Estocolmo

Imorgon drar vi till huvudstaden, hälsar på John, går på Allsång och sover kvar i hans crib! Leo hojtade idag att jag var tvungen att tvätta hans Ralph Lauren-tisha så han kan steka med morbror. Under tiden tvätten gick körde han plankan! 
 Målning

Rödfärga huset-check! Skylift hyrd nu i helgen för att kunna måla gaveln ut mot gärdena. Finemangs och säkrare än stege. På Lunda-farmen användes sådana hela tiden på bygget och där lärde jag mig använda sådana. Imorgon målas sista lilla snutten på en annan vägg sedan är det klart. Tjoho! 
Fullt ös!

Brorsönerna är här, går nu även under benämningen storkusinerna. Idag har vi avverkat Sagostigen, Hälleforsnäs badplats och Stöttat stenen på vägen hem. 
Det har även bedrivits krypträning med Leoman(framgångsrik), kortspel och sjungits bjällerklang högt om och om igen i den 25 grader varma bilen. 
Knyttet tycker det är mkt spännande med kusinerna på besök! 


Färga

Dagens aktivitetSemester

Idag skulle vi åkt till Sagostigen med Hollströms men vi bokade om det pga värmen. Kändes inte bekvämt alls. Istället blev det en liten spontan em-fika-utflykt till Ekenäs-kvarn vid Vadsbro med kusin Viktor och föräldrar. Vår familj stannade vid Vadsbro-badet på hemvägen då undertecknad var tvungen att bada. 
Alltså det var första badet ute för säsongen, Seriously!!! JULI=INTE OK! Värme

Nu flyttar vi! Vi beslutade oss idag! Alla madrasser är nu flyttade ner till källaren. 
Vi har haft besök av Elin & Elsa idag, vi möttes på Lager 157 för shopping, något som det blev lite skralt med. Jag behöver verkligen fin-linnen och tunna toppar. Jag hittade ett. 
Små tänder kommer upp nu hos knyttet och det i kombo med värmen har gjort honom till en liten gnäll-boll. Lilla kraken. Uppgifter

Färdigbakat till helgens bröllop! Leverans av det imorgon + några björkar. Sedan lite pyssel, några skulle planerat bättre kan tyckas men nu får 2 av oss andra fixa i sista stund. För huvudpersonerna gör jag det mer än gärna men för andra som kunde planerat bättre skulle jag kunna strunta i det!
Igår blev det shopping av herrkläder inför helgen och karln blev så GOD DAMN-snygg så jag tänker hålla i hans kavajärm hela lördagen. Fabriken

Flera har frågat om Fabriken var bra, det fanns mycket och jag tycker det är värt ett besök alla gånger:D 
Detta handlade jag bl.a. Som bonus kan man följa blöj-bytet i bakgrunden!