkt att fota)
 Resultatet får ni istället! 

Ååååkej!

Gamla tapeter.....

Nya tapeter:
Vårt sovrum


Halva vardagsrummet, vi har en idé om en vägg i vardagsrummet men det får jag återkomma om. Den här tapeten har min bror och svägerska i sitt vardagsrum nu när dom flyttat till Lunda. Så himla fin så vi härmades. 

Renovering

Vad håller vi på med då? Jo köket ser ungefär ut såhär för tillfället, nya köket har kommit och vitvarorna anländer nästa veckan. Golvet öppnades då det var en fuktskada under, men vi har haft tur så det vi behöver göra är att lägga ny isolering och spånskivor. Anders drog om rören igår, thank yoy very much!
 
 
Vi ska även ta ner en vägg mellan köket och vardagsrummet(förhoppningsvis imorgon). Nytt golv på hela övervåningen har vi köpt idag och det blir parkett, ask. Jag blir så glad när jag tittar på golvet för jag verkligen älskar det!!(bilderna är tagna från företagens hemsidor)
 
 
Jag tror det kommer bli så fint ihop med vårt kök som är från Kitch and Home i Eskilstuna. Svarta luckor, inga överskåp utan en vit/cremefärgad tapet med eklöv på såklart, haha! Inget kakel utan tapeten skyddas av en glasskiva. Bänkskivan blir en ljusgrå stenskiva. Svarta vitvaror förutom kyl/frys som (tyvärr) blev i rostfritt. 
 
Vi har anlitat en byggfirma som ska lägga golvet och sätta köket, Peterson Bygger AB från Vingåker och de kommer v 44, tills dess fortsätter vi att måla tak, ta bort lister och foder överallt, bära ner möbler och saker i källaren. När snickarna kommer flyttar bor vi antingen hos svärföräldrarna eller i Magnus farbrors hus då de är på semester. Så himla snällt att låna ut sitt hus när vi kommer ha kaos. 
 
Wihoo, Magnus ropar efter hjälp så tjingeling för en stund!
 
 
 
 
 

Uppdatering

Framåt helgen tänker jag mig en ordentlig uppdatering gällande renoveringen, huset och var vi står. 

Så länge får ni en bild av vår utsikt över sjön Övre Malmen nu när alla träd och buskar sågats ner.

Godmorgon???

03:30 vaknade vi av en pigg liten röst som ropade HEJ!!!