Utsikt från Gatstuberg!

Utsikt

Att gå ut på dagen och ta en promme och bara gå dit man känner är faktiskt en lyx som jag har uppskattat idag. Att gå tillbaka till grunderna vad jag behöver luft, sol, motion och lagad mat känns ibland svårt, men idag är det lätt.


Motions-brist...

Motions-brist...


Sol-brist

dsc00295 (MMS)

Sol-brist


Tebax!

Här är jag nu.. tada! I morgon ska jag försöka ta en promme efter en mycket risig helg.

Svar:)

Som svar på frågor jag fått säger jag att jag mår bra samt att jag jobbar som servitris och serviceperson på ett hotell i min stad, något jag trivs väldigt bra med just för tillfället. Det råkar bara vara väääldigt mycket den här veckan som inte är vardag och vardag är nog det jag längtar efter mest just nu. Have it friends!

Veckan jag inte orkar...

Jobbat extrapass och packar inför flytten på söndag, några födelsedagsfiranden på det så har ni min monstervecka. Men jag ska gå till jobbet idag iaf:) Ses nästa vecka!

Checkpoint 3

Ha! Idag vägde jag mig och ska få be att makulera 75 kg som jag skrev igår och säga att 74 kg är det nu. Jag får väl vackert erkänna att igår vägde jag mig på eftermiddagen och idag på morgonen så jag har inte tappat 1 kg sedan igår, men jag brukar alltid väga mig på morgonen så det är det jag går efter.
Det har blivit dåligt med prommisar sista 1,5 veckan och saknar det, bäst att ta några varv så jag hinner få upp flåset till flytten som kommer bli av inom de närmsta veckorna mycket tidigare än planerat. Det blir bra träning det att lägga upp på funbeat.se.

Snöbus...

Idag kom vintern på allvar, jag insåg efter att kollat på väderleksrapporten att cykla hem från jobbet nog skulle bli svårt, så jag gick istället. 45 min morgonpromme känns väldigt bra. Idag har varit en bra matdag också, däremot lackade jag ur helt när jag började gå till buggkursen alldeles nyss då snön blåste rakt in i luvan och backa hela vägen till klubblokalen hade jag verkligen ingen lust med. Tur att jag tog en promme i morse. Mina nya arbetskamrater tycker jag är hurtig som cyklar/går varje dag till jobbet, det underlättar nog för mig att veta hur tråkigt det är att bilpendla nästan 2h om dagen.
Vågen står på 75 kg och ena veckan är jag supermotiverad för att sedan nästa vecka bara strunta i allt, jag måste hitta någon balans. Idag har iaf varit bra dag! Whee!

Depp...

Nu känns allt med träning bara så illa, inte tränat en enda gång den här veckan. Bokade 2 pass som jag även avbokade, den enda träningen har blivit till och från jobbet. Idag har det blivit asdåligt med maten, småätit då ingen tid att äta på jobbet, småätandet resulterar i magont:(
Varenda dag handlar om mat ta mej 17 från början till slut! Det är alltid något som ska ätas eller planeras att ätas.

V-RV

RV

Ta da!


RV

Står för Reflex-Västen! Den har jag på mig när jag vardagsmotionerar till och från när det är mörkt ute. Min älskade M stödjer och pratar om mitt jobb när folk frågar så det minsta jag kan göra för hans jobb(och då menar jag inte att köpa en Volvo-bil) är att göra lite reklam för hans! Så ser ni en RV på Norrköpingsvägen så är det nog jag:D Idag när jag cyklade hem förresten ropade ett äldre par till mig som också cyklade med RV: - Bra med väst! Däremot skulle den behöva ett annat namn än RV, ber om hjälp från mina ex-jobb-vänner som är så bra på att hitta på namn!

Måndagmorgon...

Nu är det måndag igen och faktiskt november till på köpet. Förkylning och huvudvärk har varit ledordet sedan i fredags. I fredags cyklade jag till jobbet för att cykla hem igen med begynnande migrän vilket gjorde att checkpoint inte fanns någonstans i min värld. För er som inte vill vänta tills på fredag så kan jag meddela att de bra -1,5 kg dessvärre är tillbaka i mitt liv, men jag vet ju om det och är inte så förvånad. Vi kör på bara så blir de inte långvariga. För de som vill ha ett snabbt middagstips bör prova Scans Bistro-burgare rekommenderas med tillbehör såsom sallad på broccoli, champinjoner och zuccini som värmts i stekpannan! Bon Appétit!