Kul

Idag så händer något roligt! Jag och knyttet åker till Lunda-farmen för att......*trumvirvel*................................
PUTSA FÖNSTER!! Jag fick nämligen en Kärcher-fönsterputsmaskin av mina föräldrar i födelsedagspresent och mamma välkomnade mig att komma och prova den även på deras fönster(bra taktikpresent) 
Alltså jag tyckte redan innan att putsa fönster är himla kul men nu blev det ännu bättre! Jag fick även ett sms från svärmor att den där Kärcher borde få Nobel-pris efter att hon också slagit till på en och var så nöjd:D 
Min käresta tror även att vi kommer få byta fönster pga slitage eftersom jag vill putsa hela tiden! 

Vad jag gör?

Köar i nya affären Fabriken. Alla vill gå ut nu också, männen är vid bilen och käkar bananer:) 
Jag ser inte kassan riktigt ännu men den som väntar på ngt gott:D 

Hjärtan


Prutt-unge

Ja, lilla knyttet har tänder på gång så kanske därav den snedvridna dagen. Men det har varit en toppendag! 
Annica droppade in en stund också:D 
Alldeles snaaaart kan jag ha mina blåa byxor i typ chinos-modell. Hade dem senast på Fortunagatan så ca 3 år sedan. Lovar att visa det. 
Simningen var helt suverän idag, 45 min nonstop och jag har bestämt på riktigt mig för att simma Vansbro-simmet! 

Ledsen

Lilla knyttet och jag går oftast upp vid 07:30-tiden och äta gröt vid 08 men idag vaknade han innan 07 och var så ledsen så ledsen. Provade med en flaska och han drog i sig hela och somnade om. 
Igår när vi smygtittade på knyttet så hasade han sig framåt(han har hitintills backat) och någon minut senare när han gnällde och helt plötsligt blev tyst kände jag den där känslan att nu är det bäst att kolla läget. Mycket riktigt hade han tagit sig till gardinen och drog glatt i den! 
Grinden skulle ändå sättas upp innan fredag pga gud-unge-besök så bra tajming. 
Själv vaknar jag varje gång jag vänder mig pga träningsvärk, första passet med gummiband häromdagen men idag blir det simning och bastu, hoppas på lite uppmjukning.

Shopping

Idag har kronorna rullat...säkerhetsgrind och resesäng till knyttet OCH så fick han tre leksaker. En rosa flodhäst som blinkar och låter, en liten kalv(som han vägrade lämna ifrån sig, jo herrn har humör minsann! 
Sista saken var ett toppenfynd på Blocket. Gåstol för en hundring, nypriset såg vi på babyproffsen...499:-, dra-mig-baklänges-på-en-vagn-så-dyrt! Knyttet har provat sina kompisars gåstolar och gillat det tokmycket! 

P.s i bakgrunden är det en snart tom heliumballong och gymet upphängt pga katt som tycker att hon är värd ett bamsegym att ligga och håra i....

MISSLYCKANDE

Nej, ingen promme imorse heller! Är totalt väck i huvudet när klockan ringer, det kanske inte är den tidpunkten i livet för mig nu med morgonprommar. Ja det blev en nu på dagen iaf och snart ska gräset klippas så motion har det blivit. Jag kör även med min träningsrockring, tokjobbigt och jag håller på att jobba mig upp till mitt personbästa på en halvtimme, yeah! 

Hell-week

Den här vecka är det mer träning som gäller, vi hade kommit in i simningen bra lagom tills simhallen kör med sommar-piss-tider:( 
Morgonpromme innan M åker till jobbet dvs 04:30 med start idag.....jag somnade 00:30 och knyttet knyttar sig 5  ggr till kl 03:30 då han fick flaska(varför han sov mellan 20-08 i helgen utan nattamat vet man inte) jag ville bara grina 04:30 så det blev ingen! Däremot längstaprommen på dagen runt kyrkan 1,5 timme. 
Faste-dag är det också och 5:2 funkar bra för mig, förutom att jag nu ligger och läser ur Smultronställets meny med goda glassar. Självplågeri är vad det är! 
Gnag i munnen på småmänniskor....


Födelsedag

Nu är jag 31 år! Jag fick paket av mina hjärtan...massa läpp-cerat inslagna var för sig(Hahahaha)och en bok med citat om moderskapet och fakta från djurvärlden hur olika djur-mammor hjälper sina ungar. Så fin!! 
Annica har varit här och vi har fastat vår 5:2-diet. Vi är duktiga och det ger resultat! Imorgon blir det mer kalasigt med familjerna som kommer och några vänner. Jag tycker om att ha gäster och att få fixa. Tjingeling! 


Söt-döden

Ibland dör man söt-döden! Det gjorde M och jag när vi kollade kvällens bilder på prinsungen! 
Nytillskott

I lördags kom lill-kusinen äntligen! Det blev en liten My och vi bara längtar efter att få snosa på den lilla! Nu har Leo 5 kusiner. 

Leo firar sin 7-månadersdag idag...tiden springer iväg! Vi drar till några små-kompisar och leker! 

Himlarns Lycka!

Stor glädje känner vi nu på backat <3

Krasch

Stora killen sitter själv...och kraschar sen i golvet. Skrik och panik för knyttet. 
Kvällen

Nu har jag lagt mig på soffan efter en kanondag med Elin och Elsa i Nyköping, häng, promme och glass i hamnen. 
Pappan i familjen är på svensexa och ska sova hos A&J där vi hämtar honom i morgon. Negativt - Positivt

Jag har surat på morgonen för att jag behöver fixa nytt körkort, en hel dag funderade vi på vart det tagit vägen. Jag har det inte alltid i plånboken utan tar oftast med Ica, Visa och körkort när jag handlar.  Fem minuter efter att jag gjort förlustanmälan kom M på vart det var! 
Nu skulle jag till fotoaffären för att ta kort och det kostade 195:- + 150:- för tillverkning av körkort, för att jag är GLÖMSK! Inte okej! 
Vad som däremot var okej var att jag ringde polisen som hävde anmälan och hänvisade till Transportstyrelsen där trevliga Bodil förklarade hur jag skulle göra för att häva spärren av mitt gamla! Tjoho!!! 
Så jag får använda mitt gamla ett tag till(som förövrigt inte ser ut som jag) 
Bygga

I lördags byggde jag och M. Sakta men bra! 
Imorgon och tisdag har vi barnvakt ett par timmar på em så vi kan fortsätta. 
Panel och läkt ska upp nu efter det vindskivor, vita knutbrädor och hängrännor + en målning till. 
M mäter och sågar, jag passar in och spikar!