Då kör vi....

.....magsjuka för hela slanten. Leoman sa på eftermiddagen att han inte mådde bra och jag fick lite onda aningar men sen lekte han loss som vanligt. Precis när vi skulle sätta oss till bords var det dags. Det har väl blivit 7 kräkor sedan dess och lille gubben är så ledsen och säger: Mamma jag kan inte "py". Man vet ju hur ont det gör i magen efter X antal spyor.
Jag och lilleman sover i vardagsrummet och de andra i sovrummet.

Leo behövde blåsa på Emilia med en pilatesboll-pump....anledning oklar....


3-års kalas

I lördags hade vi 3-års kalas för Leoman! Mycket trevligt och fina presenter blev han bortskämd med. Att pyssla och främst klippa papper till konfetti är en stort intresse hos honom. Tror han brås på sin kusin Wiggo.
Nemo-tema med fiskdamm såklart och hade man otur fick man upp en sko eller ett par kalsingar.


Leoman 3 år!!

Jösses! NU slog det mig hur galet det är att Leoman redan är 3 år!! Ja man kan ju lugnt säga att det är roligare med en 3-åring som diskuterar än en 6-veckors bebis som vägrar sova. Vi firade Leo hemma och min storebror kom över. I helgen blir det kalas.

Nöjda
O-nöjda😂 När E skriker högt skriker även Leo: ta henne! Tror det beror på Leos känslighet för ljud som han alltid haft.

Första dagen

M första jobbdag och nu har visserligen bara halva dagen gått men so far so good! Leoman vill gå upp klocka 06 nu för tiden och då upptäckte jag första missödet...KAFFET VAR SLUT!!! Eller ja det räckte till frukost men hallå jag dricker ju 3 ggr om dagen nu. Andra missödet upptäcktes senare, jag hade tagit på mig byxorna ut och in, Hahaha!!
Vi har hunnit med pyssel, måla och göra potatisstämplar att trycka med på papper och träna på att skära med kniv för potatisarna skulle dissekeras i molekyler ansåg 3-åringen och med en gossjuk bebis i famnen så fine med mig.
Snart lunch och sedan har vi bjudit in oss hos svärisarna för lek och *trumvirvel*......KAFFE! Haha!