Okej!

Om jag bestämt att jag ska morgonbråka med M genom att kittla honom eller sätta mina kalla framtassar på varma honom så får han ju liksom inte göra motstånd!!! Hela nöjet försvinner ju!!!! Gah!!
Annars fortfarande snor och tryck i öronen!
Hur man förövrigt får upp M ur sängen, ropa högt: Det kommer en traktor på vägen!!!


Mat

Wiiieeoooo!! Överraskning från älsklingen nu ikväll, vi väntar på hans mamma som snart ska skjutsa oss in till stan och käka på Rhodos. Vi firar mitt nya jobb och nu är jag så hungrig att jag skulle kunna äta en gnu!!!kan jag inte ta en av de sjuka??!!


I blåsväder

Lördagsmorgon med kaffe, melodikryss och sol. Ska strax ut i trädgården och blåsa bort verkar det som, men njuter inne en liten stund till...trevlig lördag önskar jag er!


Flytt

Bästa flytthjälpen någonsin, Annica &Henke får flytta hur många ggr de vill, jag har inte burit någonting idag ännu, haha. Däremot satte Annica den nya vassa kniven i handleden, av misstag dock och inte ngt akut suicidalt anfall. Blodet sprutade kan vi meddela, efter detta så blir det mkt kaffe i deras nya bo och troligtvis lite tröstvin(bäst jag tar ett jag med för A:s skull)


Jobbe??

I måndags skickade jag jobbansökan, i tisdags ringde Manpower, i går på möte på Manpower och idag info på företaget= troligtvis utbildningsstart v 19. Känns bra!


Vad e det för en dag?

Nej det är ingen vanlig dag för det är storebrors födelsedag, Hurra hurra hurra!!! Kalaset uteblev dock pga mjölkrobotsstrul...paket en annan dag!


Nervositet

Vill somna nu och att morgondagen ska börja, lite fixärenden att göra men sedan en viktig och spännande grej! Så håll tummarna!!!!


Söndag

Segar och visste inte riktigt vad att göra så det blir till att hyra en film o våldgästa Annica&Henke i Flenstaden.
Titta vilken fin orkidé vi fick av moster o morbror idag!


Ångestdämpande

Bakning gör att jag skingrar tankarna, ikväll blev det en sats äppel-och kanelmuffins! Några olika moment var det men de blev supergoda och fina!
Samlar de godaste i min kärleksmumsbok, recept alltså inte muffins;)


Svett

Efter att ha laserat golvet ännu en gång och blivit snurrig i huvudet av lukten tog jag en cykeltur runt Sköldinge-kyrkan-Lind och hem. Tog 35 min och ny ser jag ut så här snygg;-)


Skog

Ikväll fick jag nöjet till en skogspromme med Charlotte som vi köpte huset av. En trevlig skogsrunda på en timme, och en trevlig pratstund! Jag känner mig laddad på något sätt efter prommen=S-K-Ö-N-T


ARG!

Något som gör mig vansinnigt upprörd är rapporteringen av rättegången mot Breivik i Norge. På flera nyhetssajter så visas en stor bild på honom i rättssalen när han gör högerextremist-hälsning! Varför visa det? Han har fått precis som han vill, ett stort utrymme i media. Varför inte visa alla offer istället?!

Anfall bästa försvar??

Trädgårdsmässa igår med svärmor Ingrid, väldigt trevligt och så mycket roliga saker. Jag tänkte köpa sticklingar men blir så stressad när folk knuffas så Ingrid valde o köpte en åt oss i present! En fuchsia, nu måste jag vårda den med mitt liv så att den överlever, känns kul! Just nu står den på köksbordet o jag vandrar runt den o funderar på hur jag ska anfalla den......(kaffemuggen inköptes också, älskar den serien o samlar på fina saker från den).


Fit 4 fight!

Jag älskar min kiropraktor, så mycket att jag nästan tror att jag ska utbilda mig till det själv! Jag tycker ju om att knäcka i nacken i så som flera av mina vänner vet(och hatar)! Tänk att få höra knak i få betalt för det?! Här får ni en bild på rummet som snart är klart!


Ryggskott!

Ryggskott, alla andra ord överflödiga! Ipren, värme och kiropraktorbesök.... Återkommer...


Skiveri-reunion

Kvällen har tillbringats i Nypan med många gamla Wretisar. Vi gjorde egen sushi vilket blev supersmaskens och lätt var det, sedan åt vi god bakad kaka. Ja, den behöver ingen närmre presentation direkt. Det var inte bagarn som var upphovskvinna till den bör tilläggas ;-)


Födelsedag!!!

Bästa sweeg-Carro fyller år!! Hurra hurra hurra!


Lurendrejeri

Vaknade för en stund sedan, idag är det första morgonprommedagen! Det ska ske varje dag i 2 veckor nu(till att börja med) eftersom det regnar lite här så blir jag bekväm och tänker som katterna att jag inte vill bli blöt.
Men DÅ får mitt praktiska-shoppa-sinne upprättelse, eftersom jag köpte i höstas ett Didriksons-regnställ på rean!
So long!!


Upp och hoppa!

När vi vaknade så lurade Magnus mig att klockan var 13:00, vi skulle alltså ha sovit i över 12 timmar, och jag trodde honom. Ut i köket och konstaterade att den var 5 i 10 vilket var bättre men inte bra eftersom jag skulle varit i Sköldinge kyrka och tittat så Johanna sköter sig som kyrkvaktmästare, trist:-(
Vi tänkte att vi tapetserar lite ist och lite blev det för efter 3 våder tog limmet slut lite snöpligt. Snart ska vi iaf åka till Bråten för mer påskmat!
Lundas påskbord här...,


Kaffepigg

Ikväll lyckades jag övertala storhjärtat att vi skulle sätta upp dyr(läs fin)tapeten. Jag drog i mig en kopp kaffe ,tittade på djursjukhuset när hjärtat ifrågade vilade sina fötter en timma, sedan körde vi på. 2,5 h senare är liljekonvalj-väggen klar och jag smällde upp en vår av den ljusa tapeten i bara farten! Storhjärtat snarkar nu som en brunstig noshörning och småhjärtana skrämmer skiten ur mig när de busar i tvättstugan(låter som ngn gör inbrott alt tomten som för tidigt knör ner sig i skorstenen).


Tapeten

Någon frågade var jag hittar tapeter,kära sökmotorn Google mina vänner. Flera har jag sedan kollat på färgbutik om de har märket om man inte vill chansa o beställa från nätet. Tror de flesta vill kolla IRL. Den här finns på Colorama med typ 50 andra liknande:-)


Fel val!

Ikväll valde jag bort en superviktig volleybollmatch med KVK i slutspel, mot vaddådå egentligen!?!?! Jo, bli irriterad ca hundrasjuttioarton gånger för att det inte gick så bra med renoveringen i rummet. Trodde vi skulle skrapat garderobsdörrarna, satt på listerna på dem OCH målat dem 1 gång. Till råga på allt gjorde M ngt som skulle gjort Arga Snickaren arg(nu är han ju redan arg jämt) han tog tumstocken ifrån mig för att jag inte tillräckligt snabbt! Hallåå, är det jag eller han som jobbat med snickare i ett år?!


Kökstapet

Jag funderar på att sätta tapet på ena väggen i köket(den som bordet står emot för er som vet hur det ser ut) Ska ta med ett färgprov och jämföra färgen på köksluckorna med denna. Vad tror ni om det?

Arbetsfördelning

Magnus slipade golv igår och ska fortsätta idag, själv hade jag feber och halsont och låg i sängen och käkade glass.