Småsaker

Små irritationsmoment men ett tecken på att vi har det rätt bra just nu. Momentet idag är att jag kollade vädret inför fotograferingen på fredag(3:e gången gillt) och ett regnmoln pryder Sköldinge, blä! Jaja flera dagar kvar och bara en skur-varning. 
Hösten med de sk oxveckorna ligger framför oss men vi har så mycket skoj framför oss, Ullaredsresa, flera 1-års kalas men även fler-årskalas, dop, Sthlms-resa med musikal för mig, dop och såklart Leo 1 år!!!!

Nu börjar det verkligen märkas om man är hemma en hel dag, tips på aktivering av liten människa mottages. Nu pga förkylning så har vi varit hemma i 4 dagar...hehehe. Kände redan igår att jag inte kunde plocka mer hemma nu, jag är näääästan inne på att vika all M:s tvätt mest för att tvättstugan då skulle vara ren också. 

Somnar inte

Nehej...ingen sömn...tralalala 😴💤😴
Lilleman fick sin alldeles första post idag! En inbjudan på 1-års kalas och jag fick en tår i ögat! 

Sjuka

Förkylningen slog till med full kraft på samtliga familjemedlemmar. Kompisfika uteblev därför tyvärr idag:( 
Leoman blev bortskämd igår av Henke & Annica med finfina kläder, tack så mycket!!! <3 <3 <3 Oookej!

Jag har ju varit vaken en stund och tog en macka med M när han frullade, han hämtar ngt i tvättstugan och frågar när jag kommer upp om jag öppnat fönstret i tvättstugan och satt en galge i kläm?? Eh.....NEJ!!!!! 
Det i kombo med konstiga ljud från källaren/tvättstugan häromdagen som jag genast undersökte(det var inte katterna!!) kylskåpet är flyttat en betydlig bit (svårflyttat märkte vi när vi skulle flytta tillbaka det) halva termometern låg trasig på trappan(blåst?) men samtidigt var dörrhandtaget rött( blod ser det ut som men kanske röda vätskan från termometern iaf) GÖR att jag nu känner mig otrygg och obehaglig till mods. 

Alla saker har jag noterat i förbifarten och tänkt hmmm, märkligt, ska fråga M om det men sedan glömt  så jag letar inte mysko grejer. Med alla inbrott som sker överallt så är det väl inte konstigt att tankarna sätts i spinn?!?! 

Förkylning

Vi har klarat oss men nu är det nog kört, liten har drabbats och jag känner av något jag också. Trist då vi har roliga saker i helgen att göra. 
Bilen gick inte igenom besiktningen igår vilket ledde till mkt dålig stämning få felet kunde kanske fixats av M på plats med godkänt som följd. 
Dåliga stämningen ledde iaf till att jag storhandlade i rekordfart, dörr till dörr en timma! Nej jag körde inte för fort, gör sällan det! 

Bild från i somras, jag på tv-spelmässan spelandes Ice-climber:D 


Regn

Fotograferingen inställd pga regnet:( Mkt trist:(:(:(

Nervös

Imorgon kommer J. Heljedahl och fotar Leo och oss härhemma i trädgården. Kläder, lite rekvisita är fixat och nu är jag asnervös för att lille herrn inte kommer vara samarbetsvillig.....men oftast går ju allt som bäst när man tror att det ska gå åt pipsvängen. Knatat

Dagen har bjudit på ute-aktivitet med promenad på sörmlandsleden. Vi har som mål att gå alla etapper. Idag provade vi bara att gå med Leo bärryggsäck och det gick kalas-bra. Han tyckte det var kul men kom även till ro och kunde även sova i den. Jag blev förälskad i ryggan av märket Vaude när vi väl fick till alla remmar och inställningar! <3 <3 <3

När hände det???

Telefonen ringer på em: 
storebror: Hej, kan/vill M hjälpa till att köra gräs imorgon eller ikväll? 
Ja vi packade oss iväg då M var mkt traktor-körar-sugen. Men min fråga är som följer: Varför fick inte JAG frågan? Bara en allmän fundering jag har utan att lägga någon mer värdering i det...
Alla blev ju nöjda till slut, även Leoman som numera härjar högt när han ser en traktor. Komplimang

Idag fick jag en komplimang av Tove och det vände hela min dag, från att känt mig som ett pms-troll som helst av allt skulle behövt begravas under 3 täcken i sängen och titta fram om tja en dag eller två. Men jag blev så glad och ryggen liksom rätades upp av sig självt. 
Så ge någon en komplimang imorgon<3
Ny erfarenhet

Nu kom jag hem efter att ha räknat klart alla röster i Vingåkers största valdistrikt! Kul erfarenhet som jag absolut kan göra fler gånger! Dagen i bilder

Plus veterantraktor-plöjning i Odensbacken och pizzaätning. 


Aouch!

Så här ser armarna ut idag:( Illa

Om det gick bra att spela igår så gick det sämre idag......för att inte säga fula ord och aaaaaasdåligt. Uppgiven kände jag mig när orken inte räckte hela vägen fram till bollarna eller när de flög all världens väg för att jag inte orkade hålla ihop. Deppigt värre...bara att hoppas att orken är bättre till nästa vecka. Vi blev förresten bara fyra stycken och då blir ju inte heller goet lika bra. 


Väntar igen....

Väntar utanför en sporthall, snart dags för volleyboll igen och jag antar att träningsvärken efter igår slår till imorgon. Idag har det inte varit något alls. Men med 5 min kvar verkar det som att jag får spela själv idag:(:(:(


Väntar

Att vänta på att liten ska vakna händer inte ofta. Det vanliga scenariot är att han väcker mig genom att snacka och stå vid kortsidan av sin säng och titta mot våran. Två små händer som håller i och ett litet huvud med glada små ögon! <3 <3 <3 Träningsvärk???

Imorgon ska jag göra comeback på volleyboll-planen haha! Jag har blivit övertalad att gå på en träning med B-laget iaf och jag är rätt säker på att jag inte kommer kunna gå sen på hela helgen! Det är med skräckblandad förtjusning jag åker imorgon! 

Måndag

Seg är dagens ord. Promme ner till bibblan blev det nyss. 
Förra veckan var vi i lekparken i Valla med småvänner och det är trist att det inte finns någon okej lekpark i Sköldinge. Till skolan/dagis kan man ju gå på helgen iaf. Leo gillade att sitta i sandlådan och plocka. 
Städning och gräsklippning står på programmet men vet i tusan om det får vänta till imorgon....trist inlägg:(
Speedway och sim

Igår em frågade mina föräldrar om vi ville följa med på Speedway, indianerna kommer från Hallsberg. Jag och Leo hakade på och det blir inte sista gången. Det var ju spännande och man kunde lätt hänga med! 
Leo är väääääldigt ljudkänslig men hörselskydden fick sitta kvar utan gnäll:) 
Nyss kom vi hem från babysimmet, M är ledig idag och var med. Handdukarna hade också ledigt och stannade hemma....