Dålig kombo

Gissa vilken värsta humörs-kombon är? Bridezilla + mens!!! Det är jädrar i mig tur att jag A.L.D.R.I.G tänker prova den igen, för jag hör hur otrevlig jag är(helt oförtjänt var det inte dock)
Det var nästan så jag trodde att M övervägde att säga nej nästa lördag😁 

Idag föll 2 stora bitar helt på plats, hår och smink. Samtidigt som jag fick meddelande om att klänningen är klar så den hämtar vi imorgon. Idag har jag färgat håret och Annica passade knyttet som passade på att ta en tupplur👍😍Knata på

Igår tog Leo sina första steg👣 på dagen ett steg flera gånger men på kvällen tog han 3! 👣👣👣
Och när katten är borta dansar råttorna på bordet = mini att klättrar upp i soffan. Han lärde sig när jag var i Stockholm. Full fart här alltså. 
Stockholm var toppen förresten, många skratt och även tårar, diskussioner och härligt häng! 
Musikalen var inte den bästa jag sett men berörde mycket och handlar om inställning till människor! Vem bestämmer vad hen ska göra och hur hen ska vara?

Flyt!

Nu är det alla små detaljer till bröllopet som ska fixas däribland 2 skivor som måste införskaffas som vi ska spela i kyrkan utöver Hanna Runesdotters sång. Originalskivor och inte brända....letade på nätet och fick tag i en på Tradera 10kr👍 och den andra på cdon för 149kr + frakt 👎 tänkte att jag kollar Ginza och där sålde de skivan nu för 10kr👍 haha! Tur som en tok! 

Stress

Bröllopsstressen har slagit till med full kraft, men den här helgen ska jag koppla av. Väntar på tåget till Sthlm, mamma, moster Helena och kusin Hanna är redan på från Vingåker. Vi ska shoppa, gå på "Livet är en schlager" på Cirkus, käka middag och bo kvar! Jag ser så fram emot att se Jonas Helgesson som spelar med ikväll, han fick en cp-skada vid födseln och inspirerar då han inte låter det stoppa honom på något sätt. Läs hans bok "Grabben i kuvösen brevid" så bra!!!!

Volleyboll-match igår förlorades😒😠 vårt spel var väldigt svajigt och vi tog inte för oss och ansvarade för våra ytor. Själv kände jag mig väldigt ojämn, klantade mig i ena sekunden så otroligt för att i nästa göra en bra räddning. Näe, skärpning till på torsdag då vi möter Nyköping! 


Bildboom
Snaaaaart!!!

Äntligen är allt avbockat i kalendern, allt som skulle ske innan Leos födelsedag! Begravningen tog så mycket kraft, jobbet igår var lugnt och idag med. Idag serverade vi gåsamiddag, svartsoppa provade jag för första gången. Tanken på att det är blod försvann av alla kryddor och det smakade EXAKT sovnatt dricka pepparkaksdeg! Rekommenderas!!! 
Härligt att jobba på en fin gård, litet sällskap, kristallglas och hela faderullan.  En bonus var att det tog 12 minuter från hemmet till stället. I like! På så vis är ju länsstyrelsen i Nyköping trist. 

MEEEN imorgon ska vi kalasa för Leo! Hela dagen ska vi fira såklart, det hänger ballonger och pompoms i hela huset. Älskade lilla prinsunge! Fördelar

Att jobba inom restaurang har sina fördelar, speciellt om man jobbar på "bra" ställen! Rester från ikväll: riesling, vildsvinsbressaola, surdegsbröd, ost från Jurss i Flen👍 


Jobbigt!

Begravningen var så jobbig! Men stört betyder väl att morbror Knutte är älskad och saknad! Min moster Helena höll ett litet tal och det var så fint och klockrent. 

Leo gick igenom 1-års kontrollen utan anmärkning✅ men har nu 39 grader i feber av sprutorna. 
Det var allt för idag, jag känner mig helt slut. 

Förberedelser

Leo och jag har pysslat och bakat inför hans kalas på söndag. Hans första kalas! Hans morfar tittade förbi(efter ett möte) och kontrollerade att han verkligen kan gå med gåvagnen själv. Haha! 
Det är mkt logistik den här veckan, 1-års kontroll på torsdag som krockar med morbrors begravning men jag åker själv på den och Magnus tar kontrollen. Igår jobbade jag med Jonas Hammar(förra chef som även fixar maten på bröllopet) och blev erbjuden jobb både fredag och lördagkväll som jag tog såklart!😃
Jonas är anställd på länsstyrelsen så igår var det X antal landshövdingar som
serverades. 


Kalas!

Igår var vi på kalas! Lilla kussen Viktor fyllde 1 år i torsdags! Detox

Ja idag startade jag mitt livs första detox, jag har varit nyfiken på det länge men varit lite orolig för att jag skulle behöva starta ett kollektiv och gå i 70-tals kläder mm när jag dricker de här grässhotsen. Inget av ovanstående är sant. Drinkarna är goda, morgondrinken var banan, selleri, kokosvatten, spenat, lime. Jag kör i blendern då jag inte har en råjuicepress-mojäng. 
Däremot är huvudvärken på gång(kaffe-abstinens) 
Idag och imorgon ska jag köra iaf, får se om tisdag. 1-3 dagar är rekommenderat för nybörjare.