Så kom hon äntligen!

Lilla finaste tjejen kom äntligen ut till oss i söndags morse! Värkarna startade kl 02:00 och 6:35 kom hon. 3634 gram tung, 48 cm lång och alldeles perfekt. Vi åkte hem redan på eftermiddagen till välkomstkommitten bestående av en stolt storebror, farmor och farfar. Leo pysslar sådant med lillasyster, klappar, håller handen, hämtat leksaker hon kan tänkas ha saknat i magen såsom nallar, hemmabyggda duplo-drakar, brandbilar mm.

Pappa inte köra vagnen, du kan inte😠👆🏻

Idag var vi på kontroll och dessvärre låg damen över gränsvärdet på gulheten så nu är jag och hon på BB i Eskilstuna och solar.

Namnet är inte spikat riktigt, precis som med Leoman så var det inget av förslagen som kändes riktigt bra nu. Återkommer i ämnet.


Ingen bebis

Hemma....ingen bebis ännu....renovering och fix istället....#gravidienevighet


Lugnt

Här är det lugnt, inget mer hände igår förutom att jag kände mig risig, trött och sov flera timmar på em.
Bara jag är vaken och jag fick en sådan lust att väcka Leoman bara för att få gosa.
Senare idag kommer det vänner på besök och det ser vi verkligen fram emot, några har varit här och några inte, så bebis får stanna inne åtminstone till efter 17.


På gång eller ej???

Molande mens-och ryggvärk sedan 03:30 inatt, tog alvedon vid 05:30 och lyckades sova till 07:30 då jag vaknade av Leoman, värken är kvar. Bara att avvakta och se, ovissheten är svår. När Leoman var på G var det ingen tvekan om att det var ordentliga värkar och dags.


Push-present

Alltså det här med push-present är inget som varit viktigt för mig och helt ärligt har jag tyckt det känts lite krystat(aldrig har ordet passat så bra) tills NU när jag hittat porslin och glas i Carolina Gynnings design❤️ jag älskar färgerna och motiven och har gjort det länge, tydligen i smyg för M trodde på allvar att jag skämtade.
Jag skulle gärna ha en tavla eller allra helst en pläd men varför inte då dricka kaffe ur en Gynning-mugg eller fira med champagne ur det här fina glaset!


Saker som händer med barn

Man hittar ett knippe sugrör bakom soffkuddarna.....


Natten

Jomen visst hände det något inatt, förvärkar, sammandragningar och sömnlöshet. Sov kanske 45 min i taget för att sedan vara vaken en dryg timma, så höll det på hela natten plus att lilla knytet hade full aktivitet där inne. Alvedon och lyssna på poddar. Nu kör jag P1 Dokumentär, vilka rekommenderas. Hoppas på bättre sömn inatt!

Tröttmössa!!


Babyshower

Häromkvällen överraskades jag med en babyshower. En lugn mysig kväll blev det men jag hade mina misstankar redan på eftermiddagen och varför har jag ingen aning om. Ingen hade försagt sig, M uppträdde precis som vanligt. Måste vara den där kvinnliga intuitionen va? Inte mindre trevligt var det iallafall.

Nu har jag gått och lagt mig efter att ha kräkts flera gånger i em/kväll. Blev lite nervös att det är något på
gång, vilket det säkert inte alls är men jag blir ju knappast sämre av lite extra sömn.