Och nu kör Anton, själv får jag hoppa ut i...

dsc00408 (MMS)

Och nu kör Anton, själv får jag hoppa ut i tid och otid för att plocka bort stora stenar framför traktorn = bra rumpträningB-)


Skog

Nu har jag jobbat flera dagar på farmen, främst har det varit skogsplantering. Att gå i skogen funkar hur bra som helst, jag har haft sällskap av olika nära och kära såsom pappa, morbror Roland, svärfar Lars-Erik, bästa sweeg Carro och så. Jag kommer att få en superfin bonnbränna, haha!
I måndags behövde storebröd och pappa hjälp att harva och jag har varit för många år sedan en flickvän som åkte med i traktorn, men ALDRIG hade jag trott att min pojkvän skulle sitta med i flera timmar fram och tillbaka på ett gärde. Älskade Magnus!!!
Planterar i foppissar, då stövlarna är på väg hem i bakgrunden!
Carro i foppisar då hennes stövlar redan är på väg hem i bakgrunden.
Chester-hunden som gillar att vara med i skogen eller om han får välja sitt bästa=åka traktor.
Chester-jycket som älskar att åka traktor.
Notera glorian på Magnus huvud :D
I can drive a tractor, I can drive a bus...lalalalala
Magnus öönskar sig en John Deere minsann!

Glad påsk!

dsc00388 (MMS)

Glad påsk!


Checkpoint

Snabbt inlägg. 79,8 kg. Mage 98,5 cm, de andra kommer jag inte ihåg nu men det var minus iaf. Glad Påsk! Nu är jag verkligen sen.....

Jobbstart

Nu har jag jobbat för första gången på 4,5 månad. Skogsplantering i 3 dagar i rad. Kroppen och musklerna är mycket sega på ett skönt sätt. Blåsor i händerna, begynnande bonnbränna och träningsvärk.
Jag har firat med ett glas bubbel nu ikväll! Det är såååå skänt att vara på bättringsvägen även i praktiken!

Skogsarbete!

dsc00267 (MMS)

Skogsarbete!


Måndag

Sjukdom på vår gata i stan! M har (tror jag) bihåleinflammation och ser ut som en påse skräp ungefär. Själv är jag förkyld och hade febertoppar inatt. Jag känner mig piggare idag är igår iaf och imorgon ska jag jobba!! Whee! Pratade med min arbetsgivare som också råkar vara min pappa nyss så imorgon kl 07:00 ska jag vara på farmen.
Lugnt här annars och vilar ut allt sjukt idag!

Vårpimpning! Första balle-pimpningen är k...

dsc00249 (MMS)

Vårpimpning! Första balle-pimpningen är klar, påskrisplockningen resulterade för övrigt i årets första FÄSTING:'(


Checkpoint

Ok, idag är jag med på att muskler väger mer än fett...Vågen visade 83,7 kg!!!!:-O Jag känner ju träningsvärk i musklerna och att kroppen har ändrat sig på de kläder jag brukar använda. De sitter inte lika tajt, i veckan har det varit mycket muskelträning såsom gym, friskis och löpning, ingen fettförbränning direkt som promenader faktiskt.
Nu åkte måttbandet fram. Överarm-38 cm, Lår-68 cm och magen-100cm, för de som vet att kvinnor ska ha max 85cm i midjemått kanske undrar över 100cm men jag mäter över mitt navelsmycke så det blir väl mer över där magen är som störst.
Igår köpte jag ett par snygga jeans på Lindex, provade 2 strl och det ena paret satt bra nu kanske 1cm för stora och det andra paret fick jag på mig men kunde inte riktigt knäppa. Jag skulle ju givetvis köpa de som passade NU, vilka kom jag hem med? Min bästis J tycker jag ska byta och det tänkte jag med TILLS jag vägde mig i morse. Det blir ett perfekt måttband!
Sen har jag ju mitt bästa måttband...älsklings-M, å han har koll ;-)

Hejja hejja KVK!!!

Jag har nu suttit och skrikit mig hes när jag tittat på KVK-Engelholm, andra mötet av fem och nu står det 2-0 till KVK. Sista setet blev en rysare, man spelar ju först till 15 och vinna med 2 bollar(för de som inte har stenkoll) och KVK vann med 22-20 tror jag det blev. Ett tag trodde nog många att det var kört då EVK hade flera bollar till godo och även matchbollar minsann!
Polisen kommer nog att knacka på här för jag har skrikit som en galning! Det vore kul om de får vinna GULD på hemmaplan men då måste de ju förlora nästa möte...inte kul....hmmm. Jag sitter iaf bänkad framför datorn på
söndag!                                                                                                                                                               

Rocka?

