Rosa arbetsbyxor is da shit! Bästa kärmor ...

dsc00486 (MMS)

Rosa arbetsbyxor is da shit! Bästa kärmor Ingrid fixat till mig!


Rabarberfestival!

Den här veckan har det varit rabarberfestival i Sörmland, tyvärr så är det inte så mycket som händer här i västra sörmland men jag ska till E i Nyköping och vi ska dricka sommarens första rabarberdrinkar minsann ikväll på deras balle. Men först ska jag snart åka och väga mig och E ska sitta i juryn på rabarberpajtävling på Yxtaholms slott.
Nyss kom jag hem från fotbollsmatch, Anton stod i mål och var superbra idag med. Mamma hade tagit med sig kaffe och macka till mig och hon fick 2 paket och 1 kort. Det råkar ju vara hennes namnsdag och deras bröllopsdag idag också samtidigt som Mors dag som om det inte räckte så fyller hon år i veckan som kommer! Många paket blir det.

Red-haired-bitch? Eller bara attityd?

dsc00470 (MMS)

Red-haired-bitch? Eller bara attityd?


Tråååkigt!

Promenad i 1,5 h och min roliga träningsrock-ring i en halvtimma, det går superfort när jag står framför tv:n.
Imorgon var tanken att jag skulle åka med mamma & pappa till Elmia på mässa, men nu vet jag inte riktigt vad som sker då storebröd räknat med mig i ladugården... Hm.. Vi får se vad som sker.
De här två fina sommarplaggen hoppas jag passar mig iaf, vad tycker ni?

Hände då?

Jag kanske är partisk men min lillebror Anton är en bra fotbollsmålvakt! Han gjorde många räddningar och matchen vanns av Vingåker förstås:)
Strax kommer mamma och pappa in till staden på sina motorcykel-åk och så ska vi ta en tur, det lutar åt malmköping- björndammen-eskilstuna hållet tror jag. Superdag att åka idag, igår blåste det mycket och ibland kan det bli lite otäckt när man får vindfång med åker:S
På tal om åk! Jag blev galen på allt åkande inatt, tror de höll på vid ÖB-Coop och jag ville ringa polisen ett antal ggr, men tror att någon annan säkert gjorde det. Jag HATAR billörningsgalningar, med betoning på HATAR!!!!!!

Lördag!

Jaha, då var kaffet urdrucket, melodikrysset ifyllt och inskickat och tänderna borstade. Försov mig idag:( Jag hade räknat med att dricka fm-kaffe med min kära pappa på farmen innan jag ska hejja på minstabröden när han spelar fotbollsmatch i Vingåker. Veckan har varit piss rent ut sagt, 4 ggr har jag nog varit på vårdcentralen och grejat med FK och läkare och skrivit överklagansbrev. I torsdags fick min mamma nog och följde med och ifrågasatte VC roll i allt, nu hoppas vi att överklagan går igenom så jag får den sjukpenning jag har haft rätt till. Mamma fick i och med det jobba över idag, behöver jag säga att hon är min klippa!
Mer än så här blev det inte nu. Trevlig lördag!

SMS-inlägg

gris (MMS)


Den här har min storebror skjutit!

dsc00130 (MMS)

Den här har min storebror skjutit!


Vildsvin!

Hurra!! Nu visade TV4-nyhetsmorgon ett inslag om att vildsvin härjar i städer, i detta fall Södertälje. Villaägaren tyckte det var ett problem då han inte hade råd att köpa staket till sin tomt. UNDERBART säger jag! Mer vildsvin i städerna så folk förstår att de är ett problem, att det har varit ett problem för skogs-och markägare under många år nämndes det inte så mycket om, kan det vara för att ingen bryr sig om det förrän det drabbar en själv!

Hjälp mig!

Nu är det dags för midsommarmaskerad, temat är musik! Jag behöver hjälp vad jag ska klä ut mig till!

Pettsson & Findus

Eller vad tycker ni?

Helgslut...

Håll i er... jag såg inte ESC igår!!!!Eller jag såg 2 bidrag och det ena var Azerbadjans och tänkte då att den här kommer top 5, HA! Igår tillbringades em med stenplockning och ladugårdsarbete, jag, M, storebror och de 3 smårävarna plockande så mycket stenar vi orkade i de storlekar man själv kunde lyfta. Finbesök i form av Anders & Julia i Vipern fick vi och det var tur det så att vi fick rasta med kaffe, saft och bullar.
På kvällen blev det grillning på berget, Carro och jag gled in till dukat bord efter jobb i ladugårdar, dock i olika sådana och C jobbade fler timmar än jag.
Jag kollade på Saade imorse på reprisen och blir som vanligt helt rysig när Sverige framför sitt bidrag vare sig jag gillar bidraget från början eller ej, skulle kalla det EVC-patriotisk.

