Ekvationer

Jag suger på matte så hjälp mig med denna ekvationen: fixa klart hemligheter till blivande 50-åring, göra klart o skicka in skoluppgift, åka till Sthlm och göra metodövning för skoluppgift, jobba, städa inomhus, klippa gräset, komma igång med träningen då nytt gymkort är inköpt. Hur lång tid? 2 dagar har jag på mig så börja räkna påat.


Grattis Julia!

Min kära sweeg Julia fyller år idag!! Kalas ikväll Himlarns Lycka!


ESC

Jag älskat Eurovision song contest!!! Det är en av de bästa kvällarna på hela året!! Mina top 5 är Sverige, Estland, Malta, Cypern och Ryssland!


Järnband

...känns som jag har ett sådant runt pannan, längtar efter dagsavslut och helg. Visserligen plugg som måste göras men pauserna blir i solen som SMHI utlovat.


Urladdning

Provet gick åt fanders, 1 fel för mkt vilket resulterade i 83% och G är 85%. Jag var den enda som kuggade av 14 st. Grattis Liza-Marie!
Gjorde omprovet på en gång och fick 95% OCH lite upprättelse då jag hittade ett infofel i ett program som ska åtgärdas nu.
Men känslan att vara ensam looser sitter kvar, speciellt som jag har peppat några andra att provet blir inga problem för oss och kugga....


Prov!

Önska mig lycka till, nu börjar provet som förhoppningsvis ger mig Tele2-certifikat OCH fortsatt jobb!


ESC

Nu närmar det sig!! Idag är första semifinalen i eurovision song contest! Imorgon hejjar vi på Loreen så hon går vidare. Det här är lite jobbigt att säga men jag gillar inte Euphoria speciellt mkt:( men jag blir nog patriotisk när hon sjunger iaf.


Hjärta

Ett löjtnanshjärta kom M med till mig från trädgården.


Aj aj aj!

Godmorgon Träningsvärk! Igår 40-års jubileum för VVK med volleyboll på dagen och middag, fest och dans på kvällen! Mitt lag vann volleybollturneringen på dagen, vilket är bra för då känns inte det onda lika mkt, FÖR er som undrar så vann mitt lag över Johns lag i finalen:D det kommer jag leva på länge!


Check

på mission impossible! Återkommer om det!


Fredag 13?

Hörde någonstans långt borta i sömnen Magnus röst som frågade om jag satt alarmet i morse men snooza i sömnen = göra mig klar och åka på 30 min, ingen frulle(vi hade iofs ingen hemma) iväg, vinrutetorkstrul, köpa macka+juice på Statoil kö förstås, in på jobbet direkt till fotografen som tog bild till passerkort ala sällskapsresan, landa i skolbänken och inse att matlådan står i kylen hemma!


Underskattat

Såg den tecknade Robin Hood idag på film och mindes att vi lyssnade på sagoband när vi var små bl.a. den. Är det inte märkligt att jag kan varenda replik fast det är iaf 20 år sedan jag hörde det sist.
Hade ni också kassettband och bok?
När du hör den här signalen då är det dags att vända blad...


Kattrace

Sonic har lärt sig att tratten är inget hinder för att springa race med Selda här över trägolven!

Igår bio med Annica&Henke, ett försenat tack för de vaktade katterna ett par dagar när vi var i Idre, varför så sent då, jo vi har inte hittat ngn film vi velat se. Nu blev det nya Burton-filmen med Johnny Depp, besvikelsen var stor! Hade jag och M gått själva hade jag nog frågat M om vi skulle lämnat bion. Men A&H tyckte den var bra så inte helt förgäves, vill minnas att jag kände likadant sist vi var på bio....nu fick jag en insikt.....jag har blivit lika bio-kritisk som pappa!!!! Gah!!!


Stress!

Herregud vad det är mkt att göra nu! Visning av lagårn på måndag och jag har lovat att förstora foton, tur gick det att skicka nätbeställning till Svenssons Foto. Mamma fyller 50 nästa vecka så fix till det och ni ska tro hon är nyfiken. Igår ringde jag henne och när det var upptaget så ringde jag pappa, mamma svarade i hans telefon och undrade varför jag vill prata med pappa? Jag ringer ju rätt ofta till pappa faktiskt! Woine woine... Sen lite VVK -fest och utbildning på det så helgen går nog fort!


Fokusera

Svårt med koncentrationen men idag går det bättre än igår, vi lär osd ett nytt dataprog varje dag men ny börjar de knytas ihop. Gör som texten på mitt halsband säger och fokuserar!


Kombo!

Jag och min bordskompis Tom på kursen har likadana dojjs minsann!


