Fullt ös

Första dagen på praktiken på US i Linköping och neurorehab. Massa intryck och jättekul! Tåg och buss funkade fint men imorgon börjar jag 7:20= åka bil =👎 

Förlust

Igår torskade vi mot serieettan men det var en jämn, tuff rolig match. Idag fick jag hoppa sista matchen för säsongen då halsont gjorde entré igår kväll. Inte läge att bli sjuk innan praktiken. 
Nej nu vaknade lilleman efter att ha sovit knappt 3 timmar! Inte riktigt kry han heller😱😁

G

Godkänd tenta! Härlig känsla!!!! 

Snopet...

Idag skulle vi göra något alla tre och bestämde oss för att åka tåg till Vingåker och äta lunch med min pappa. Vi visste att det var strul i tågtrafiken så jag hoppade in på stationen, kollade så tåget skulle gå och jo minsann. Vi köpte biljetter och gick till perrongen, det var 5 min innan tåget skulle komma och de ropar i högtalaren att tåget är inställt. VET de inte det liiiite tidigare eller? Konstigt att vi ens kunde köpa biljett men systemen är väl inte synkade så. 
Ja ja vi tog bilen och alla blev mätta...så mätta att vi vuxna hoppar över middag ikväll😂
M köpte nya brallor och Leo kollade så han skötte sig! 
Spontan spruta

Idag tog jag en paus och så åkte vi till BVC för att mäta och väga Leoman något vi inte gjort sedan 1-års kontrollen i november. Han hade gått upp 1 kilo drygt och växt 6(!!!) centimeter! Inte undra på att han känts så lång! 
Vi pratade om TBE-vaccin och då Flen är högriskområde så har det känts som något vi ska göra efter vad läkare rekommenderar.
Sivan frågade om hon skulle ge Leo första dosen direkt och så blev det. Så bra så bra gick det. Ett litet snabbt skrik från vår fina lilla kille sedan hade han inte tid att skrika pga alla såpbubblor som kom farandes! 
Lilla byggaren som helst bara bygger höga smala torn! 


Vet ni vad?

Ilskan över dator-strulet igårkväll var helt onödigt. Kl 21 fick vi mail om att vår basgruppsträff blev inställd pga VAB. Orka! 

Något annat ORKA var när kursansvariga läraren idag informerade att de högskole-poäng vi fått förra och denna veckan inte skulle bli registrerade förrän om ca 3 veckor då två andra personer är på semester efter varandra och båda är inblandade i det. KA tillade att det berör ju inte oss egentligen, jag kände hur jag nästan tappade kontrollen och skakade när jag med ett högljutt JO protesterade.
Jag väntar på att 2 futtiga poäng reggas för att vara berättigad CSN, man kan säga att jag berörs tycker jag. Det positiva är att hon tog det på stort allvar och lovade att undersöka det direkt och hur de ska lösa det.

Förövrigt hade vi Hygien-kurs och HLR-kurs ombytta och fina för första gången! 

Nu ikväll blev det annan klädsel! 
4:e joggingturen😊Teknik-skit

Näe men det funkar inte att skriva ut dokument här ikväll, skönt konstaterande att klockan får ställas på 04:30 och hålla alla tummar för att det funkar! Mitt tålamod är 0 nuförtiden och hade inte M och L varit i källaren hade jag nog tagit datorn och slängt den hårt i golvet! 
Jag blir så j-a förbannad när jag lägger en timmes tid på någonting så tråkigt som datorer och så blir det ändå inte klart så jag får gå upp ännu tidigare än tänkt! Helvetes jävla skit! 😤😡👊

Föreläsning

Entusiasmerande föreläsning❤️ kör vi igång med en måndag! 😊


Slöndag

Slöa, hänga, vara-dag. Vi(läs jag) hade dock behov av någon social kontakt så bi bjöd in oss på fika hos Henke & Annica i Flenet😊 på tiden! 

