Leoman

Leo har lärt sig att man ska hota med något som känns och tar. Idag sa han: Om ni inte äter ordentligt får ni inte titta på fotboll!, och -Om ni inte lyssnar tittar jag på fotbollen själv! ☝️


Ny målbild

Jag skapade ju målbilder i husrenoveringen för att mentalt överleva....vilket jag inte gjorde för jag drabbades av utmattningssyndrom våren 2016, har jag diagnostiseras med i efterhand, det innebär långvarig stress som pågår under längre tid än 6 månader. Orkar inte grotta i det nu men målbilder var det ja! 

Målbilden nu är att på morgonen kunna gå ut och dricka en kopp kaffe på altanen när jag väntar(!) på att barnen ska vakna. Och NÄR dom vaknar vet dom att jag är därute och kommer utspringandes helt morgon-tussiga. Fotbollskvällar

VM är relativt viktigt i den här familjen, annars kollar vi inte på sport alls. Leoman sitter med i soffan och somnar till slut och det är mysigt. 
Första lediga dagen för barnen idag och vi har haft en helt ok dag. Jag tog mig an badrumsskåpet...som i vårt fall är en garderob. Ni kan gissa vad mkt skit och rörigt det kan bli. Men nu så! 

Magnus har grävt i ordning slänten(ÄNTLIGEN). Där ska det bli gräsmatta en bit till. 


Igår drog vi en repa på Kolmården. Vi köpte årskort där och det var ett mycket bra beslut. Mamman mutade 4-åringen att åka en karusell han vägrat åka tidigare men när 1,5-åringen ville åka så hakade han på...med en muta som motivation. Och 4-åringen var mkt glad över karusell-åket! 
Midsommarhelg

Midsommarafton kan man beskriva som stressig och otakt med mat och fika. Det började bra men urartade frampå eftermiddagen. Jag var otroligt trött hela dagen vilket också påverkade och att barnen for runt som torra skinn! 
Enda gången jag kände totalt lugn var när jag gosade med lilla brorsonen Winston och han somnade i min famn när vi dansade och Leo lärde Daniela att Shuffla snabbt. 

Idag gör vi(jag)minsta möjliga, barnen leker och pallar rabarber. 

Magnus bygger altan. Planen är att halvan mot baksidan blir en pergola, lite mysigt och ombonat och andra halvan soldäck.


Nothing runs like a Deere!

Man kan ana ett visst tema på våra huvudbonader! Inlägget är sponsrat av Lunda/Vannala Gård😂


Tillbaka!

Jag vet inte varför men helt plötsligt blev jag blogg-sugen! Mycket har hänt sedan sist och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva heller, haha!
Barnen har växt på sig lite....

Jag växer också på mig då ett litet syskon bakas i magen min med beräknad födsel i november, så nu är vi i vecka 19. 
Den här våren har jag pluggat termin 4 på Arbetsterapeutprogrammet och det har varit så kul igen även om sista veckorna var jättetuffa med många olika uppgifter i olika grupper. Den här veckan reviderar jag en uppgift men sen är det sommarlov för mig och barnen tills skolan börjar igen.
Emilia började förskolan i januari och har trivts som fisken i vattnet vilket har känts mycket bra eftersom hon kändes så liten när hon började. 

En liten kort start blev det, nu ska vi se om jag kan sova i natt med den häringa bihåleinflammationen jag har äran att dras med! So long....