Kickin'

Imorse sparkade bebisen ett par gånger och Magnus kunde tom känna!!<3
Igår hade vi möhippa och svensexa för Erika & David! En härlig dag och en blandning av knasigheter, skratt och skönt häng!
Jag tyckte att det var för min del en lugn dag men framåt kvällen/natten märkte jag att min kropp sa ifrån. Så långa dagar även om de är lugna blir det inte och jag måste nog tyvärr tänka noga hur vi gör saker nu med bröllop, Robbie-konsert om hörnet. Inget onödigt strosande!


Melvin

Min lilla fina Gud-unge Melvin!! <3


Pyssel

Småpyssel och småärenden i staden idag inför en lugn helg. Tråkiga inköp av medicin och oljefilter men även ett par skor till Nyköpings-Elin som vi pratat om häromdagen och som var slut i hennes stad. Sedan pysselstund med Katrineholms-Elin och en STOR påse gravid/mammakläder fick jag av henne:)
Jag fick även ett moment av jag-älskar-dig-redan-så-mycket-lilla-bebisen-så-jag-börjar-gråta när jag hörde Sarah Dawn Finer på radion som sjöng Kärleksvisan. Obeskrivligt så stanna inne nu lilla vän<3


Toppendag

Idag har många småsaker blivit gjorda men även en STOR sak!!!
Moster och morbror var på besök för att gratta mig, kusin Hanna också med Melvin-bebisen och jag fick frågan om att bli Melvins gudmor!!! Awesome! SOM jag ska skämma bort honom!!!


Spark & Utflykt

Idag kände jag och är helt säker på att det var en spark från någon inom mig, jag hoppas att det inte är uppföljaren till Alien-filmerna utan vår lilla inföding <3
Som för att göra dagen ännu bättre spontanåker vi till Nyköping, tittar lite i hamnen och har även bjudit in oss själva till Elin och Nicke(sistnämnda jobbar tyvärr) på en fika!


Regn hos mig

Magnus är glad för att det regnar då jag inte kan sola. Han driver en hård hudcancer-kampanj just nu, jag veeet att man inte ska sola för länge men hur lätt är det att sluta när man när det blir för varmt har lagom skönt vatten att svalka sig med i trädgårdsslangen och för övrigt inte mycket att göra?!?!
Förresten blir jag helt snesolad då jag inte kan ligga på mage längre. Hur gör man då med baksidan? *trumvirvel* Dagens I-landsproblem......


Sur

Dagen börjar bra med att jag blir avundsjuk på Blondinbella vars karl ger henne frukost på sängen, fotmassage och presenter hela tiden nu när hon är preggo, sedan är mjölken helt slut (frågade M igårkväll om vi behövde köpa men nej då, nej det räckte, ja till honom ja!!)
Kaffet kan inte rinna ner fort nog nu...hoppas humöret vänder med det vilket det brukar göra.


Låååångtråååkigt

Check på dag ett hemma! Solning och bokläsning blev det och så bestämde jag mig i sista sekund för att följa med M till Los Bråten där han och Anders skulle greja som vanligt med något. Magnus sa att han blev fundersam då jag så gärna ville med, mänskan måste ju förstå att jag får lappsjuka här!! Det gjorde han(vad trodde han? att jag skulle ragga på hans pappa eller brorsa) Hahahahaha!!! Bättre upp, jag fick dricka kaffe med hans mamma!!
Katt 1 tog en orm idag och katt 2 en fågel (inte inburna dock)= stängd kattlucka inatt!


Besök

Hemma hela dagen idag:) Fick lite kalasbesök av Fia & Ida som hade presenter och blommor med sig! Mycket trevligt att sitta och bara prata om ditten och datten!
Imorgon ska jag avverka lite pappersarbete och fix, hoppas på lite sol också så mina bakben får en chans att fånga lite färg.