Hula Hoop
Igår vägde sig M och konstaterade att han har gått ner 4kg sedan senaste gången(1,5 vecka sedan), jag däremot har gått upp och det känns surt. Kommentarer som muskler väger mer än fett kan ni spara på Tack! jag har iaf varit på gymnmet för första gången på länge och hoppas på träningsvärk i morgon.                                    Rockring tycker jag verkar som ett bra alternativ då jag fullkomligt HATAR mag+ryggövningar av alla slag nästan. Den som jag vill ha från powerhoop kostar typ 800:- med frakt:-( Jag satsar nog på en från teamsportia istället, är helt säker på att jag kan hotta upp den lite med snygg självhäftande plastfilm!                                     I värsta fall får jag använda den med eld så jag verkligen "bränner fett", vitsigt va?;-)

Platt fall...

Inga peppingkort i världen hjälpte idag när jag skulle jobba för första gången på länge, det är nog dags att byta tankeriktning helt och inse att utan att veta varför vissa platser fungerar inte för mig att jobba på nu. Är det ett nederlag eller en vinst att konstatera det?

Morgonpeppingkort!

dsc00244 (MMS)

Jag försöker jobba på min självkänsla, varför är det lättare att säga negativa saker om sig själv än positiva! Mina morgonpeppingkort har jag köpt från www.kreativdesign.se och klicka fram till Peppingkort, finns lite olika varianter!


Lördagskväll

Jaha, då var dagens obligatoriska löppass avklarat och jag sprang längre än sist. Yes!!! Nu måste jag börja grejja, kan inte berätta vad i såhär sweeg-fyller-30-imorgon-tider, men bling-bling, glittersnören och guld inte minst utlovas!!! Självklart hejjar jag på Team Gabriel samtidigt.

Lördagsmorgon

Mina blå slogs upp på vid gavel klockan 04:00 och ville inte alls stänga sig igen... vad göra? Jag känner mig själv så pass att om jag lyckats somna om vid tja 06:00 i bästa fall så hinner jag hamna i djupsömn lagom till vanlig gå-upp-tid och så blir jag supertrött hela dagen. Efter att ha buffat med nosen på min älskade varma mys-M och fått ett mummel till svar som jag tolkade som något i stilen med: jag är trött, så gick jag ut och gick med I-pod laddad med P3-dokumentär. Frukost väl hemma och nu slöar framför Dr Phil. Idag är det även dags för löpning, MEN det får bli senare i eftermiddag/kväll tror jag. Igår kväll blev det trevlig middag med J&A lite buzz-spel många skratt och en sömnig bästis i fåtölj;)

Stoppa sockret!

Candy
Nu vill jag stoppa sockret! Jag räknar med hjälp från er nära och kära, skulle ni ge en grogg till en alkoholist? För mig är det samma sak, jag är verkligen sockerberoende och vill inte ha sötsaker/fika. Fråga gärna om ni undrar över något. Ikväll blir det förövrigt löpträning(låter mycket proffsigt om jag får säja det själv).

Gör om gör rätt

Första löpturen i nya skorna gick bra, jag laddade ner ett träningsprogram för nybörjare vi joggade 5 min och gick 1 min och varvade så 5 ggr  så jogging=25min och promme=5min och när vi kom hem såg jag att vi skulle gjort  tvärtom alltså promme 25 min å jogging bara 5 min. Haha, snopet. Jag kanske inte är nybörjare trots allt:D
Nu har jag beslutat att jag ska hoppa in i v 5 i programmet.

Löpning

Run
Nya skor blev det till slut efter att ha stått på spegellådor & sprungit på löpband. Jag har alltid fått höra att jag ska ha sk pronationsskor, men efter att ha studerat när jag sprang på video så rekommenderade de inte alls det. Jag hade läst på innan och vet nu vad det innebär och kunde också se att jag har ett helt neutralt löpsteg. Ska bli intressant att se hur det blir. Jag fick ett par Asics ,japp FICK, av Magnus med villkoret att de kommer användas förståss(visst är de snygga med hallonröda detaljer)! Jag är sååå springsugen så det blir inga problem! De svarta Nikeskorna är Magnus. Behöver bra byxor men väntar med det tills det blir varmare. I will run 500 miles and I will run 500 more...Tralalalala!

Nya löparskor från Löplabbet prövas ut idag!

dsc00234 (MMS)

Nya löparskor från Löplabbet prövas ut idag!