Morgon

Knytet har varit vaken en halvtimme = klockan 7 går vi ALDRIG upp. Han snackar själv i sängen nu. 
Idag ska vi på familjecafe i Valla och träffa småkompisarna och ikväll ska vi fira faster Julia som fyllde år i förrgår! Hurra hurra!!! 

Förra lördagen hade vi möhippa för fina Ann i Linköping! Vag gjorde vi? Jo, strippdans, hästridning, picnick, och lagade mat med en kock! Inte vilken kock som helst, han jobbade hos Michael Jackson de tre sista åren han levde. Starstruck svar ja! 
Måla

Idag har jag målat klart läkten till carporten! Himlarns Lycka! 
Jämställdhet

Vi verkar för jämställdheten, jag målar till carport-bygget som är igångdraget igen och M lagar mat, snyter knyttet och diskar. Alla är nöjda idag! Gud-ungen

Idag har vi firat min lilla gud-unge Melvin som fyllde 1 år!!! Hurra!! Igår bestämde han sig för att det var dags att börja gå helt och hållet, haha! 
Min mamma åkte mc så det blev inget mors-dags firande där men vi fortsatte till Bråten till M:s mamma och gratulerade. Ja det var det firandet som blev. 
Själv ska jag väl utvärdera min insats som mamma och hoppas att jag kan göra bättre ifrån mig till nästa år och prestera så jag kan vara värd att bli firad. 

Tja

Va har hänt? Inte mycket...varvar ner med lite nagelmålning inför morgondagens kalas. Knyttet sover och vi hoppas bättre än i natt så han vaknade 3 ggr i timmen och gallskrek. Tänder? Förkylning? Magont? Jag tippar lite av varje. 
Knyttet tippar också, på BVC fick han nämligen för sig att vända sig från rygg till mage. Lätt som en plätt såg det ut som han tänkte. 
Vi har så varmt inne nu och en flytt ner till källaren får det nog bli. Förra sommaren bodde vi ju där i 3 veckor och varje natt gick jag upp och pumpade luftmadrassen, haha! M sov på soffan! 

Sliten

Jag känner mig sliten i hela kroppen idag, ni vet sådär trött, seg och ingen energi. Promme runt Valsta nyss iaf, Leo satt upp en stund i vagnen och tyckte att grannens höns var märkliga varelser. Tisdag betyder simming på eftermiddagen men jag vet i tusan. Jag kan lika gärna simma imorgon då babysimmet är slut men vi tänkte åka till badhuset iaf. 
Grannarna håller på och rustar gården och huset som tusan, hoppas det är pga försäljning så vi blir av med den galna kärringen, nej jag trodde nog aldrig jag skulle skriva så om någon men hon är inte klok. Jag är uppfostrad till att man ska skapa ett eget intryck av människor men när det första hon skriker till mig och en vän är oförskämdheter och elakheter så har jag inget till övers! Varsågod att flytta! 

Kalas

Gårdagen bjöd på date med fina Elin och Elsa på Ändebols gård. Det är rabarberfestival nu i Sörmland något som ligger mig varmt om hjärtat. Egentligen skulle vi träffats idag i hennes pappas STORA rabarberland där det är öppet hus men Anton konfirmeras idag så på med söndagskostymen och sjunga upp inför psalmerna. 

Sover

Ja ingen smygmatning hade skett imorse, knyttet har däremot bara sovit en timme totalt idag och hans nya grej är att vara vaken till 21-21:30 tiden.....liten snackpåse i spjälsängen.
Imorgon kommer fina tjejkompisarna hit för grillning och trevligt häng. 
Idag har jag pysslat med Ikea-inköpen bl.a. 
Jag köpte halkskydd till trappan men fundrar nu på varför jag inte köpte till hela trappan??Stoppa pressarna!!

Knyttet har sovit mellan 21:30-07:30 utan mat!!!! Han drack lite vatten vid 02:30 och somnade om!! 
Jag ska inte hugga det i sten förrän jag fått svar från M om han smygmatat honom imorse när jag sov. 
Upp och dricka kaffe och äta gröt! 

Sov

Jaha då har knyttet sovit länge utan mat. Han vaknade som vanligt vid 02:30 och jag provade att ge lite vatten då han hostade lite. Han klunkade och somnade om....whatta? Nu åt han 05:30 och somnade om. 
Tror ni jag somnade om....hehehe...nop.
Idag blir det babysim, sista gången och knyttet ska få göra sitt första dyk om allt går bra. Sedan drar jag och Annica till Ikea men stannar till hos Ann en sväng och säger hej. Det blir en lööövlig dag! ESC-analys

Jo men kvällens final var bra överlag och fler bra låtar som gick att lyssna(läs titta på) än skämskudde-låtar och ett för året nytt begrepp som grundats av min käresta....*trumvirvel*.....ståndkudde...........frågor på det? 
På min topp 5-lista så prickade jag in 4 rätt och är väldigt nöjd med det. 
Jag har ju tippat Österrike som vinnare sedan jag såg den första gången men när Nederländerna sjöng sin låt så fick känslorna ta över då den låten är så galet bra. Sanna var ju superbra och en bronspeng är fint bärgat! 
Knyttet gillade Polens bidrag och jag antar att det var deras "behag" som tilltalade honom....MAAAAAT tjöt han i sann Pumba-anda. 


6 månader

Prinsungen blir 6 mån idag! Tyvärr får han fira med förkylning, feber och magont. Han är dock världens sötaste gnällspik<3 


Bilden till inlägget
Produktiv

Knyttet har lyckats riva omkull hela gymet på morgonen, bra att han har energi för strax blir det babysim! Hans bästa gren! 
Annars så är det lugnt på backat, jag har stenhård uppladdning inför Eurovision på lördag! Sanna gick vidare igår, allt annat hade varit en skam. Förövrigt tippade jag 7/10 rätt av de som gick vidare. Men hallå: San Marino gick vidare och de brukar de inte göra och varför förstår man när man ser deras bidrag. En kvinna som står i ett tyg-snäckskal med vit klänning och hjärt-halsbandet lånat från filmen Titanic....ursäkta men 90-talet ringde och ville ha sitt framförande tillbaka....hmmmm....
Från gårdagen gillar jag Armenien, Nederländerna och Ryssland. 

Full fart!

Sotare check! Vattenkollarman check! Hämtat bok på bibblan(vi har bibliotek i Sköldinge!)check! Bakat em-fika check! Nu ska jag duscha då Nyköpingsfolket kommer hit snart=bebisgos igen! 

Prinsungen