Tapetbeställning

Idag har vi grejjat ärenden i stan, men inte de vanliga direkt. Vi har köpt blommor, provkört en ny Avensis diesel och beställt tapeter hos Henke. Tapeten jag visade häromdagen fick stå åt sidan då Magnus car med och då hittade vi en annan jättefin, lantlig men med svart i som han älskar. Talgoxetapeten får dock bo hos oss någon annanstans då jag bara älskar den.

Disco-kalas

Håller på och fixar en spellista till Lucas som ska ha disco ikväll, vad gillar ungar att lyssna på tro?? Blir lite Saade och Danny, men lilldjuret gillar ju Kiss så det får det bli också.
I tisdags började vi riva tapeter, lillasyster Lisa hjälpte till, golvet som vi egentligen inte sklulle göra ngt åt kastades ut. Eller mattan kastades ut för under fanns ett trägolv:D Tapeterna ska vi beställa men först massa underarbete, kommer bli lite spackling och slipning i helgen.
Trevlig fredagkväll kära vänner.

Nu...

smäller det. Tapetsering och målning i vårt bo, "arbetsrummet" eller vad man ska kalla det. Den här tapeten tror vi på! Vad tycker ni?

Sunday...

..lovely sunday. Första morgonen utan huvudvärk på 4 dagar, yeah. M gör sitt bästa plockar in ved, jag går och plockar och fixar småsaker. Ni vdet det där pappret som ska läggas på lådan, plockar med kläder, dricker kaffe eldar upp veden som M bär in. Haha!
I em blir det kalas hos familjen Sandqvist/Egeland ska bli trevligt att träffa dem, var ett tag sedan.
Annars så är det ju plugg som gäller nuförtiden för mig, och lite jobb blir det också. Nu läser jag medicinsk grundkurs, mkt intressant!
Något annat som är intressant är att när vi kom hem igår från B så noterade M att tanklocket var öppet på Johns bil och när jag kollade närmre så var själva locket lös-skruvat!! Mkt irriterande! Finns det tjuvjävlar här?! Hade de tagit någon bensin? NO, jag hade kört totalt slut på den. HA!

Grattis...

...även till min bästa Iden som fyllde år igår!! Låg hemma med migrän och då är inte dator ngt man vill tänka på, lite bättre idag men inte bra! Men ett fyrfaldigt leve även till dig såklart när A fick sådant firande på sin dag.

Stopp 3...

...i uppförsbacke! igår var det Magnus fel att mina bilnycklar låg i hans bil, idag är det mitt alldeles egna fel! Sitter nu med min packade matsäckspåse i arbetskläder och funderar på om det är bäst att gå ut och gå en sväng eller dra täcket över huvudet för att bli på bättre humör. Nu skulle jag ladda upp en bild på mig i klar mundering, men det misslyckades också, är det ett tecken tro??
Snart kommer det nog på nyheterna att en stor bilolycka ägt rum mellan K-holm & V-åker som jag slapp. Haha, eller vad tror du??
11/1 betyder att Anders Egeland fyller år! Hurra Hurra Hurra Hurra! (hoppas de är mindre magsjuka idag än igår)

Tvärstopp..

i backen blev det NU! Magnus har nog mina bilnycklar med sig på jobbet. Hurra!

Stopp...

i backen blev det! Jag stod i startgroparna för att rejsa in till Ida och få lite hjälp med plugg-grejjer men där var det magsjuka minsann. Stackars Iden:O
Kaffet puttrar och jag vet liksom inte vad jag ska göra nu, jag kom av mig! Väntar på att en syo ska ringa då jag ev vill ta bort en kurs jag ska läsa nu i vår, kursen skulle jag läsa i vingåker och det är info-träff där kl 13, men om jag ska ta bort den behöver jag ju inte åka, eller?
Jag får försöka lura lite på plugget själv! Ett djupt andetag!

Födelsedagsfirande...

..på Johan Duwas lounge!! Jag har fått kaffe äntligen.. Haha! Bättre sent än aldrg, i den här farten blir det väl tårta vid midnatt ungefär. Nej då, vi hänger och slappar lite. Om 1 år blir det stort brakkalas hoppas jag!!

Ciao!!

Jag tråkar...

...ihjäl!!! Jag skulle behöva 1. Ta hand om klädhögen brevid sängen. 2.Hänga tvätten i maskinen 3. Ta hand om de torra tvätten som jag vikt och nu ligger på tv-bordet. 4. Laga min fina bänk som jag nyligen köpt på Åhléns och var snygg men av skitkvalité. 5. Leta fram mat till katterna. 6. Laga 2 par arbetsbyxor.
Vad har jag då gjort?? Låt mig tänka!! Kollat på 6 avsnitt av Grey´s Anatomy och struntat i allt jag skulle gjort. Jag är så mogen och vuxen. Not. Eller är det det jag är när jag kan släppa sådana saker och ta det i morgon istället, eller på onsdag. För i morgon är det ingen vanlig dag för det är min bästis födelsedag HURRA HURRA HURRA!