Lösningen!!

Nu har jag det! Lösningen på vårt städ-dilemma om VEM som ska städa NÄR och VARFÖR....ja okej varför är väl ganska onödigt att skriva en avhandling om. 
Vi ska i vårt nya hus ha en....*trumvirvel*.....robotdammsugare! 
Vi pratade om det på jobbet och någon berättade att de är superbra. Så får det bli. 

Japp det blir flytt men när vet vi inte ännu. Granbacka kommer ut på marknaden någon dag i nästa vecka och det är den försäljningen som avgör när flytten går av stapeln. 


Vaken...

Men alltså på riktigt! Jag har varit vaken sedan strax innan sju...pigg...uttråkad...och övriga familjen sover.... Jag har ju tom haft sovmorgon i 2 timmar då klockan ringer 04:45 på morgnarna nu i veckorna. Fundrar på att 1. Ta en morgonpromme i regnet. 2. Gå ut och plocka blåbären till pajen vi ska bjuda på ikväll. 

Jag kan även komma med ett avslöjande, om allt går som vi vill så blir det bo-byte för oss snart. Äntligen har vi fått ett pris och nu ska vi snart sätta oss vid förhandlingsbordet. Håll tummarna! 

Bloggtorka

Jomen här duggar inte inläggen tätt inte! Snabb-uppdate: konstart på Volvo och det är jättekul. Tiden går snabbt och M blir tokig på mig som pratar jobbgrejer hemma(han har ju semestern kraken). Jag skulle lätt kunna jobba där ett par år. 
Bott i Bråten en vecka-check! 
Stress över tentaplugga som inte genomförts-check! 
Flyttat mamma och pappa-check!
Grejat i trädgården-check! 

Idag har vi grejat hemma men tog en paus på em för att äta glass på Grinda gård vid Malmköping. Rekommenderas! Vi plockade upp Annica på vägen och det var länge sedan vi sågs så gött att få en stund att umgås😊