Midsommardag

Lugn dag efter midsommarfir och 30-års fir! Har ni tråkigt så lek pictionary och försök rita kvicksand om ni kan!! Nu blir det lite sill och potatis hemma innan färd mot Lunda-farmen och grillning.
Här kommer första magbilden förresten.


Uppdatering

Bebisen mår finfint, MEN fortsatt sjukskrivning, medicinering och vila gäller då läkaren såg en detalj som om jag fortsätter med lugnet inte ska vara något problem. Nu lever jag efter ordspråket jag läste häromdagen: Att oroa sig är som att gunga gungstol, något händer men man kommer ingenstans!


Morning

Japps, eftersom jag förlagt lappen om när jag skulle vara hos doktorn, alternativen var 8:00, 8:30 lr 9:00, så åkte jag dit till 8:00 och fikar nu på Sultans då jag skulle vara där 9:00. Men det är lungt, jag känner mig lugn. Oron ligger i om jag får jobba eller inte. Har ju bara 2 veckors jobb kvar och det känns pinsamt att det blivit så här. Jag VET att man inte kan styra och födingen går såklart först men iallafall.
Igår kväll kom Annica&Henke för lite fir och av dem och Tugge fick jag presentkort på Åhléns och parfym kommer inhandlas då smink redan är hembeställt billigare från nätet:)


Upp och inte hoppa

Vaken, pratat med doktorn och positivt därifrån, jag behöver inte åka in idag utan har kvar min tid senare i veckan.
Jag har hört att drömma konstigt är vanligt när man är preggo.....jag drömmer inte alls nu vilket är märkligt(jaja jag vet att alla drömmer men inte kommer ihåg isf) för annars gör jag det. M däremot drömmer helt galna drömmar varje natt! Haha! Lite som
En följetong...dagens dröm med M Eklöf, bättre än sommarlovsmorgon på SVT.


Kalas

Ett litet men från min sida mycket uppskattat kalas efter all oro i veckan och helgen. Så skönt att träffa lite folk, vi hackade i oss smörgåstårta och massa hembakat som jag hade preppat till storkalaset. Jag fick så fina saker, blommor både att ha ute och inne, en stor slant pengar, presentkort hos min frisör och biljett till ABBA-utställningen i Stockholm! Yeay! Jag ser bara fördelar med att fylla 30!
Svärmor tog med en påse böcker som tidsfördriv i veckan också.


Vila

Jaha, lördagsmorgon och hade allt gått som planerat hade jag stått med händerna i bulldegen nu, men lilla födingen har gjort sig påmind så nu följer vi farbror doktorns råd med medicin, vila och sjukskrivning:(
Kalaset är inställt imorgon men våra föräldrar kommer iaf en stund. Om jag mår bra så kanske vi går på bio ikväll, vi blev lite nostalgiska när vi såg att Jurassic Park visas i 3D, haha, även fast vi vet vad som händer. Lycka att M får rabatterade biobiljetter från sitt jobb:)


Kväller

Nu blev det kväller! Jag har haft en toppendag men presenter och tårta. På jobbet till fm-fikat kom Johanna & Emil med teckning, flagga, blommor, tårta och ballonger minsann, inte illa! Till kvällsmat hade jag köpt smörgåstårta från Maxi, inte deras egen utan en färdig ni vet, tyvär var det tonfisk i den som M typ hatar så jag fick matlåda imorgon istället. Lite tokigt men tur att det var på min och inte hans födelsedag enades vi om <3.

Hurra!!!

Jag fyller 30 år idag! Hurra! Magnus hade presenthandlat igår när han smet hemifrån så imorse halv sex öppnade jag mina miljövänligt(i örngott)inslagna paket, haha, sötis! I paketen var det en surfplatta och en sodastream! Helt galet!!
Men jobb idag innan mer fir hemma!


Snodd

Hårsnodd i arbetsbyxorna som är trånga-check!
Magnus håller på med hemligheter, han åkte iväg med bilen och jag märkte ingenting alls på en lång stund då jag började ropa ute och såg att Avensisen var på tur......jag ringde M och då var han nästan hemma igen!!!
3.38 imorgon bitti fyller jag 30 år!


