Glömde bilden


Söndagsgos

2 trötta varelser i soffan, Magnus har varit på fisketur idag och jag har bara återhämtat mig från trevliga kvällen igår hos Fia med Therese, Ida, Ann och Maddis med bastu god mat och mycket snack!
Imorgon går utmaningen igång "Toppa formen till jul" med sunt förnuft. Det handlar om att räkna om aktiviteter till antal steg och man ska minst ha 10000 steg om dagen och 3 pulshöjande aktiviteter i veckan bl.a.
Imorgon så blir det invägning med mätning av vikt, muskelmassa, vätskenivå, fettmängd mm mm mm...


Miniprojekt

Ett litet pyssel jag fixat klart idag, sockerlådorna är uppskruvade på väggen och så har jag satt tyg i dem. Mycket nöjd...


Frulle

Ny frukostfavorit. Vanlig bondomelett smaksatt med purjo, strimlad skinka och lite ost(gärna västerbotten)....


Korrigering

Ida har en protest att lämna in angående innebandy-resultatet. 12-5 vann vi med...Himlarns Lycka!


Äppelveckor

Jag gillar naturliga utsmyckningar, tror att det hänger i från Wreta-tiden och nu äntligen har jag hittat en bra ståltrådsliknande material att göra kransar med. Denna hänger på vår dörr nu och jag vill bara göra fler saker, ska prova ett äppelhjärta att hänga i ett träd tror jag.


Väntetider

Vänta å vänta...känner mig som en professionell väntare. Vi tar besked från A-kassan tex eller antagning till högskolan...ända till december, ett annat besked 3 veckor till.
Wohoo jag behövde inte vänta till nästa vecka på att mitt lag skulle vinna i innebandy iaf, skrytvarning: jag gjorde 5 mål ikväll och mitt lag vann med ca 11-3!!!


Regn

Ser ut som att jag och min kära får gå förbiloppet i regn...


Morgonstund

har guld i mund löd det gamla ordspråket...här är det bara pigga vakna ögon på såväl människor, katter, fästingar och spindlar. Jag är första spindel-bödel i detta hus och Magnus första orm-bödel och det behövs(visserligen har jag mer jobb att utföra men helt ok) Nu har det krupit fram stora 8-beningar mest i källaren men vid 06- tiden imorse fick jag rycka ut för att avrätta en på Magnus tröja han skulle ta på sig, KOM IGEN! Kan ni inte bara sätta er på saker som inte är M:s frågade jag spindeln som i brist på försvarstal blev en liten moshög. Hard work but someone's got to do it....


Nästan...

....så jag kommer faktiskt när jag hämtar posten och mina 2 boxar med Grey's Anatomy ligger i lådan! J-r i min lilla låda...vilken tur att M är sjuk och ockuperar tv:n......gaaaahhhh!!!


Kväller

Träningen ikväll blev sådär då jag har ont vid vissa övningar men nu är jag nyduschad och ska ta en kopp te framför tv:n. Vi började med matkasse-kokboken idag och det blev stekt fläsk, vitlök, purjolök, kikärter och parmesan! M tog lite grädde i sin del då han ville ha ngt görigt och pasta till. Supergott!!!


Lugn och ro...

Charlotte som vi köpte huset av jobbar som coach och med bl.a. tysta retreater, idag hade hon en infostund om det och vi deltagare fick prova olika meditationssätt och energigivande övningar. Tanken med tysta retreater är att tankar och känslor som man i vanliga fall skjuter undan ska få komma fram och det gjorde det verkligen.
Jag har aldrig fått en sådan energikick på det mentala planet som idag....och vi andades och rörde oss så hela kroppen blev varm på ngt märkligt sätt fast inte alls som när man tränar...otroligt svårt att förklara, men jag fick en aha-upplevelse och det här mådde jag bra av!


Dagens....

...ord. Oro! Andra ord som varit aktuella är: styckning, ost-kvällsmat, trädfällning och loppisförberedelse. Sov gott!


Förkyld

Igår blev det inget kettlande och idag ingen bandy...har så ont i bihålorna. Jag var iaf nere på stan då jag hade ett ärende att passa så då slog jag till på en tekanna och en kokbok. Magnus å jag beställde Linas matkasse på prov och dagen efter vi gjort det fick jag ett mail att de inte kunde leverera till oss!! Dumt dumtare dumtast! Så då köpte jag även Din Matkasse-boken så kan man göra själv å det tänker jag minsann! Men nu te i nya kannan.....


Snorunge

Det är väl inte helt otippat att åka på en förkylning efter att ha tränat 4 jobbiga pass senaste veckan. Igår skulle jag, J & E ut och svira i Nypan men det fick vi skjuta fram några veckor pga skavanker hos mig och J. Hoppas det halsonda är puts-väck imorgon då det är kettledags. Magnus undrar vem jag försöker lura iochmed att jag tror jag ska kunna träna....to be continued....

Bryt ihop och kom igen

Jag fick retirera igår på bodybalance och bugg, men det gjorde ju att jag knappt haft ont idag så då drog jag till med 1,5 timmes volleybollspel! Imorgon ska jag på min höjd ta en promenad och vara hemma. Plugg inför ett slutprov som ska göras om 2 veckor och packa ihop poolen. Magnus har badat sina ben i den 1 gång men jag har badat säkert 7 gånger iaf! Men den får vila nu över vintern för nästa år ska jag hoppa simhopp i den!!!!


Allvarligt talat!

Ska det göra så här ont länge till för nu är det INTE roligt längre!!! Tröttis med värkande ben....vill avbokad bodybalance-passet men just det passet kanske är bra för musklerna, annars kan jag tänka mig en bastu i sisådär 4 timmar.
Efter det är det bugg i en timme....känns inte alls kul nu.....


Och imorgon...

....kommer jag inte kunna gå. Lårmusklerna värker redan som 17!!! Men så kul att spela innebandy, Ida hade ju vunnit riktiga proffsklubbor som knappt förtjänade oss nybörjare haha! Nu mat, soffhäng och kollar på filmen Juno, en av mina favvo-filmer och har någon inte sett den så lånar jag gärna ut den! Den ingår i allmänbildningen nästan...


Mycket stel

Övriga ord är överflödiga när jag stapplar runt....ikväll innebandy!!


Lite stel

Idag var jag lite stel när jag skulle upp ur sängen och anledningen är ett boxningspass jag och Fia körde igår. Det var jobbigt jobbigt och mkt roligt och bra för tappade jag fokus om bara för en sekund så blev det fel och då blev ju Fia drabbad. Så mycket träningsvärk i axlar/armar ska kompletteras med värk i benen i kväll efter kettlebells!


Söndagshäng

Jag vet inte hur jag ska attackera dagen fram till 14 då kalas och träning väntar. Lite bakis men inte så farligt att jag måste sova men heller inte så pigg att jag vill dra igång projektet städning. Egentligen borde M få dammsuga då han igår frågade om det var vid midsommar!!! vi dammsög senast och inte är medveten om att jag dammsuger 1 gång i veckan vid just sådanahära tillfällen när han inte är hemma....