Seldas tur...

Sonic repar sig mkt bra från operationen , dessvärre hittade jag ett sår på Selda som ser likadant ut som det första på Sonicen...nu blir det sårtvätt och tror vi rakar bort pälsen runt såret också så vi ser om det blir värre eller läker, håller tummarna då jag inte är så sugen på ytterligare en vet-räkning på 2500:-. Jag klandrar mig själv att inte försäkringen är fixad på dem, jag som argumenterat FÖR kattförsäkring pga att slippa DYRA VETERINÄRKOSTNADER I ONÖDAN!!


Vem??

Måste berätta om minstarävens påhitt som kära Carro berättade om ikväll, hon skulle ta sin jacka på kontoret i lagården och HEPP! Där har någon skrivit sitt namn i bläck på väggen bakom med början på W••••. Följande konversation utspelar sig:
C-det är någon som har skrivit på väggen på kontoret?
W-jaha, det är nog farmor!
C-men det stod ju Wiggo?
W-jaha, men då var det kanske jag då.
C-ja men det vet du väl då? Var det du?
W-ja, det var det.
Påminner om när lillebror John hade sönder mammas kökslampa och när hon frågade J så sa han helt lugnt:
-var det inte Anton då?
(till den saken hör att J alltid blir arg om orättvisor inträffar och blir arg även om det är till hans nackdel, mamma avslöjade honom alltså genom att han inte blev arg när hon frågade! Haha! Natti natti


Liten kisse

Liten sjuk kisse söker tröst, veterinären hade aldrig sett en så fin kisse som kom direkt och la sig i hennes knä och spann, hon ringde på kollegor för att visa! Duktig unge!


Opererad katt


Sonicen

Sonicen hos veterinären, snälla svärmor sköter det åt oss, känns konstigt att inte köra honom själv och lite jobbigt faktiskt.
För er som undrar vad han gjort har han haft ett sår på benet som varit infekterat, nu hade såret läkt men utanpå hade blivit infektion och kapselbildning om jag fattade det rätt. Lilla Sonicen-tonicen.....


No inlägg!

Vet inte riktigt när jag ska blogga, tänkte skriva en snabbis idag på rasten men det hann jag inte, vi är så snabbrastade att jag överväger att ha blöja på mig och prioritera kaffepåfyllningen bara. Haha! Men det känns bra att kursledaren vill utnyttja tiden! Mkt bra lärare. En sak jag konstaterat är att om läraren säger titta först hur jag gör så är det alltid 3-4 KILLAR som knappar som 17 och senare gör fel för att de inte lyssnade KLART först.


Fullt ös!

Från 0-100 på en dag, från att inte gjort så mkt till heltidsutbildning med drygt 2 timmars pendling på det . Det tar ut sin rätt, hemma idag vid 19 efter snabbshopping av baslinnen på T-park, äta, duscha, matlådefix, och där somnade jag!!!
Nu säger säkert någon småbarnsförälder att det är väl inte så jobbigt för jag har ju inga barn, då är det rätt skönt att vara av den åsikten att jag får tycka att saker är jobbiga utan att tänka att det "finns de som har det värre".....
Det är faktiskt sååå skönt med rutiner igen..,,
(tror vi har jordloppor i sängen förövrigt, haha)


Kosläpp

Hm...vet inte om jag har alla hästar(kor) hemma men idag ska jag åka på betessläppet i Julita, jag har ju haft privatvisning varje år sen jag föddes MEN det är väldigt roligt att titta på folk,bästa förra året var att 85% av åskådarna inte visste till sig av stress när klockan visade 4 minuter över 11:
-De skulle faktiskt släppa ut kossorna 11!!!


Äntligen

Hårklippning på Hårknuten hos Therese i Vingåker!!!! Skönt! Har mest velat gå runt med en påse på huvudet sista veckorna, då är fördelen med långt hår stor, att bara sno upp det


Zzzzzzzz....

Eller inte! Klockan är efter 03 och jag är inte trött.....tadadada...hmhmhm...*visslar*.......jaha nu då...
Har löst korsord, läst,började titta på filmen Tomten är far till alla barnen...tittade klart på densamme. Tror jag satsar på ännu en film. Tror nästan det är bäst att hålla sig vaken några timmar till med morgonpromme, frukost innan jag får somna....


Blåsor, svett och tårar

Första passet avklarat på Friskhuset med ångestblandad förtjusning, nej det var ingen förtjusning alls. Känslosamt när svart på vitt hur dålig form jag är, ont överallt och svårt med koncentrationen. Varför är det lättare att säga fan vad dålig jag är ist för vad bra jag är???