Frustration

I vanliga fall brukar en joggingrunda vara skönt för tankarna och sinnet, idag var jag med om totalt motsatt effekt. Tankarna snurrade snabbare och snabbare , ångesttrycket var stundvis hårdare än på mkt länge. Jag känner mig inte missnöjd direkt med springet fast jag borde nog det med utan totalt misslyckad med tanke på psyket, fysik, ekonomi, framtidsdrömmar. Framtidsdrömmar som känns långt borta pga tja kanske mest det sistnämnda, ekonomi.
Eftersom det är min blogg så tänker jag skriva precis så jag känner nu. Helvetes jävla skit!!!

Springa 1

Strax bär det av mot forssjö-spåret med J och en löprunda.. åtminstonde en joggingrunda!

Ha!

Måndagens trötthet slutade med att jag somnade 19:45, vaknade mitt i natten med huvudvärk, febertopp och halsont badandes i svett. Jag svalde en alvedon med lite av M:s receptbelagda host/halsmedicin och jag var inte jättebra på morgonen men jag jobbade iaf.
Den här veckan har inneburit långpass varje dag pga mycket gjutning i nya ladugården(försök att säga till betongen att man vill gå hem funkar liksom inte), ska lägga upp lite bilder så ni får se vad som sker:)

Måååååndag...

Trött...trött...trött... Jag kommer till att somna mycket snart tror jag, efter en helg med kalas och en lååång arbetsdag. Klockan är bara 20 men jag tror fasiken att jag går och knyter mig. Igår förresten var det min födelsedag...whee! Jag fick många bra saker bla presentkort hos min frisör, ett jordgubbs-plockar-snoppar-handla-kit, kex-marmelad-te-karamell-kit, en mugg till min samling. Jag har ätit tårta 3 dagar i rad nu och känner att jag inte vill ha mer tårta i år.

Mobilsemester!

Jag älskar bilsemester, men INTE mobilsemester. Om ni vill mig ngt så använd vårt sociala medie Facebook;)
(Det är inte min mobil på bilden, min vill mest bara inte ringa eller leverera mess eller laddas, eller allt annat man liksom ska använda den till...)

I väntans tider...

Jaha, jag väntar och väntar på att åskan ska komma och gärna en ordentlig rotblöta med det, huvudet känns lite bättre idag iaf. Jag har jobbar 3 h nu på morgonen, jag städar butiksgolvet och p-utrymmen på ÖoB när den ordinarie personalen är ledig denna vecka och sedan 2 veckor senare i sommar. Ett bra jobb tycker jag minsann då jag kan lyssna på ljudbok när jag går med städmaskinen.
Idag blir det inget Lunda för mig då lite andra akuta ärenden har uppkommit:(

Bonnbränna De Luxe!

Tror någon överhuvudtaget att den här bonnbrännan kommer att försvinna den här sidan nyår?? Hmm, själv är jag tveksam.

Alla som tror att den här bonnbrännan komm...

dsc00497 (MMS)

Alla som tror att den här bonnbrännan kommer sitta kvar till julafton räcker upp en hand!


Djulö-picnic

Picnic vid Djölu var överraskelsen. Mat, kubb, lite vin och många skratt blev det, mamma var väldigt nöjd och vi andra med för den delen.

Picnic vid Djulö har vi minsann!

dsc00493 (MMS)

Picnic vid Djulö har vi minsann!


Förberedelser:D

Jag förbereder inför kvällen, jag kan inte avslöja något då födelsedagsbarnet (min mamma) har tillgång till dator och kanske knappar in på bloggen idag... hon tror själv att hon ska få rida på en giraff. Lovar att uppdatera ikväll! ha en skön dag i solen vänner!

Älska fart!

Jag älskaaaar att åka fort och det behöver inte vara så fort egentligen, idag brände jag och M runt med hans moppe och det går ju inte jättefort. Men lite vind och när jag känner alla dofter är det härligt tex en syrenberså eller ett liljekonvaljställe! Nyss fick jag åka en sväng med Anders i hans Viper och när han gasar till pyttelite så suger det till så vansinningt i magen! Wheeee!!