Glad Påsk!

Igår var jag, håll i er, på kulturevenemang i Vingåker! Det var Johanna&Tomas Widén, Mia Poppe och Nicklas Strand som gjorde en föreställningen heter 50 år med Svensktoppen! Precis i min smak! 95 % av allt de sa var fraser lr låttitlar.
Bra stämning! Idag blev det bra avstämning med minus 6-7 cm sedan 2 veckor tillbaka. Yieppekajej! Jag har för övrigt inte köpt något påskgodis, inte sugen och vill inte sabba allt!


Utbildning

AT- katt? Selda kanske kan söka AT- legitimation om 3 år? Jag lägger iaf ner mer energi än henne.


Kalas

Idag är det möhippa för Anna!! Men på em tog vi en paus och var på lilla Tindras dop! Men nu är jag tillbaka på möhippan igen, vi ska mot Statt för att möta svensexan, äta och dricka gott men även dansa såklart!


Tadaa

Idag skulle jag komma hem 17:30 och i värsta fall 18:30 så jag skickade en förfrågan till M om han ville laga mat(och inte bara ösa i sig ett lass flingor) jodå det skulle han göra och fick frågan vad jag önskade till och med! Först tänkte jag svara, gör vad du vill MEEEEN så blev jag extremt sugen på kyckling, rostade rotsaker och bea så det väntar på mig hemma nu om bara signalfelet blir åtgärdat snart! Vi står still i Sköldinge, haha vilken ironi va? Får man hoppa av?


Huskur?!

Nu får vi se hur natten artar sig...hjälper huskuren jag ordnade eller ska vi gå in på tyngre grejjer som snälla vänner erbjuder en slurk av?


Galen

Helt j-a galen blir jag nu!! Magnus är fortfarande sjuk, måste halvsitta och sova pga av hosta, slem i halsen och stopp i bihålorna vilket betyder att han snarkar, harklar och ibland låter det som han slutar andas. Men nej han behöver ju INTE gå till doktorn eller köpa medicin i onödan! Jag har ju inte heller sovit ordentligt på 5 nätter, och överväger allvarligt att ta in på hotell!


Idre 2013

Nu är vi i Idre, kanonväder och superskönt som vanligt! M är tyvärr förkyld med feber...igen, men men.


Melloanalys

Robin blev det! Ja det var väl helt okej iallafall i startfältet där inget stack ut mer är Yohios rosa hårtoppar. mina röster hamnade där och han blev tvåa, precis som det brukar vara alltså, den jag röstar på blir tvåa, Shirley Clamp, BWO, Nanne, Caroline af Ugglas, Danny, Andreas Johnson...mfl
Mamma kallar det Loreen-effekten, att förra året var så stark vinnare,vinsten och det otroliga i att vi inte vinner igen gör låtskrivarna slöa. Jag håller med henne. Igår fick jag inblick i varför försnack till fotbollsmatcher kan ta timmar när mamma och jag analyserade startfältet. Vad vi kommer analysera efter? Carolas klädsel, hahaha!


Camryn

Nu har vi inte Camryn kvar i familjen, då M var sjuk fick jag åka och sälja den med Anders. Lite separationsångest får jag när det gäller just bilar och Camryn är ju för mig så förknippad med M.
Iallafall var jag en duktig unge som inte vek ner mot köparen när denne ville betala mindre, ha jag var stenhård och adrenalinet skjöt i topp:D


Influensa

är på backat!! Oinbjuden och ovälkommen!!! M kom hem tidigt från jobbet och har nästan sovit hela tiden med feber och huvudvärk. Håll tummarna för att jag slipper snälla ni! Sälen blir ev inställt om inte M hoppar upp ut sängen pigg som en lärka imorgon(kommer inte hända)


Farligt

En öppen ask med chokladkakor är livsfarligt. Men jag har inte rört det....än iaf...


Odds?

I helgen ska vi åka till Sälen som jag berättat tidigare och nu ringde min morbror och erbjöd mig hans biljett till mello-finalen i Friends arena då ändringar har gjort det så att min kusin, moster, mamma och morbror ska åka. Vilka ÄR oddsen egentligen? Nästan så jag börjar gråta, många av er vet ju att jag är Melodifestival-knarkare....


Från affären

På väg hem från affären utspelar sig följande:
Magnus tar upp en ölkorv som han hade på lager i bilen, skrattade och hånade mig att den här får inte jag äta pga paprika. Han tar en tugga och börjar skrika då den var tydligen av modellen extra hot, hänger ut genom fönstret, spottar å fräser en stund.
Jag skrattar så tårarna rinner, skrattar bäst som skrattar sist!!


Bah!

Hela inlägget försvann! Vart kan man undra?!?!
Jaja, jag skrev iaf att jag gjort klart nästan allt inför seminariet på torsdag redan idag:D
Att vi åker till Sälen fredag-söndag till Johanna med syskon, föräldrar och Emil-råttan som redan är där. Fjälluft och skidåkning på längden och tvären!


Produktiv


Yeay!

Nu blir det mellokoll i Lundat vilket skonar både min och mammas sms-räkning. Magnus är på grabbkväll(andra på 3 veckor!) landgångsmackor och päroncider....Nu kööör vi!


Dålig och bra start!

Dagen började bra, spinningpass med Fia! Ungefär DÄR slutade dan vara bra! Kort om tid att duscha på gymmet och det visste jag, däremot har jag missat att handdukstjänsten dvs att man får låna handduk till duschen är bortplockad pga renovering, låg en ren handduk där som jag nappade åt mig lite fort, inga rena strumpor med så strumplös på väg till skolan spiller jag kaffe i knät. Skolan helt ok, väl hemma möttes jag av ett dunhav i vardagsrummet. Kattdjuren tagit in en fågel som ligger ja nästan naken borde den varit med tanke på mängd lösa dun... Nu känner jag en begynnande huvudvärk och högar framför herrskid-stafetten!