Regn

3:e gången gillt nu då när jag försöker lägga upp ett inlägg!! Snälla Anders är här och hjälper till med bygget:) Jag har haft sälle av Annica till Norrpan och hämtat vår barnvagn som vi köpt vilket känns extra bra efter igår då läkarundersökningen i E-tuna visade att allt var toppen med bebis som gjorde kullerbyttor på skärmen! En liten risk för att föda förtidigt finns men det gäller främst den sista 1,5 månaden och inte så tidigt som nu. Nu orkar jag inte tänka katastrof-läge längre!


Bröllopsdag!

Idag är det bröllop!!!!! Vigseln är i V.Vingåkers kyrka vilket för mig känns lite extra då det är "min" kyrka, jag är döpt och konfirmerad där men även haft ja 9-10 skolavslutningar och några luciatåg och gått på begravning och faktiskt varit brudnäbb där som 5-6 åring.


Lycka är...

...tamejtusan när man hinner och orkar måla naglarna kvällen innan man ska på tex ett bröllop! Annars är det iaf hos mig det som alltid blir sist på todo-listan. En gång har jag målat i bilen när M körde och det gick asbra faktiskt, men skönt att jag inte gjort det till någon vana.
Ikväll har vi checkat in i källaren svalt och skönt!


Kvavt

Vaken sedan halv sex...åskmuller en bit ifrån och kattspinn toknära=ansiktet och kliva runt på magen.
Strax beger jag mig mot Marmorbyn för att duka inför bröllop imorgon med fina Erika & David!!
Men kanske lite kläder på kroppen är att föredra innan jag piper iväg...


28,2 grader

Helt tok-varmt utomhus!! Och inne 25,3! Jag kände mig lite konstig förut nästan sjuk men nu är det bättre efter massa vatten! Jag äääälskar förresten min sodastreamer och jag tror redan att den har betalat sig!
Snart kommer några släktingar till M och fikar, M själv har dock gett sig iväg för att fiska. Så kan man tydligen göra!


Skräpnät

Det går inte att uppdatera då vi tydligen har slut på surf när det är väääldigt mycket juli kvar känns det som!
Men vad jag provat att lägga ut är att Robbie var awesome och att carport-bygget är igång, eller iaf trädfällningen är klar inför bygget.


På väg

Mot Göteborg och Robbie Williams på Ullevi! Nyss så konstaterade vi att semesterkänslan kommit, det kändes inte alls så igår. Det är jättemycket trafik men vi tar det lungt.


Bakning

Bulle/bullar på jäsning under randigt tyg...


77 timmar kvar....


Färdig

Helt slut och fötterna uppslängda i Magnus knä för fotmassage som han är skyldig mig. Fina presenter fick jag också, presentkort på Hud&Hår och det ska jag kolla redan imorgon och boka in något skönt men även godsaker fick jag och en kroatiskt specialité, det ska bli intressant.
Har jag berättat förresten att Magnus blev kallad Mr Grey av fotografen på bröllopet förra lördagen, haha! Min Mr Grey kanske....eller var det Mr Green?


Kalas igen

Eftersom det stora födelsedagskalaset blev inställt så har det blivit många små-kalas och ikväll kommer lite fler kompisar. Skönt med fint väder ute och jag ska nu ta en powernap för att dra ett varv med dammsugaren. Jag funderar starkt på att stänga sovrumsdörren bara för att slippa städa där då det känns viktigare att vila en stund, men även för att kalaset inte blir mer lyckat av att sovrummet är städat haha!! Så får det bli!


Allt bra!

Det ordinarie ultraljudet gjordes alldeles nyss och efter 4 andra så kändes det inte lika spännande. Jag var mest intresserad av vilket datum som blev BF efter att Nyponet sagt 30/11 men MVC inte ville ändra sitt från 4/12. Nu blev det den 29/11 och jag förstod det när barnmorskan frågade om jag känt sparkar länge. Stor fin bebis som inte fick plats på bilden ens, haha! Eftersom jag räknat efter MVC så försvann ju nästan hela v 21, går in i 22 på onsdag! Allt såg bra ut och jag får ta promenader, bada och leva som en vanlig gravid igen! Hurra!! Men en extra läkarundersökning ska jag göra i Eskilstuna. Vi kollade inte könet men jag fick en så konstig stark känsla, men vad håller jag för mig själv!