TIPS!!!

Jag skulle köpa kuddfodral till några prydnaskuddar till ballen på Jysk* och hittade även dessa fina vita filtar, de är supermjuka men det är inga fleecefiltar och priset är 13:-/styck!!! Håll er hästar!
*Jag älskar syftningsfel, haha. Jag skulle alltså inte köpa prydnadskuddefodral till Jyskaffärens balle utan till Fortunagatans:D

Lounge-ballen!!

Nu har vår balle fått en lounge-pimpning minsann! Jag vill bara sitta där hela tiden och ge tv:n sommarlov. Tack bästis Johanna som är bra på växter och träd för om inte jag kan komma till trädgården så får väl trädgården komma till mig. Eftersom vi kan stänga glaset så funkar den även vid regn:D
Nog snackat, titta istället och kom gärna förbi och provsitt!

Måndag

Idag har det varit en superbra dag men jag känner mig väldigt deppig iallafall, vet inte varför. Jag tog hojen och drog till Wreta för att hämta ett intyg, där träffade jag många "ganla" kollegor och det var jättetrevligt, sedan hojjade jag vidare för ett mycket kärt återseende av Elin & Nicke som kommit hem från Åre. Jag har saknat dem vääääldigt mycket.
Mot staden och passa lilla Emil när Andreas klippte sig, vi köpte en fotboll att ha här hos oss när han(och andra kottar kommer), sedan klippning. Jag hade en idé om att spara till page, men det känns inte bra, kanske går tillbaka och låter Jenny klippa mer iaf.
Måndag betyder ju även avslöjande har jag ju lovat, jag har gått med i Viktväktarna igen, ngt som jag vet fungerar, deras nya är att all mat beräknas på kolh, protein, fett och hur mätt livsmedlet gör en vilket är mycket bättre än förut då de bara räknade kcal + fett.
Jag har gått ner 1,2 kg första veckan utan att ha gjort någonting faktiskt. Någon som jag tycker mycket om har också joinat och det går bra för henne med. Hejja oss!!!

Pang!!!

Så smällde det till i mitt högra knä när jag för jag vet inte vilken gång i ordningen jag hoppade ur traktorn för att ta bort en för stor sten. Nu gör det väldigt ont, kändes mycket när jag cyklade från bussen så mitt kära danspass genomförs utan miin närvaro. Jag tänker gå på det onda med ett varmt bad och tigerbalsam samt ett knästabiliseringsskydd. OGILLA!
Det finns något jag ska berätta som gäller denna bloggs syfte, jag tillkännager vad på måndag. Något som jag vet kommer att bli bra.
Tråkinlägg blev det.... Ah, slänger in lite reklam. På söndag är det kosläpp på Julita Gård och Arla bjuder på bullar och mjölk. Gården öppnar 10:00 och då kan man gå tipspromenad mm och korna släpps ut vid 11:00.

Stilla!!!

Jag har aldrig suttit stilla som nu, efter att pratat med J om middagsförslag skulle jag kolla recept på nätet. DÅ PLÖTSLIGT HÄNDER DET! Magnus börjar spåna på middag och hittar nu på alldeles själv! Jag tänker inte störa utan sitter mitt stillaste i soffan, knappt jag vågar andas faktiskt.
För övrigt så har dagen varit bra, en kär vän C kom på drop-in kaffe och en trevlig pratstund. 2 filmer avverkade jag varav till den ena rockade jag min träningsrock-ring i hela 25 minuter och jag undrar hur det kommer kännas imorgon??? :S

Uppdatering

Nu är det lite dåligt med uppdateringen för tillfället, jag är fullt koncentrared på att jobba och sova ungefär. Jag trivs på Lunda-farmen. Plantering med pappa först idag och sedan hjälpte jag storebror att stängsla, jag hittade ett stort älghorn minsann. Trodde aldrig jag skulle äga ett eget!
Jag skickar även ett superstort GRATTIS till min syssling Anna och hennes man David som fick en liten pojkbebis igår, och i och med det gick startskottet för en hel massa bebisar som ska ploppa ut hela våren och sommaren. Jag tror jag vet minst 5 iallafall.