Piggelin

Idag är jag pigg och sitter nu framför Nyhetsmorgon med en kopp kaffe. Morgonkaffe som var obligatoriskt för mig tills för 3 månader sedan då jag blev illamående av doften. Många vet redan om det jag ska skriva men när jag berättar det här så blir det himla officiellt:D
Magnus och jag ska ha barn i november! En liten föding på backat blir det om allt går ok och vi är väldigt glada(ok jag grinar rätt mycket också,haha)! Happy Friday!


Ger upp....

Den här dagen har varit helt åt helvete, allt har gått fel och jag vill bara hem, men har fortfarande ärenden och tider att passa...


Namnsdag!

Idag har min mamma namnsdag! Hurra för Yvonne-dagen!
Idag blir det bil till skolan då lite ärendefix skall ordnas efteråt. Bland annat så läste vi på nätet att Team Sportia ligger nära konkurs och Magnus fick massa presentkort där så igår kväll gjorde han en lista på lite träningssaker och kläder han vill ha. Jag fixar:D
Magont hela natten och nu på morgonen gör dock att jag känner mig sådär, tur att Therese klippte barret på mig igår och tandläkaren besiktade gaddarna utan anmärkning så jag vet att vissa delar är på topp!


Hurra!!

Idag fyller bästa Julia år, hurra hurra! Kalas ikväll och presenten är inslagen och klar! Men innan lite plugg och blomplantering!


Tentaplugg

Tenta om en vecka och jag känner mig nästan på banan! Jag har nu klistrat upp vetenskapliga teorier i ja, halva huset! Repetition i små mängder is da shit så nu sitter det info till och med på dasset!
Undra om jag ska ta ner lapparna innan kalaset i helgen? Men jag tror ingen dör av lite aktivitetsteori till kaffet!

https://cdn2.cdnme.se/2226009/7-3/pic_51a31747e087c3692ef1b904.jpg" class="image">


Leta

Magnus letar efter en liten minnes-korts-grej som jag borde veta vart den är och svarat helt enkelt att jag är helt säker på att jag vet att jag nog kan hitta den kanske!!! Hahahahaha!! Vilket klockrent och glasklart svar va? Dags att somna om tror jag för imorgon måste jag vara piggelin för tentaplugg!


Tillbaka

Inte så lång cliffhanger blev det, haha! Min fina kusin Hanna och hennes Matte har fått en liten pojke ikväll! Så söt minsann, ja till och med så söt att han kommer undan med det faktum att jag hade tippat på en tjej som skulle komma den 12:e juni. Men det är en världslig sak:D


Glädje

Världens bästa nyheter fick jag nu!!! Och för spänningens skull lämnar jag en cliffhanger....


Rappa på

Här sitter jag och spelar Uno och läser bloggar och hamnar i tidsnöd! Hur kommer det sig? Jag hade ju massa tid? Ja jag är klar att åka till Flen så sen kommer jag inte bli. Jag får följa med Henke & Annica till malmköping och marknad! Tjoho!


Morning

Jag ligger och mornar mig OCH Magnus är ledig och snusar brevid så det känns som lördag. Lite ärenden idag och tanken var att det skulle bli fiske sen, eller jag tänkte väl bara ligga och höga i båten, men vädret ser sisådär ut så vi får väl hitta på något annat....vad ska vi hitta på? Vet int, hitt på något...Börja inte nu igen...(ala Djungelboken)


Samtal

Någonting säger mig att vid ett middagsbord jag brukar sitta vid kommer det inte saknas diskussionsämne den närmsta tiden! Men jag tror faktiskt att det är bäst för alla parter att inte ens beröra ämnet som upprör.


Uppe 2

Inlägget föll bort där jag skrev om hemmaplugg och att det är skönt att dela upp plugget så jag vet exakt hur mycket jag behöver göra varje dag för att inte sitta med panik sista kvällen innan inlämningar. Idag läsa och sammanfatta 4 artiklar + skriva två diskussionsfrågor till dem, repetera inför tentan och skicka in IBU= en bearbetad version med reflektioner om vad jag läst inför basgruppsträffen.


Uppe


Kväller

Nu blev det kväller som avslutades med att vi fick ett muntligt godkänt av grannen/markägaren att bygga carport trots att det inte blir X antal korrekta meter från gränsen till vägen som de äger. Hurra! Ordna papper för skriftligt OK bara!


Check!

Jadå! Ett G blev det på rapporten idag!!!!


Uppgifter

Idag drog jag hem ett Godkänt till på ett seminarium i skolan, så skönt att få stryka moment i kursplanen. Linköpings universitet kör bara med betygen Godkänd/Underkänd något jag tycker är jäkligt bra! Inga mellanbedömningar som man behöver ifrågasätta och tydligen gör det så studenterna hjälper varandra med information och kunskap istället för att alla "håller" på sin fakta. Imorgon får vi svar på första rapporten också så hoppas det blir ett till G.


Sneakpeak

Till födelsedagsfikat....


Summering

Ja, Danmark vann inte helt otippat. Min favorit Azerbaidjan kom TVÅA! Yeay! För övrigt då...jo en oerhörd besvikelse på SVT som bara klippte av röstningen och sa att nu har vi en vinnare för att sedan klippa av igen vid framförandet av vinnarlåten. Jag fick ingen känsla alls i slutet bara antiklimax.
Ha, idag en plugg-timme och hemma-häng för att sedan dra iväg och träffa massa Wreta-ex ikväll med mat och vin. Ja, på en söndag för det är ju restaurangfolk vi pratar om.


Sommar

Försmak på sommaren idag minsann, nymålade tånaglar i sandaler för första gången på våren är underbart!!! Annars så har det varit plugg, simning (yeah 30 längder) storhandling och middag på farm-Bråten.


Nytt efternamn??

Alla ska vara så speciella idag och verkar resonera som i "Bröllopsfotografen" vi kan iaf ge ungen ett coolt namn. Gäller även de själva med. På Nyhetsmorgon idag pratar de om det och jag kommenterade på deras fb-status igår som genererade i att de tog med min kommentar i dagens fb-status! Hahaha!!!


Aktiviteter


Morgon

Ligger fortfarande och mårnar mig men borde gå upp. Idag väntar barnpassning till grannarna Simon & Theo några timmar och jag funderar på att ta med dem till Bråten och titta på lammen en stund.
Igår var det tjejhäng hos Johanna med tacos, gino, snack och avslöjanden!


Var är jag??

Åh hjälp! Trodde på allvar att jag glömt gå av tåget!! Puh!


VIF

I Vingåker när jag växte upp fanns en outtalad rivalitet mellan fotbollens VIF och volleybollens VVK. Idag har jag dock tillbringat några timmar hos"rivalerna" VIF och IP och varit fotbollsfaster. Lucas spelade och den matchen han var med i vann de med 4-0 och Lucas kickade in en riktig kanon som gav VIF ledning!! Yeay!
För övrigt brukade jag och Fia stå i kiosken på IP ibland på somrarna, härliga minnen.


Vaken

Och pigg! Vad som suger är att vi inte har ämne till frukost hemma av en slump, funderar på att bränna till Valla och köpa lite, oekonomiskt ja, men luft klarar inte jag mig på och så kan man ju passa på att köpa färska frallor:) Senare blir det Ingvaldstorp, massa jord och några blommor ska hämtas och sen altantrapp-bygge.


Magnus

bör få en stor eloge då jag varit en liten huggorm (huggormar kommer väl fram på våren?)de senaste dagarna, som tur är blir han inte arg så lätt och jag säger ju förlåt och kör en av hans tvättar som straff.


Staketbild igen