Söndagen

Sovmorgon, Norrköping, Babyproffsen,Provköra barnvagn,Åka hem,Grey's Anatomy, Prince of Persia, Huvudvärk, Sängen, Blogga tråkinlägg, Sova
Det var alles folk(sova gissade jag mig till med hjälp av sannolikhetslära)


Beach

Torsdagsgänget som jag spelar volleyboll med drog ihop beachspel på nya planen i Stadsparken igår. Jag tittade på och pratade med KVK:s passare Agne(som väntar barn också till november). Jag hade med mig en ersättare också....Anton, som gjorde succé! Duktig unge! Jag ser mycket av hans spel i mitt eget.


Muller

Inte Victor Muller utan mer ÅSK-muller som närmar sig. Sladdar är utdragna och Magnus är vaken så han blir inte skrämd av smällar denna gång! Haha!(flög upp ur sängen mitt i natten sist och skrek: Herregud, mår du bra? Är du ok?, vid en smäll. Iofs slog ju blixten ner här då men vi klarade oss bra)
På måndag är det dags för det ordinarie ultraljudet men efter att ha gjort 4 st redan så är det inte samma spänning längre. De sista 2 veckorna har jag iaf funderat lite på bebis-saker och blivit glad och suget av att planera har ökat.


Trötter

Idag har jag varit otroligt trött, sov länge på förmiddagen och det var lagom till em-fikat strax innan Linköping som jag blev pigg. Jag, Erika och Sandra har handlat grejer till Erikas och Davids bröllop! Det gick kalasbra! Jag har kvällshäng på dansbanealtanen och Magnus kör sten och trivs i sitt liv just nu:D


Bröllop

Fantastiskt bröllop igår, god mat, bra musik och trevligt folk!!


Mot bröllop!!!


Unge

Vrålhungrig som en unge imorse klockan 06:10. Upp och dricka fruktsmoothie och sedan sova en stund till, jag tror att födingen var hungrig för efteråt blev det spark-kalas och det är väl förresten inte ovanligt att det blir så efter man ätit.
Nu mot BodaKvarn och bröllopsdukning för att sedan ikväll gå på restaurang minsann!


Jul. 05, 2013


Bröllop

Nu är det snaaart lördag och bröllop för Fia och Micke!!! JAG är nervös! Jag ska ju bara vara gäst, haha! Lite fix kanske jag kan hjälpa dem med imorgon iaf, skulle ha varit med redan på morgonen men då bära bord inte funkar så ska jag dit senare och stannar så länge jag kan och dukar!
Idag har dagen gått åt till bröllopsfix i alla möjliga former, dock kan jag inte avslöja ett jota för er då bruden har koll på bloggen(kanske inte har tid nu men iaf) Puss till Fia:D


Träning

Vilken tur att man matas från media hur viktigt det är med motion/träning under graviditet och hur j-a underbart det ska vara hela tiden. Om man tar alla positiva effekter och vänder på det så får man ju allt som jag kommer drabbas av efter förlossningen och det ser tamejfan inte ljust ut!
Det spelar ingen roll om jag blir sängliggandes tiden ut, jag gör ändå ingen nytta alls. Man får tydligen inte mer problem i livet än man klarar av och då kan man ju se det positivt, att jag klarar det eller negativt, att varför får JAG allt....gissa vilket håll jag ser det från idag.


Man of steel

Jamen skojar inte vad bra den filmen är! Rekommenderas av mig som ALDRIG kollar på hjältefilmer annars! Snygga skådisar också, jag har sett Amy Adams i flera filmer och tror hon kommer bli "större", hoppas hon får en liten skjuts nu!


Besök

Idag kommer lillebror Anton och hälsar på så ikväll ska vi gå på bio och ja tror det lutar åt Man of steel. Men nu först så lite avstämning med kläder, skor mm inför helgens bröllop mellan Fia & Micke.