Why?!?

Jag älskar Lucia och gick upp imorse för att se tv:s sändning. Sedan funderar jag på varför alla förskolor(dagis)jag hör talas om ska lussa utomhus egentligen! Vad är den smarta?,pedagogiska?, praktiska?, anledningen? Kommentera gärna och berätta.
Jag är mycket glad över att mina brorsöner gått på det verkar som enda stället där de är inomhus. 3 tomtar var de i år förresten.


Kommentarer
Postat av: Erika

Vi var utomhus. För vår del är det för att alla ska kunna komma och titta på sitt barn/barnbarn då vi inte har möjlighet eller plats att ta emot alla inne. Sen är det mysigt med alla ljuslyktor och skymning.

2012-12-14 @ 08:02:47
Postat av: Ida

AV det praktiska skäl att alla inte får plats inomhus, och att man då måste "förbjuda" övriga släktingar från att komma... Jag kan väl köpa det, men jag vill ändå vara inne! Rackarns kallt var det!

2012-12-14 @ 08:03:23
URL: http://vattenskida.blogg.se
Postat av: Maria

Vi har varit inne alla år förutom förra rået då vi var ute. precis som Erika och Ida skriver så är det för att alla ska få rum och det är mysigt. Vi skulle ha varit ute i år med, men det var liiite för kallt =)

Sedan går det ju mycket magsjukor/förkylningar runt jul och man minskar förhoppningsvis risken att bli smittad lite genom att vara ute

2012-12-14 @ 15:57:36
URL: http://MLilja.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback