Barnvaktsjouren

...har ryckt ut igen, häromdagen sa jag till Johanna att jag sovit för länge på morgnarna några ggr. Hon vet minsann hur hon ska få upp mig!! Pojken Emil är inte riktigt kry och mamman i familjen måste jobba och pappan måste sova efter nattjobb(haha iPhonen ville skriva nattklubb). Emil somnade nyss så jag hänger framför Efter tio....


Nödgrillen

Idag har jag köpt en nödgrill och vad i fåglarna är det undrar ni nu?! Jo, det är en grill som vi klarar oss med ett tag tills vi hittat ett stort schabrak som passar vår altan som är i storlek med en mindre gymnastiksal. Supersöt är grillen, tänk om det faktiskt finns stora sådana?! Himlarns Lycka!


Schema

Första grillningen är inbokad på Granbacka, på fredag med bästa Annica&Henke! En liten detalj bara.....vi har ingen grill!! Tur att vi sett en på cheapy som vi vill ha.
För övrigt så förtränger jag pluggning till senare idag och klipper lite kvistar i trädgården, ikväll kommer fd-ägare-Charlotte och visar lite i trädgården så jag inte skövlar bort någon sällsynt orkidé, haha!


Frestelsen

Jag föll för frestelsen på fabrix häromdagen!


05:16

Jaha, vad göra? Vaken sedan strax innan 4. Tänkte att bag skulle kunna ringa SPIDERCHICK som nyligen skrivit på sin blogg att hon vaknar tidigt. DEN bloggen rekommenderar jag verkligen!!!! Tokrolig!
Nyss låg jag och höll M men då kom Sonicen och hade invändningar....


Upprättelse

För ett tag sedan när jag postade den här bilden råkade en granne gå förbi med sina hundar, en granne som jag inte pratat med. Det gjorde vi iaf och jag kände att typiskt!!! När jag såg ut som en clown! Haha. Idag gick hon förbi igen och jag såg vanlig ut! Haha!


Kids

Stora barnvaktsdagen blev det igår, Lucasräven var sjuk, Andreas på Säker-Gård kurs som är viktigt så Carro var i ladugården. Melwin o Wiggo var också hemma så det blev spel och bokläsning. Sen visade jag kidsen hur man högar i soffan och pratar bara(den lilla stund de hade ro). Sedan blev det staden och passa Juni o Olle när föräldrarna tittade vigselplats.


Modern Preppy

Lindex nya serie som Gwyneth varit med och gjort! Älskar kavajen som är med i reklamen! Den ska jag ha som motivering till delmål!


Strategi

På min födelsedag ska jag vara klar helt enkelt. I'm going down nu. Himlarns Lycka!

Jag håller på och beta av tråkiga måsten, tog 2 igår och 2 idag sedan är det bara inlämningsuppgift plugg. Kollar ofta på Efter tio och det handlar om en kille som blir lämnad på bb med bebisen av mamman. Annorlunda historia verkligen.


Städning

Städgrejer är roliga om de är fina! ÖoB 55:- mot ICAs fula för typ 179:-.


Girighet

Vet ni vad girighet är? När jag surar för att vi inte har några tidiga vårblommor i trädgården men har typ 10 plantor blommande julrosor i vitt/lila och 3 kattungeträd (videkissar) som jag älskar!! Där fick ni alla snödroppe- och krokus facebookare!!


Hemma

i skogen. Jag har överträffat mig själv genom att packa upp mina saker på en gång, mkt ovanligt då väska brukar få stå minst en vecka gärna tre innan opacket.
Att räkningar trillar in när man är borta är väl en sak men ett brev från kronofogden var inte välkommet!! Aldrig fått ngt förut och jag tänker bestrida skiten då jag försökte kontakta företaget ifråga www.supermarioshoppen.se för att få ett returnr vid ångerrätt. De lovar på sin hemsida att svara på frågor inom 24 h men gjorde inte det X antal ggr jag försökte, inte heller ngt svar på telefonnumret. Jag skickade tillbaka varan iaf med mitt ärende + kontaktuppgifter. Nu har räkningar trillat in och påminnelser, men så fick jag ett mail för några dagar sedan som bad om ursäkt för uteblivit svar då de har flyttat till nya lokaler= INTE MITT PROBLEM ERA JÄVLAR!!!
Man kan bestrida fogdens indrivning vilket jag lätt kommer att göra, men bara att ha fått ett brev därifrån skapar ångest och ilska!


