Som man bäddar

...får man ligga. Tog en kort med betoning på kort promenad igårkväll med Leo och svärmor, ungefär 1 km. Foglossning från helvetet idag! Jag har haft superont från lunch och framåt.
Tur man har en liten goding att trösta sig med och snosa på.


Taktik

Vet ni vilken taktik Colorama i Katrineholm/Flen har vid reklamationer? Vänta ut kunden....jag skickade in de fakturor gällande arbetskostnader vi fått extra pga att golvet vi köpte inte var okej. Butiksägaren öppnade mailet och tyckte inte att det var specificerat tillräckligt eller en rimlig kostnad, tror ni han hörde av sig och meddelade oss det? NEJ! Så nu har ytterligare 4 månader gått och JA vi hade kunnat frågat tidigare men jag har inte varit i psykisk balans och orkat ta tag i det.
Sista ordet är inte sagt i den här historien men jag rekommenderar ingen att göra större köp på
Colorama Katrineholm/Flen då de även hela tiden hävdat att de inte alls har någon del i allt strul och det får golvföretaget stå för. Att det är DOM som sålt golvet verkar vara en liten oviktig detalj! Men
vi har ju konsumentombudsman i Katrineholms kommun också så det är kanske dags att kontakta hen.


Lugn måndag

Vi har knappt varit hemma alls i helgen. Lördagen bestod av målning för mig, ett litet jobb som
jag grejat med ett tag nu och behövde bli klart. Familjen och min mamma var även där och alla sysselsatte sig med olika saker. Grillning hos mina föräldrar på kvällen och hemma avslutades lördagen med filmen Hajen. Riktig nostalgi...(hajenmusik i bakgrunden)

På söndagen firade vi lilla Oliver som fyllt 1 år, 1 år, 1 år....undertecknad köpte nämligen ett 2-års kort till födelsedagsbarnet. Hahahahaha! Det har varit mååånga 2-års kalas sista året. Stackars lilla Oliver💖
På hemvägen stannade vi till hos moster och morbror i Dimbo, köpte ägg av dom och håll i er: hyrde deras husbil några dagar på semestern! Det ska bli jättekul!

Idag är det lugnt tempo...Leo oh jag hasar runt, plockar och fixar med lite allt möjligt .M jobbar den här veckan sen blir det semester. Kolmården, måla insidan på fönsterkarmar och åka husbil står på schemat.


Arbetsfördelningen

Leoman och jag mååårnar oss i soffan när jag säger: dags att plocka fram lite frukost nu. Precis då börjar barnprogrammet "Katten i hatten" på tv varpå Leo tittar på mig och säger: Leo tittar katten i hatten, mamma fixar frukost!
Japp så att gå upp till ett dukat frukostbord kommer dröja....hehe.