Tröttast

Herrarna i familjen somnade tidigt igår, jag var däremot piggelin men supertrött idag! Jag provade att få knyttet att sova inne(vilket jag vet är en dålig ide då han sover 30 min bara ist för 2 timmar) för att själv slumra lite. Efter 29,5 minut började han vrida på sig så ner med lill-djuret i vagnen och knata Valsta-rundan lite sakta och nu fikarester och kaffe(nybryggt) på altanen. Jag saknade något att läsa och tänkte att jag tar BVC-infon om barnmat men då skrek något inom mig att snabbt leta upp annan lektyr som inte handlar om barn. Jaja, Villaliv blev det, aningens bättre kanske:D Delfintjut

Väckarklockan skulle ringa 7:30(mest för säkerhetsskull) men jag vaknade 5 min innan av små delfintjut från vardagsrummet<3
Upp och hoppa, idag är det dop. En ceremoni som betyder mycket för mig. 

Lösning

Snälla Hanna Runesdotter räddar biffen på söndag! Hon både sjunger och spelar så en 2i1 kan man säga!! Himlarns Lycka!!!!

Bakslag

Så fort jag tror att vi har koll på läget inför dopet så händer något, nu ikväll avbokade de som skulle sjunga och spela pga ev sjukdom. Bara bryta ihop och komma igen och det är väl det här Facebook kommer in och är en bra grej! I värsta fall får vi spela upp sången på skiva.
Jag tror jag proväter en av bullarna som är nybakade och klara för dopfikat! 

Bra dag!

Liten sov mellan 20:30-10:30 idag med endast en matning vid 06! Än ropar vi inte hej med tron på att han sover hela nätter. 
Dagen idag har gått från att vara en mycket bra dag till att bli en superduperbra dag då ett glädjebesked kom! Wihoo!!!! 

Dop-pyssel

Nu är det många små saker som ska fixas till dopet på söndag. Jag gillar ju dukning och då blir det lite småpyssel som tar tid att göra. M har slutat säga att det inte behövs och att ingen bryr sig hur saker står men jag gör det och tycker det är kul, så han låter mig hållas på samma sätt som han får hållas och prata om tex storlek på fälgar eller tja kanske kolla varvräknare på nätet;) Vi har alla olika intressen:D
Jag kommer såklart visa bilder sen. 
Knytt-nytt: Han ville inte somna som vanligt igårkväll ju, somnade vid 22 och vaknade 06!!! 8 timmar alltså, yeay! Så han är ursäktad att han inte ville somna det lilla livet! 

Somna.NU

Knyttets dag-sovning efter Idre har gått dåligt och nu ikväll somnade han NU precis i skrivande stund dvs 21:50 vill även tillägga att han inte sovit något sedan kl 16 och han har varit trött men vägrat stänga igen de små blå-gröna. Okej jag backar bandet...nu bökar han runt igen....jag hoppas inte det är nattens läge! 

Träligt

Igår kändes det riktigt trist då jag och M skulle åka i backarna tillsammans. Jag fick så ont i höfter och bäckenet. Besvikelsen var total och det kändes som att jag lika gärna kunde åka hem, jag kan varken åka längdskidor eller slalom och promma med vagnen kan jag ju lika gärna göra hemma! Jag hade ju mina misstankar innan men ledsamheten kändes svår iallafall. Det blir bättre nästa år! Prinsungen tränar för backen! Lunch

I toppstugan! Tre föräldrar som selade på sina småttingar i babybjörnar och sjal och åkte lift upp till toppstugan där övriga gänget mötte upp! 


Knyttet somnade gott i famnen och många ville hälsa på den lilla fjäll-resenären! 

Utflykt

En tur till sporttältet för att hyra ett par slalompjäxor blev det idag!Fjällen

Härligt här i Idre med strålande sol men väldigt blåsigt! Vi har inte varit ute i backarna än utan bara i längdspåren, M på skidor och jag med vagnen. På väg

Mer än halvvägs till Idre och det går jättebra än så länge. Knyttet sover så bra i bilen och vi har precis haft ett matstopp. Ersättning till liten och goda räkmackor till oss, samt en promenad i gallerian för att sträcka på vuxenben och bebisryggar. 
Jag har motvilligt förflyttat mig till baksätet, det är så kul att köra bil långt. Men nu ska det vara rättvist för alla barn, hehe! 

Uppför

Försöker packa inför Idre då vi drar på söndag men det känns inte ens kul just nu! Så mkt grejer som ska med....

Dop

Nu har vi precis haft besök av prästen som ska döpa knyttet och planerat klart.   Dopet blir i V.Vingåkers kyrka och anledningen till att den "vann" över Floda var ju att min mormor skulle kunna vara med, vilket känns lite konstigt men att få följa upp begravningen i livets slut med ett dop, livets start är ju delar i det kyrkliga! 
Vi har inte bjudit några kompisar alls utan bara släktingar, något vi kommit fram till då det blev alldeles för stort och inte kunde välja bort någon av de vi hade på första gästlistan varvid vi strök alla kompisar. Den 23/3 är det dags och det kommer såklart rapport efter:D 

Ego

Av egoistiska gos-skäl skulle jag vilja ha knyttet i min säng inatt men han sover jättebra i sin egen säng och det kanske bara rör till det för honom. 

Magont

Nu börjat det bli påtagligt att M inte är hemma eller kommer hem och det känns lite jobbigt! Knyttet har sovit mycket så jag har plockat, fixat och donat massor och när jag nu stannade upp med kaffekoppen en stund så slog en liten magont-ensamhetskänsla till med full kraft. Nu hör jag hur lilla prins-ungen vaknar och genast känns det aningens bättre. När katten är borta...

Jag var borta i ca 6 timmar igår och knyttet lyckades kräkas ner samtliga bodysar, eller de som M hittade så denna stiliga, finklädda killen mötte mig när jag kom hem! Varför inte festa till det på en söndag liksom:D Buse

Liten "rackarunge" vaknar och knyttar sig och lagom när flaskan är klar max 3 min senare sover han som en liten stock igen.....jag får nog börja ha lite is i magen för nu är jag jättepigg men antar att liten vaknar inom en timme för krubb. 

Babyshower

Idag har vi haft babyshower för Elin i Nypan! Hon blev överraskad och det blev en mycket trevlig eftermiddag med aktiviteter som bl.a. stresstest och kändis-bebis memory! Morning

Inatt tog M alla matningar och killarna gick upp vid 07 en stund för att komma tillbaka och sova en stund nu.
Måndag till onsdag nästa vecka händer något som aldrig hänt i vårt förhållande. M ska jobba i Skåne och vara hemifrån 2 nätter....känns mycket konstigt. Men jag passar på att driva gratis-hotell och bjöd in en mycket trevlig bagare från Nyköping som för tillfället bara bakar klart sin lilla bebis i magen och vars karl kockar sig sent på kvällarna. Hon checkar in på tisdag och semlor ska vi äta minsann! 
Jomen viktnedgången går bra nu! Förutom de 15 mammakilona som försvann direkt så har även 5 st till försvunnit! Det är gött MEN snart är det Idre-veckan aka man-äter-hela-tiden-veckan, men jag ska försöka se upp lite.