Tacksam

Precis nyss på väg till tåget går jag förbi en man på stationen som väntar på någon. Han har blommor i famnen, en present och ett kort. Jag tänkte att det där skulle jag kunna tänka mig och samtidigt känner jag att jag är otroligt tacksam för att min man står och målar tak på kvällarna. Hellre takmålning än blommor nu. Men taket blir väl färdigt någon gång😛💐


Höjden

Japp jorråsåatt! Då är vi flyttade från Backat till Höjden. Vi har beställt kök som levereras om två veckor. Golv ska läggas, tak ska målas, en vägg ska rivas så vi vet vad vi gör. 
I söndags skruvade vi ner "bardiskens" överskåp och genast så blev köket helt ok att vistas i. Leo trivs som fisken i vattnet, han springer runt runt och tjoar. 

Flytt

På lördag flyttar vi. Nästan allt är packat och rent praktiskt är jag inte orolig då vi förberett noga och har många som hjälper till.
Däremot är koncentrationen svår gällande skolarbetet och jag hoppas att något "släpper" när vi väl är på plats i nya huset för vissa dagar är jag totalt låst vare sig jag är på plats i skolan eller hemma. 

Lilleman var inte ledsen idag när jag lämnade honom på dagis vilket var så skönt efter att ha haft en vecka med kraftig ledsamhet vid lämning. 
Hemlösa

Twistar man till det så kan man säga att vi den här veckan är hemlösa(Elins fyndighet) Vi sålde Granbacka igår, väldigt märklig känsla och inte förrän på fredag så ska vi skriva kontrakt på Tallhöjden. Sen är det bara att börja packa för vi ska vara ute ur huset....*trumvirvel*......1/10!!!!!!😅😁😱
Köparen ville gärna komma in så fort som möjligt så M och jag bytte en blick och tänkte båda två att vad fasen nu kör vi!

Många händelser igår då Leoman började förskolan, lite skeptisk i hallen där men så fick han syn på leksakerna och saken var biff! Innan vi gick hem tittade vi lite på utemiljön också varpå Leo hann börja gräva i sandlådan och raseriutbrottet var ett faktum när vi skulle gå 10 min senare.