Hjälp mig!

Jag behöver energi, säg 1 anledning till att jag ska hålla stärka viljan till att gå ner i vikt!

Magnus 'hjälper' till med tårtbak?

dsc00346 (MMS)

Magnus 'hjälper' till med tårtbak?


Födelsedag!

Jag har även pyntat boet med ballonger och silverserpentiner:thumbup:

Födelsedagsvecka!

Denna vecka kommer ingen vägning att ske då John, Anton, Lars-Erik, Linda och självklart min mest älskade Magnus har bestämt sig för att den här veckan är bra att fylla år=mycket tårta! Vad är en bal på slottet, strax kommer vännen E som ska läras navigera runt på FB då de måste ha det på sitt jobb minsann.
So long:D

Söndagssol

Nu bjuder jag på lite bilder ifrån igår när vi var ute och grillade vid sjön.
Smårävarna Wiggo, Lucas & Melwin under den minut de satt still.
Solstolarna fungerar även på vintern det vittnar mitt ansikte om idag.
Glada skidgubbar som tog en liten *host* tur i skogarna.
Min kära Sweegerska Carro som myntade uttrycket "Himlarns Lycka".
Kaffe, choklad, mammor och bröder.
Lillebror Anton i spåren for även runt sjön i Hellner-fart!
Magnus farbror Göran med familj hade eldat upp badtunnan så där spenderade vi 1,5 timme när eftermiddagskymningen blev till stjärnklar kväll.

Grillning!

Idag är ska vi grilla hos M:s föräldrar ute i Bråten, det finns grilleld, varm badtunna, skidspår och trevligt sällskap! Vi är vid sjön och solen ligger på så det blir varmt och skönt där! Kom vettja, från kl 12:00! Vi har mobilerna på om ni inte hittar:D

Kvällsluft

Det kändes så bra att skida idag så jag hängde på älksklingen när han skulle ut i eftermiddag också. Så en dagstur i solen och en kvällstur i månskenet blev det. Nu har jag tokont i magen dock och högar mig i soffan och emlar mig för M.
Jag och några vänner är med på en sida som heter Funbeat, där man kan lägga in/planera/notera sin träning. Det brukar gå upp och ner med aktiviteten men det finns ALLT i träningsväg iaf, idag hittade jag nog det roligaste, lyssna på det här passet bara: Långsamma rörelser
Hahahaha!!!!
Om du vill ha extra peppning så skapa en profil vettja!

Vinterluft och blåbärssoppa

Igår bestämde jag mig för att prova skidåkning efter förkylningen, så ut mot skidspåren ja, efter att jag druckit kaffe på avtalad tid med svärfar L-E. Det var jättebra spår och så skön luft att jag kunde åkt hur långt som helst. Att det var länge sedan jag åkte vittnade de två praktvurporna jag gjorde om. När jag kom tillbaka och stallt undan skidorna så väl inne i köket står svärfar och har kokat blåbärssoppa och plockat fram smörgåsar till lunch:D Vilken service!!

Vändning

Idag gick jag upp kändes sådär... drog på mig kläder för en snabb vända på stan. Bara ner och tillbaka, ni vet nerdragen mössa och så. Då ringde min telefon och min kära mamma ville äta lunch då hon hade ärende till stan och det är HÄR vändningen kommer. Jag blev  så glad och på bra humör så jag till och med fixade i ordning mig och såg riktigt fräsch ut. Nu är jag ganska pigg och skidtur väntar troligen när M kommer hem. Men nu kaffe:D

Checkpoint

Jahaja, det kom jag på nu att det var fredag, känns inte som att jag bryr mig den här veckan med sjukdom och allt. Kan jag inte träna och äta som vanligt så blir det blankvecka.
I tisdags åt jag en muffins de luxe på förmiddagen minsann och så var då ett feltramp ett faktum, men jag är glad över att det inte känns som att jag är världens sämsta människa, denna gång njöt jag verkligen av den(muffins med mjölkchokladtäcke och kola inuti finns på Specce) Jag blir inte en sämre människa för det.
I onsdagskväll efter feber hela dagen så skulle M handla lite youghurt, bröd och så bad jag om lite naturgodis...LITE vill jag minnas. Påsen gick knappt att stänga! Godis för ca 110:-, ni ska behöva slippa gissa. Jag och M har ätit upp det. Ha!

Sjuk!

Andra dagen med feber och halsont, det blev värsta avbräck i en bra vecka och jag surar för det, surar även för att jag inte känner mig så mycket bättre sedan igår heller.

Söndagsfräsch

Trots dålig sömn så har jag kännt mig pigg hela dagen. Jag har varit ute med M och åkt 4-hjuling på sjön, hos B på ljusparty. Hon hade gjort jättefina semlor och jag tackade nej för jag skulle träna på Friskis. Skäms litegrann för det faktiskt. Fuego-dansen gick jättebra och jag kände verkligen att jag gav allt. Nu har vi ätit blomkålsmos(jag gillade det inte men M gjorde det)och kassler.

Natt

Efter att försökt somna i sängen 2 gånger utan lyckat resultat så har jag nu gått upp helt. Jag ligger inte lugnt och varvar ner utan gör sådant som man gör på dagarna i vanliga fall. Plockar ur diskmaskinen och plockar med saker. M sover som en stock, mitt älskade hjärta <3.
Kvällen bjöd på goda schlager-mackor hos E&H, J&A var också där. Själva schlagret var väl sådär som det brukar vara första delfinalen.
På dagen idag var M och jag ute på promme/powerwalk. Jag gick med stavar, M tog en liten extra stig och joggade en bit extra sista biten hem och kom ifatt mig då joggade vi tillsammans 200m. M hade joggingskor och jag GRANINGEKÄNGOR, ganska tungt blev det, haha! Så här svettiga och slut såg vi ut när vi kom hem.                  

Checkpoint....+1 kg ignorerar det totalt!

Checkpoint....+1 kg ignorerar det totalt!


Slocknar...

Hemkommen från dubbla träningspass. Först danspasset på Friskis och sedan volleyboll med torsdagsgänget, duschat och hackat i mig lite mat så nu kommer jag verkligen somna ovaggad ikväll... i morgon blir det checkpoint. Natti!!

Mer energi

Nu har jag handlat och fått i mig lite mat, blev sallad med stekta champinjoner, spenatblad några skivor bacon och två drag med rivjärnet från prästosten. Jag äter ofta sallad och inte isbergssallad som är den mest onödiga och överskattade salladssorten, enda gången jag gillar den är på kebabpizza och på nåder till sommargrillningen. Ofta spenat och ruccola blir det här. det finns så många roliga salladssorter. I morgon ska jag göra mitt livs första coleslaw.
Jag har hittat en motivationspresent till från en min sweegerskas lillasysters blogg http://mlilja.webblogg.se Super fina gummistövlar eller hur?! De ska jag ha!

Tisdagsseg

Dagen började med fm-promme med I i en dryg timme, hem och frulle och plocka lite. Hängig och magont. Nu har jag kollat in lhcf-mat och recept. Ikväll ska vi handla massa bra mat. Nya recept som grekisk lax, coleslaw och köttfärslåda är några av rätterna som ska provas. Jag återkommer om det.