Semester

Kaffebryggaren har haft semester sedan i januari, sist den hade det var det Leo som låg i magen. Vem som ligger där nu och växer vet vi inte ännu men att det är någon vet vi! En liten personlighet😍 Den här gången har jag mått fruktansvärt illa hela dagarna och kräkts mycket. Droppen var nog efter vinterkräksjukan förra veckan då jag började gravidkräkas direkt efter och vad är då skillnaden tänker ni? Jo, vinterkräket=kräks efter man ätit, gravidkräket=kräks innan OCH efter man ätit! Men hellre detta än all oro som var under Leomans graviditet. 
Lite kaffe funkar igen! ÖRolig unge

Leo håller på och spelar Allan, skämtar och grejjar så mycket nu. Det är så himla kul. Nyss vid middagsbordet höll han i en näve gurkbitar och räknade tyst. M bad honom att räkna högt så vi andra kunde höra varpå Leo tittar på honom och skriker: EN! TVÅ! TRE! Jag höll på att trilla av stolen av skratt! 

Leos morfar har även lärt sitt barnbarn att säga vid middagsbordet: Det här smakar inte kattskit! 

Vardag

Då blev det en vanlig vardags-dag denna vecka för Leoman med föris idag innan helgen. Leo har själv kommit med idén att åka till badhuset imorgon vilket vi kör på när pappan kommit hem. 

Trist läge är det också då det på M:s jobb lagts ett varsel på 40 anställda. M har ju varit där länge men oron hos mig släpper inte förrän han fått definitivt besked, något som dröjer. Piggare

Idag är vi piggare, Leoman var hos farmor och farfar igår på eftermiddagen och det slutade med att han bestämde sig för att sova kvar där, något som utlöste ett mindre trauma för mig, att plutten inte skulle vara i sin säng.😓 Jag fattar inte att farmorn och farfarn vågade ha den lilla smitto-risken där men de nästan insisterade. 
Jaja, jag sov iaf 10 timmar i sträck helt däckad och vaknade piggare.Sjuka


Den här lille herren sysselsätter sig själv när både mamman och pappan blivit kräksjuka. 😷😓🤒 


Helgen

I fredags lämnade vi prinsungen hos morfar & mormor i Vingåker och satte av mot Sthlm. Vi hann precis upp så ringde de och meddelade att Leo kräktes massor. Vinterkräket troligen😱😖 
De tyckte vi skulle avvakta med att komma hem och han sov hela natten och var hyfsat pigg på morgonen. 
Vi gick in på Älvsjömässan när de öppnade. Vildmarksmässa och båtmässan, inget vi kanske skulle åkt på annars men M fick biljetter från jobbet. 

Väl hemma i Vingåker så blev vi kvar över mellot, tyvärr vågade inte de andra gästerna komma såklart vilket de gjorde rätt i då jag imorse fick rapport om att mamma kroknat. Bara att invänta sjukan för oss med då?? 

Jag och Leoman är inne då kräket började om imorse. Liten putte😓


Ta hand om er!

En olycka kan hända snabbt och oförutsett! Men att behålla lugnet kan göra skillnad på liv och död. 

Småttingar

De första små bebisarna är här! 

Leo och Viktor såg till att fåren fick mat.Natten

02:25- Barnet: Maaammaa...maaammmaaa. Mamman går till barnets rum. Barnet: Sova mamma säng!! Mamman och barnet går till mammans säng. Mamman: vill du ha vatten? Barnet: Jaaaaaaa och hottepin, hottepin!!!(hostmedicin) 
Alla är nöjda och här ska man sova igen...tror mamman. 03:00- Mamman sover inte, barnet sover inte. 03:45-Mamman sover inte, barnet sover inte. Barnet ser att mamman inte sover genom att krypa jättenära i ansiktet. Barnet: Heeeeej mamma!!! Mamman: Vi ska sova det är natt. Barnet: Hotta ne! Hotta ne!! Titta teee(hoppa ner, titta tv).
Barnet kryper och lägger sig i fotändan av sängen och hänger med huvudet utanför kanten. Mamman kan definitivt inte sova nu utan ser framför sig att barnet ramlar ner och bryter minst nacken, får kotkompressioner och slår ut ett par tänder på köpet. Barnet lägger sig med mammans smalben som huvudkudde. 04:00- Barnet sover. Mamman flyttar barnet. 04:13- Mamman tittar på klockan sista gången och är jättetrött.