Craving: Lilla Åland

Alltså jag har haft ett craving efter dessa stolar ett tag. De finns i så många fina färger och en mix vore snyggt. Köket

Så här ser köket ut i skrivande stund. Det känns fortfarande lite som att jag går runt hemma hos någon annan. 


Det saknas front-lucka till diskmaskinen efter en ihopblandning med en annan passbit, glasskivan kommer efter trettonhelgen så ingen baconstekning innan dess😉 sen ska det nog vara klart. Tapetseringen gjorde jag klar igår som sånär på 2 våder som saknas i vardagsrummet. Vardagsrummet är förövrigt för mörkt att fota nu så det kommer imorgon👍🏻

Jul i bild

Lite bilder från vår jul, blandad kvalité då min telefon börjar säcka ihop lite😩


Från oss alla...

till er alla: En riktigt God Jul! Lägga i en högre växel

Mannen min drog ju på sig en magsjuka innan helgen som var och jag fick lägga i en högre växel, eller kände väl mer för att få saker gjorda och färdiga inte minst med tanke på vilken dag det är imorgon. Vi firar hemma i huset hela dagen. 

Julmatshandling och Leoman hittade en perfekt sittplats. 
I mellandagarna ska jag lägga upp bilder på hur det ser ut i vardagsrummet och köket. Så nöjda är vi med vad vi hitintills valt, ja förutom golvföretaget då. 


Kärlek till ledlisterBeslagen är på plats och så även vitrinskåpen som är de enda överskåpen. Något annat som är uppe är min älskade mans älskade ledlist från Biltema i ovannämnda skåp ......😁Den har inte mindre än 13 olika färger som man kan ställa i olika nyanser samt olika blinkfunktioner. Nattklubb Tallhöjden öppnar snart😂😜

Eklöv

Eklöv tapetserade i köket✅ ja iallafall nästan klart. Det är klart så långt vi hade tänkt hinna innan jul med det. Nu kan vi täcka av golvet i hela köksdelen, wihoo! 

Vi har även ÄNTLIGEN kommit överens och hittat två lampor, de kommer troligen hänga över matbordet, annars över köksbänkarna, vi får se. JorråsåattSneakpeak


Vet ni vad det bästa är? Att bilden är från igår morse och nu är alla lådor på plats och väggarna ni ser plus lite till är tapetserade med Cole & Son Banbury Oakleaf😊

Granitset

Nu har bänkskivan anlänt och monterats 👏🏻 för mig kändes de männen som änglar med guldvingar. De utförde lite magi i köket och fortsatte iväg med sin bil som var fylld av vackra sten- och marmorskivor till andra lyckliga(och fattigare😜) kunder. Bänkskivan är värd varenda tusenlapp. Punkt. 

Jul

Imorse hade jag ett anfall av juldepp vilket resulterade i att jag plockade fram mina Ikea-fynd igår. Små stjärnfat, någon form av glasgross och ljus. Genast motade vi deppet i grind. 

M ville ha det till att andra skapar förväntningar via Insta och Fb samt trissar upp stämningen men jag tog genast till mina högskole-teorier i arbetsterapi om mitt arv och kultur. Att jag är uppväxt med att pyssla och dona inför julen och det är viktigt för mig. Det motiverar mig....så vad händer med människan när något som är viktigt för denne tas bort?
I rest my case, muttrade M och gick upp  i slipdammet. Slut-tjut

Fredag. En vecka med diskussionsseminarie, rollspel, inlämningar och "det vanliga" basgruppsarbetet. Jag sitter nu med en kaffekopp på sängen i källaren och ska strax köra igång med att organisera allt material jag har för anatomi-plugg till spärr-tentan. Jag måste bara andas lite först. 

I eftermiddag drar vi till Ikea för sängköp, det blir nog sängramen Fjell men vi vet inte om vi ska ha den svarta eller vita⁉️⁉️⁉️ Ett par julklappar ska införskaffas också🎁🎁🎁

Peterson Bygger kommer strax och imorgon kommer bänkskivan👏🏻😃

Aldrig!!

Man ska aldrig säga att ens barn inte varit sjuk kom jag på!!! Då brakar det lös så låtsas om att jag inte skrev så förut!!'🙈🙉🙊

Stafett-vab!

Liten kille vaknade med lite feber och såg allmänt mosig ut. Jag var hemma på fm och M bytte av mig nyss så jag kan åka till basgruppen och slippa extra komplettering. Snäll kursare tog anteckningar under föreläsningen jag missade! 
Vi har "haft tur" då Leo bara behövt blivit vabbad någon gång nu i höst. 


Påminnelse

Vi har nog kommit rätt långt med renoveringen iallafall. En liten påminnelse kan vara bra ibland...
Uppåt

Att vakna och få ett tentaresultat som säger G gör att energin fylls på för stunden. 3 hp in på kontot, känns extra bra att ha med just idag då jag bokat möte med studievägledaren då jag känner att jag halkat efter den här för mig jobbiga hösten. 


Värsta

Det värsta med hela golv-reklamations-strul-skiten är att vi satt snickarna i just skiten. De är på annat jobb också så denna veckan är de ingenting hos oss. 
Vi ska göra en del för att underlätta när de väl kommer igen nästa vecka så det blir så effektivt som möjligt. Då kommer bänkskivan också. 
På kvällarna går det bra nu och det blir flera timmars jobb på övervåningen. Vi vill flytta upp fort då heltäckningsmattan i källaren alla gånger är allergiframkallande och det ger mig magont för varje dag vi bor här nere.