Himlarns Lycka!


Sol...

Sol, behöver inte säga mer. Så skönt! Ledig idag och imorgon och snart kommer M:s faster och mamma förbi en sväng. Ska plocka lite innan, på ngt sätt ser man hemmet med andra ögon när man ska få besök, eller hur? Fast det faktiskt är fint hemma, men de kan vara detaljer som inte riktigt blir av annars som fixas tror jag.
Igår rensade jag en rabatt utanför huset, 2 min senare tänker Selda: Tack matte, ny kattlåda minsann!
Hmmm....tur för henne att vi ska lägga igen den rabatten i höst...
Här kommer en bild jag blir glad av!


Kalasvecka

Long time no see! Veckan har rusat iväg med jobb och kalas, födelsedagen var mkt bra och fina presenter fick jag, rosa trädgårdshandskar, duktyngder som var trollsländeformade, choklad, blommor, fina fjärilsmuggar och ett hjärtfat. Halsband, trisslott med vinst! en trädgårdsbänk, unokortlek....ja ni hör ju, bara bra saker! Har säkert glömt något, precis som M gjort då jag fortfarande inväntar fri från honom.


Frisör?

Gjorde en inbakad fläta i J:s hår när hon skulle på bröllop och hon tyckte jag skulle sadla om till frisör:D


Bilkatt


Överraskning

Kvällen har firats i Bråten då lillasyster Lisa fyller år dag, hipp hipp hurra!
Vi var väl där mellan 17-22 ungefär och på vägen hem så ser jag ngt krypa upp mellan mina fötter.... SELDA!!!! Hon har legat i bilen sedan vi åkte och det har varit varmt i den vill jag lova. Usch och fy det hade kunnat gå illa! Men hon mår bra!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2226009/images/2012/pic_205872354.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2226009/images/2012/pic_205872354.jpg" class="image">


Hemma

Ny medicin = fullständigt magras=hemma. Sitter på altanen mellan varven iaf, M är ledig så första utefrullen tillsammans är avklarad. Mannen har brännt iväg på moppen till sin far för att klyva ved. Jag kommer på 3:e plats efter katten, vedpannan på hans bästa-lista....hm...gräsklipparen....trimmern... Jaaag ska nog inte fundera på det, haha! Selda hälsar, Sonic har inte tid då han leker med sin första fångade (döda) sork:D


Lite nytt

Bättre idag efter vårdcentr. med ny medicin...weeooo...fest i helgen månntro? Blev en sväng på Friskhuset också och det känns bättre än igår iaf, kändes himla skönt att vara färdigtränad när M, A & J tog löptur på em.


Inget nytt

Allt är som förut, samma kontosaldo, samma vikt, samma känsla av ångestladdat tillkortakommande. Jag säger som Winnerbäck: jag får liksom ingen ordning på mitt liv!
Den som tycker att det bara är att rycka upp sig behöver inte göra sig besvär.


Kalasbildet


Puh...

Som om luften gått ur mig, så känns det! Mammas kalas var superlyckat och hon fick så fina presenter att jag tror jag ska fylla femtio snart, haha! För 2 veckor sedan skrev jag mission impossible klart, och det var att samla mina syskon med respektive, barn och hundar och pappa för fotografering till mamma. Mkt bra resultat. Här får ni några smakprov.