Nu har jag nyss sprungit mitt tredje pass, jobbigt men skönt. Nu är mannen min ute ett varv. Ska slänga ihop något äta-efter-löptur-"mat"

Morning

Nyss tänkte jag: den här dagen har startat bra så snart går det åt fanders. Jo men det är lite så min vecka har varit. Avslutade dagen igår med dubbla pass dvs löptur och volleyboll! Yes ni läste rätt. 
Siktet och målen med löpningen är inställda! Några 5-km lopp är inbokade ett av dom i maj. 
Run Forrest Run!!!! 🏃💨

Morning

Nyss tänkte jag: den här dagen har startat bra så snart går det åt fanders. Jo men det är lite så min vecka har varit. Avslutade dagen igår med dubbla pass dvs löptur och volleyboll! Yes ni läste rätt. 
Siktet och målen med löpningen är inställda! Några 5-km lopp är inbokade ett av dom i maj. 
Run Forrest Run!!!! 🏃💨

Trööööött

Masade mig upp strax efter 5 och om en halvtimme går tåget. Skönt med ljuset ute. Seg vecka, varje dag utom fredag i Norrköping och varje dag är det endast schema ex föreläsning eller basgrupp 1,5 timme 👎 
På fredag eftermiddag och kväll blir det jobb på Länsstyrelsen, servering med Jonas och Caroline från Wreta! Ska bli så kul att träffa dom särskilt Caroline som jag inte träffat på år. 
Trist inlägg det hära men ha en fin dag allihopa! 

Babyneste

Nu har jag fått ett par beställningar på babyneste. Det är så kul och avkopplande att sy! 
Fredagssyndrom

Det är svårt med disciplinen på fredagar😖 annars är det inga problem. Snart blir det promme med Johanna och Edwin och Leo i solen😎☀️ Lätt värt att sitta med plugg ett par timmar i helgen istället! 
Annars i helgen så ska löparskor införskaffas, volleybollmatch beskådas, melodifestival beskådas och på söndag blir det 7-års kalas för minstaräven Wiggo! 🎈 Bara roliga saker utan stress! 

Hemväg

På tåget hemåt! M är sjuk och jag får åka hem tidigare än tänkt och ta hand om Leoman. Jag tror vi ska hitta på något, cykla till bibblan och lekparken kanske. Ta med mellis och vara ute i solen😎☀️😎☀️😎☀️

Inför lördagens final i melodifestivalen tror jag på Måns, Jon-Henrik & Mariette, är lite orolig att Jon-Henrik ska vinna då jag inte tror att hans låt kommer funka i Europa. Mariettes och Måns låtar är på det viset bra men Mariette blir nog lite för likt Loreen. Måns är mitt tips....jag spikar den🏆


Tjo

Matchen vann vi igår, yeay! Det är något med Stockholms-lag, de är lite dryga. Därför är det extra kul att vinna när de står och försöker psyka och ropa den här serven tar vi den är lätt, och så servar vår spelare 5 gånger...kanske inte så lätt då va?! Hehehe! Jag hade överlag en sämre match men gnistrade till några gånger. De vi mötte igår blir så arga till och från...ja eller deras passare blir arg= dålig egenskap då passaren styr spelet. (Mitt knä har dock ballat ur inatt  och jag fick ta smärtstillande tom) 

Leo följde med mormor och morfar till Carlbarks och tittade på alla möjliga åkdon mm. 
Krock

Vaken redan...ingen ide att somna om då blir jag astrött sen. På fm ska jag och Leo riva av några ärenden, tanken var att ha en lugn stund på stan, lunchträff med Johanna och Edwin men så blev det olika åsikter här var Leo skulle vara på em så jag gjorde en helt annan plan så ingen behöver stressa, jo jag får stressa på stan iofs. På em blir det volleybollmatch i Sollentuna! 

Jag har införskaffat mitt första par knäskydd, har alltid motiverat det med att jag slänger mig aldrig på knä, men nu har jag någon gång slagit i trots att jag inte gör det. Brännmärken kan jag leva med men små smällar kan också skada! #konsekvensanalys 

Utvärdering????

Ja tanken är väl att man ska få konstruktiv kritik men det fick jag ingen, stor besvikelse. Men jag fick mycket positivt på alla punkter både i mitt eget arbete, hur jag för fram kunskap, diskuterar och även att jag är delaktig i att föra gruppens arbete framåt. Jag kände inte att vi hann ordentligt...hmm första gången som jag är missnöjd med en utvärdering på LiU. 

Heldag

Sitter på tåget och trots att klockan ringde 05:15, duschvattnet var ljummet och Leo vaknade en stund och var ledsen mitt i morgonfixet så känner jag mig på bra humör och redo att ta mig an en heldag i skolan!😎☀️ 
Vi ska bl.a. ha utvärdering idag i basgrupperna, ngt jag tycker är kul! Vad anser de andra att jag är bra/mindre bra på? Have a good one! 
Upplysa

Efter den roliga formuleringen i förra inlägget så vill jag bara meddela att alla SOV bra i sina nya sovrum.😂😂😂