Dagens outfit!

Det blev skidkläder idag, den ni!


Modebloggar

Hur många modebloggar finns det egentligen? Fick nyss ett nyhetsmail från blogg.se där man kunde vinna en väska MEN då skulle man lägga upp en bild på dagens outfit för att vara med i tävlingen. Jag kommer göra det och ligger nu i sängen och funderar på vilken jag ska välja härifrån Idre.
Slalomkit vs underställ.... Vilken cliffhanger va?


Bra och dåligt

Hitintills har inte förväntningarna infriats i Idre gällande skidåkningen. Jag har både igår och idag fått jobbiga blodtrycksfall efter första åket, idag fick jag åka skoter till sjukstugan och kolla lite, men svårt att hitta någon orsak. Vi käkade lunch och efter det klarade jag några åk i lätta backar där jag inte behövde trycka på och spänna mig så mycket. En liftbild får ni iallafall!


Stenhårt

Blodigt allvar i spelet Vem svarar först?


Skidor

Här i Idre blåser det huggorm, lite frustrerande när man som jag har nya (begagnade) skidor. Vi ger oss nog ut snart iaf för solen lyser fint och liftarna är igång. Min pjäxa vs Lukas i strl 16,5.


Idrefjäll

Nu är vi framme i Idre, efter mat och prat sitter vi nu framför 4:ans film Taken. Otäck men mkt bra. Imorgon ska jag prova mina nya slalomskidor köpta från bästis Johanna. Längtar efter att ge mig ut i backen och till och med efter träningsvärken som följer. Lchf står lite tillbaka denna vecka, lite kluven om att vara stenhård lr inte och det är svårt när man inte är hemma.


Milstolpe

Ikväll har jag jobbat mitt första servispass på 1 år o 3,5 mån. Det gick bra, mkt lättjobbat kanske underlättade det att mina jobbarkompisar var hälften av de jag jobbade med på W. Elin, Nicke,Lill-Fi och chefen Jonas. Kul men inget yrke jag vill tillbaka till på heltid. Spänning på vägen hem från Nypan blev det för jag dadadada glömde tanka! Klarade mig preciiiis till Flen puh...Natti natti


Kolukt

Jag luktar ko minsann, eller mina kläder iaf. Magnus tycker det är sådär men jag gillar det ibland, minns ju när mamma/pappa hämtade oss hos dagmamman som var min farmor och så skulle vi gå hem till berget. Då luktade de lagård. De kom alltid mitt i Björnes magasin kändes det som
och stackars dem som alltid fick höra att de störde då efter att jobbat hela dagen. Jag hedrar dem med att gå med tröja som luktar svagt av lagård hemma! Haha!


Målarmästare Pettersson

Svarade pappa i telefonen en gång när han trodde det var mamma som ringde och meddelade att maten var klar, jag och M skrattade mkt när vi hörde på pappas röst att det inte alls var mamma. Haha! Iaf så har jag målat idag...och låst in mig i ett rum utan handtag, inga verktyg, termos med kaffe eller mobil. Storebror hörde inte att jag ropade på hjälp. Detta inträffade i lagården såklart, 1 timme tog det innan jag för egen maskin lyckades lirka upp dörren. Puh, tur att jag inte har klaustrofobi. Gårdagen tillbringades lugnt efter att haft några ex-wreta-jobbisar på besök och nattgäster på måndagskvällen. Mary,Carrie &Lill-Fi <3 (även till Fructis som kom en sväng)


Lördagsmorgon/natt??

Magnus ska ut och fiska och gissa vem som blev klarvaken när hans klocka ringde? Ja, förutom katterna förstås....
Ligger nu i sängen och försöker somna om. Eld i pannan så varmt när jag ska gå upp sen iaf, senare blir det Nyköping och genrep av 2:a chansen med Elin!!! Wohoo!
Men vore bra om det först blir lite som på bilden.