Sov gott

Inatt kommer jag somna ovaggad! Och solbränd i ansiktet, jag jobbar på kyrkogården nu i några veckor och på torsdag kommer Johanna hem, yieppe! Då får vi jobba ihop minsann:D
Det är skönt att jobba ute men solkrämen måste med imorgon och bonnbrännan kommer sitta som en smäck efter dessa veckor.
Ikväll fira lillasyster Lisa Eklöf som fyllt 25 år! Hurra!!!


Önskning

Jag önskar mig ID-smink(presentkort från Åhléns eller så) när jag fyller!


Bröllopsdag!

Idag är det bröllop överallt, Madeleine aka Maddis gifter sig med sin Markus, Prinsessan Madeleine gifter sig och jag ska jobba på ett bröllop utanför Katrineholm med Jonas som var köksis på Wreta och hans fru Anna. Det ska bli kul att jobba bröllop, det var ju flera år sedan!
Förövrigt i veckan som gick var Elin ju här och när vi tog en promenad så presenterade sig vår granne genom att ropa hemska saker om oss när vi gick förbi. Första gången jag hör henne säga något och jag har bildat min uppfattning, hemska människa!! Och mina farhågor om ingen rök utan eld besannades, när man träffat folk som bor i Sköldinge/Valla-trakten och förklarat var man bor så har vi fått frågan säkert 30 gånger: Jaha, oj, hur går det med grannen?


Grattis Sverige!

Nationaldag och nu lyssnar jag på nationalsången i väntan på att Elin ska sladda in på gårn(i det nypålagda gårdsgruset)! Magnus är på skogs-Elmia och kollar på ja, skog(läs ved), maskiner och sånt! Magen börjar faktiskt få en annan form än min vanliga, trodde det skulle dröja men nu syns det en annan form när jag är utan kläder, och DET tänker jag inte visa er, haha! Det självförtroendet har jag inte. Men jag kommer:D


Handla

Jag måste åka och handla mat...själv idag...vi handlar oftast tillsammans och det är trååååkigt att handla själv. Speciellt nu när det är kväll och jag MÅSTE åka in en extravända, oftast har vi ju ändå andra ärenden i stan men nu är det bara en tom kyl med betoning på tom. Magnus kör ett lass grus som ska bli fint på gården här ute:D


Sista dagen

Imorgon gör jag sista uppgiften på första terminen! Så fort det har gått! Nu ska jag jobba några veckor och sedan får jag faktiskt sommarlov i juli och augusti. På lördag ska jag ta upp min karriär som servitris och servera på ett bröllop och det känns jättekul, det känns okej nu när jag vet att jag inte måste servera jämt utan har ett annat mål.
Nu sova lite fort för klockan ringer 05 imorgon. Zzzzzzzz.....


Okej

Känslan innan tentan var som igårkväll. Men nu känns det mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra, bara att vänta 9 dagar nu.
Helgens möhippa har jag inte skrivit något om men den blev lyckad! Sofia skötte sig alldeles utmärkt och alla andra med mellan pilbågeskytte, spa och leksaksparty:D
Inatt slog förresten blixten ner precis vid vårt hus, dundret kom hela tiden någon tusendels sekund efter blixten. Och så smällde det till utav bara 17 så det slog eldkvastar ur eluttaget i hallen och strömmen försvann. Magnus blev skiträdd, jag hade redan legat vaken en stund och lyssnat så jag blev inte lika skrämd, men han blev så orolig för att jag hade blivit lika rädd som honom, sötis. Jag är inte rädd för åska så men inatt var det obehagligt.


Panik

Just nu känns det som att all kunskap jag har till tentan imorgon bara ropade Hasta Lavista Baby och drog på tidig semester någonstans! Jag kan inte ens definiera de enklaste teorierna, blackout och jag hoppas att jag vaknar imorgon med fullt huvud igen. Något säger mig dock att sömnen blir orolig pga detta!!!