Sjuka Del 2

Knyttet har varit riktigt dålig och igår blev jag orolig, vi har haft kontakt med BVC och 1177 under förra veckan och helgen. Det har känts ok och vi fick inga råd direkt som vi inte tillämpat eller hade koll på, men igår slutade han äta! Han hade inte ätit mellan 02-11 och när han vaknade till var han väldigt slö. 1177 skickade oss till MSE och barnakuten. Där satt vi mellan 14:30-22:30! Helt vansinnigt!! Personalen var otroligt bra och vi förstår ju att de jobbar så fort de kan men det kan inte vara rimligt att sitta med småttingar i 8 timmar, första kontakten och undersökning fick vi efter 3,5 timme. 
Massa andra småttingar i väntrummet en så liten som 10 dagar.
Det som kändes sådär var att knyttet helt plötsligt piggade på sig, lekte och åt och det kändes som att vi var där i onödan, skulle vi åka hem eller stanna?
Läkaren var jättebra, effektiv men personlig:D
Idag har han inte feber, wihoo, och nosen är som en öppen kran så nu hoppas vi på att kroppen rensar bort sjukan så vi får fira påsk och träffa kusin Viktor(+ alla andra såklart). 
Jag tänker inte ens nämna att båda M och jag varit dåliga också utan ignorerar det totalt i hopp om att sjuket försvinner då! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback